serbianhoops wrote:OKK je tokom sezone ostala bez velikog broja igraca koji su imali otvorene ugovore (Stefanovic, Subotic, Misanovic). Icelic je vise puta bio primoran da promeni sastav tima (Zekovic, Lucic, Pavlovic), kao i koncepciju igre svog tima. Nije isto igrati sa Misanovicem koji je igra blizu kosa i sa Zekovicem koji voli da se spusta iza linije za tri. Maksimalno je koristio kvalitete svojih igraca. Takodje vodio je tim na dva fronta (KLS i Balkanska liga) i uprkos cesta putovanja, sto znaci manji broj treninga moglo se primetiti konstantnost u igri svog tima.
OK, mislio sam da imaš informacije da je dobar u radu sa mladima, odnosno u radu na individualnoj tehnici.
Baš sam očekivao da će kod generacije 93. da se imenuje neki provjereni trener koji ima osjećaj za mladog igrača, koji ima viziju kako da napravi igrača a istovremeno da bude autoritet. Zato sam i mislio da je Vukoičić favorit broj 1.
A ono Ičelić. Ne znam da ima išta od gore navedenog osim dobre volje.
Možemo, naravno, ići dalje u diskusiju da i nema puno vremena i prostora da se napreduje u selekciji koja se skupi max mjesec, ali ako je već Bodiroga rekao da e ide na stvaranje igrača valjda je prvi preduslov da imenuje trenere koji mogu da naprave igrače. Ali hajde, vidjećemo.