by grobar_Zvornik » 03 Nov 2024, 22:59
Бан је посљедица вишемјесечног, па и годишњег чињења.
Не постоји форумаш коме се више кроз прсте гледало од поменутог форумаша свих ових мјесеци и коме су се прекршаји више пута опраштали. А при томе је врло често банован.
Сваки други дан је вријеђао форумаше са којима се не слаже. И не ради се ту о једном, двојици форумаша...
Пар пута сам му опростио увреду на личном нивоу. Прешао преко неких ствари јер је ветеран, па контам, схватиће. Неће више. Десило се у афекту. Сви погријеше. Није тако мислио. Више пута едитовао постове, само да га не банујем...Изнова и изнова, увијек исто.
Није у могућности одговорити па је глупо да детаљишем...
Што се њега тиче одлуку нећу промијенити...и нема никакве везе са другачијим ставом или другачијим погледом на одређену тему. Искључиво је ријеч о цивилизацијском односу ка другачијем мишљењу.
Нисам ни у приватном животу поборник силе, нити каквог доказивања,тако ни на форуму. У конкретном случају савјест ми је апсолутна мирна.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne
33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!