Board index Košarka Američka košarka

Avangarda NBA Fantasy

Re: Avangarda NBA Fantasy

Postby GoodfellasG » 16 Dec 2024, 18:53

Jel se meni cini ili je nesto jako malo utakmica ove nedelje?
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby yobara » 16 Dec 2024, 20:45

Zavrsava se turnir, sutra igraju finale Okc-Baks

Uzasno spakovase ove 3 nedelje, proslo kolo mo je trajalo ko Rat i mir, sad ovaj brzopic....al kako je - tako je :beyond:
yobara

Postby ZikosKaraiskaki » 16 Dec 2024, 22:18

Надам се да су се ови Радоњини изморили прошло коло у дербију, да олако уђу у дуел, можда имам шансе онда. :⁠-⁠D
ZikosKaraiskaki

Postby GoodfellasG » 17 Dec 2024, 00:00

yobara wrote:Zavrsava se turnir, sutra igraju finale Okc-Baks

Uzasno spakovase ove 3 nedelje, proslo kolo mo je trajalo ko Rat i mir, sad ovaj brzopic....al kako je - tako je :beyond:

Moj tim ima 20 tekmi sve skupa ove sedmice, sto mi je nesto malo, pa zato pitah. Mogu naravno da streamujem al mi se ne bacaju ovi moji, svi su se dokazali na treninzima :D
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby GoodfellasG » 20 Dec 2024, 04:42

Jrue Holiday na trading blocku, pucajte
GoodfellasG

Postby Dare » 23 Dec 2024, 10:46

Uvijek dobro sibanje sa sefom stanice

Vidimo se u finalu gosn Air
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby yobara » 23 Dec 2024, 11:55

Ja i Dare najbolji odnos rezultata i poena :lollol:

Kako ce doci na naplatu pred plejof :biggrin:
yobara

Postby Starks » 25 Dec 2024, 23:06

Kumim vas da sredite ovo orgijanje sa maltene sedmičnim mijenjanjem pravila ili da bataljujemo fantazi. Ovako se ne može nastaviti takmičenje.

Usred sedmice produžava se duel za sedam dana. Usred sedmice donosi se odluka da se ne važe poeni iz finala NBA kupa. Usred sedmice zabranjuje se mogućnost izmjena u sastavu. Prije 20 minuta ušao sam da izbacim Dramonda koji je aut i ubacim Strotera -> nije omogućeno.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Sarpsborg 08 » 25 Dec 2024, 23:40

Za finale nba kupa nisi u pravu, tako je bilo i prosle godine, a i ove godine je stajalo obavestenje kada se udje na sajt. Isto je i prosle godine postojala jedno kolo koje se protezalo na dve nedelje.
Ali generalno se slazem za menjanje pravila u toku lige, ne bi trebalo da je moguce.
Sarpsborg 08

Postby Starks » 25 Dec 2024, 23:55

Sarpsborg 08 wrote:Za finale nba kupa nisi u pravu, tako je bilo i prosle godine, a i ove godine je stajalo obavestenje kada se udje na sajt. Isto je i prosle godine postojala jedno kolo koje se protezalo na dve nedelje.
Ali generalno se slazem za menjanje pravila u toku lige, ne bi trebalo da je moguce.

Moguće, vjerovatno sam zaboravio za finale ali svakako je idiotizam jer se ubrajaju učinci igrača u ranijim fazama kupa.

Drugo - Nije bilo obavještenja, vrati se na strane 194/195 topika i pročitaj. U srijedu 4. decembra se pisalo na temi zašto su dvije sedmice. Nikad za 12-13 godina koliko igram razne NBA fantazije nije bilo da se kolo proteže na 14 dana osim kad je Ol-star vikend. Prošle sedmice isto nije bilo mnogo utakmica, pa se igralo regularno sedam dana.

Ko nam garantuje da Yahoo opet neće proseravati i mijenjati raspored kad bude dan Martina Lutera Kinga i Ol-star?

Kad se igra standardno protiv dva protivnika u dvije sedmice nije katastrofa dobiti jedan, izgubiti drugi duel jer je to 50 odsto uspješnosti. Ovako se dolazi na 1/0 ili 0/1 i neke učesnike sistem favorizuje, druge zakida.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Sarpsborg 08 » 26 Dec 2024, 00:06

Da nije stajalo ovde, nego na sajtu fantazija, ali lako se previdi, i ja sam se zeznuo tako prosle godine. Trebalo bi to najaviti i razjasniti na startu sezone.
A mislim da je ovo pravilo da se kolo proteze na dve nedelje uvedeno zbog malog broja utakmica u odredjenoj nedelji koje uzrokuje nba kup. Ako je tako nije ni cudo da nisi nailazio na tako nesto dosada jer je ovo tek druga sezona nba kupa.
Sarpsborg 08

Postby yobara » 26 Dec 2024, 01:49

@Starks - to je do yahoo-a, produzenje nedelje i da se ne racunaju igraci iz finala turnira...mada kao.sto rece Sarpsborg - ni prosle godine se nije racunalo finalistima

To za izmenu (Dramond) je verovatno neki bag ili je vec poceo mec kad si hteo da ga izbacis
yobara

Postby Radonjaa » 26 Dec 2024, 03:46

Starks wrote:Moguće, vjerovatno sam zaboravio za finale ali svakako je idiotizam jer se ubrajaju učinci igrača u ranijim fazama kupa.

Iz razloga što su utakmice u ranijim fazama kupa zvanične NBA utakmice, a finale kupa nije, u smislu da se ne računa ni za skor ekipa, niti učinci sa te utakmice ulaze u individualne statistike igrača, tj nema nikakvu težinu osim što odlučuje pobjednika kupa, faktički je to utakmica odvojenog takmičenja. Kao kad bismo igrali PL fantazi, pa se ne bi računale utakmice FA kupa, ili KLS i KRK.
Utakmice iz ranijih faza kupa su istovremeno utakmice regularne sezone i kupa pa se kasniji raspored koriguje u odnosu na rasplet u kupu, a utakmicu finala je teže ,,pokriti'' kasnijim promjenama rasporeda jer se igra između ekipa iz različitih konferencija, pa su odlučili da to bude jedina u sezoni koja se ne računa za bilo šta.

Jeste bizarno da se samo finale ne računa, a i glupo je što se u fantazi svrhe na taj način ,,kažnjava'' ekipa čiji igrači igraju finale jer je dobra šansa da im to smanji broj zvaničnih utakmica u toj nedelji, ali je to odluka lige, nema veze sa fantazijem ili našom ligom.

Možda da dogodine glasamo između Jahua i ESPN-a :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Sarpsborg 08 » 26 Dec 2024, 07:17

Koja je razlika izmedju yahoo i espn fantazija?
Sarpsborg 08

Postby Fratelo » 27 Dec 2024, 13:09

Sto se tice tog sedmog kola, od pocetka je stajalo da traje 2 sedmice, ne znam sto Starks peni sada.

Finale nba kupa ne ulazi u regularnu sezonu, nema sta da se boduje.

Jahu >>> espn
Fratelo

PreviousNext

Return to Američka košarka