Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby Petko019 » 28 Jul 2012, 14:41

Bravo Janko!!! :triprsta:

Steta za Viktora, ali sta je tu je...
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby Sasa_Beli » 28 Jul 2012, 14:49

Izgubio je od boljeg nazalost.
Sasa_Beli

Postby Gama » 28 Jul 2012, 14:56

Steta za Viktora. Imao je 2 set lopte na 65*.
Jeca debakl 36 16 :beyond:

Lina od 20 do 23 protiv Hantuhove
Gama

Postby georgina » 28 Jul 2012, 15:02

Gama wrote:Jeca debakl 36 16 :beyond:

pa jeste se raspala u drugom, ali serena igra jako dobro, još je ovo trava.
dobro je jelena igrala u prvom setu, nisam ni toliko očekivala.
georgina

Postby Liv » 28 Jul 2012, 15:47

Uhvatila sam samo Viktorovo izivljavanje nad reketom od tog meca, taj decko mi je sve nesimpaticniji. Bravo za Anu i Janka, Janko mi deluje bas pozitivno. Ana se toliko neartikulisano bacaka pri radovanju kod svakog dobijenog poena da cak i meni ide na zivce.

Fed je dobio prvi set 6:3.
Liv

Postby Gama » 28 Jul 2012, 16:18

Ana u 2. kolu protiv Baltace. Falja od 35 do 55 protiv Feda

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović priznala je da je u prvom meču na Olimpijskim igrama u Londonu imala veću tremu nego što je očekivala.

"Imala sam mnogo šansi na njenom servisu od samog početka. Osećala sam da su nijanse odlučivale. U principu sam srećna što sam uspela sve da završim u dva seta", rekla je Ivanovićeva u Londonu.

Ona je posle pobede dodala da je trava na Vimbldonu bila klizava, ali da se nada da će podloga biti bolja u narednim mečevima. Ivanovićevu u drugom kolu očekuje duel protiv pobednice meča Elena Baltača (Velika Britanija) - Agnes Savaj (Mađarska).

"Baltača je domaća igračica, tako da očekujem da će ona dobiti taj meč. U svakom slučaju, neće biti lako", kazala je ona.

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je nakon trijumfa u prvom kolu olimpijskog turnira da može da dogura daleko u Londonu, ali da još ne razmišlja o medalji.
"Gledam ovo kao bilo koji turnir. Ako želim da napravim veliki rezultat moram da pobedim Pečnera, Iznera i Federera. To je sve još daleko. Ova prilika će mi se možda još ukazati u Rio de Žaneiru i nikad više", rekao je Janko.

On je Nalbandijana uspeo da savlada posle dva seta.

"David je takav igrač da jednostavno uđe u zonu i ne može ništa da promaši. Ne dobijaju se jeftini poeni na servisu, što je meni u ovoj sitaciji bilo potrebno. Uopše ne osećam da je bilo nešto lagano i da sam mogao da se opustim u bilo kom trenutku meča", objasnio je Tipsarević.

Tipsarevića u drugom kolu očekuje duel sa Filipom Pečnerom iz Nemačke.

"On je nezgodan protivnik. Činjenica da je 'laki luzer' ništa ne znači, jer mu je omiljena podloga trava. On će igrati servis volej i bekhend slajs, neće biti čiste razmene sa osnovne linije što meni odgovara. Pobedio sam ga poslednja dva puta na betonu. Znam kako da igram protiv njega", poručio je Tipsarević.

Srpski teniser dodao je i da mu je donekle žao što je propustio ceremoniju otvaranja Igara.

"Nole i Ziki su se vratili oko tri ujutru. Da sam bio, ne bih bio ovako naoštren kao danas. Opet, kada smo videli ono na televiziji i Viktoru i meni je bilo baš krivo", rekao je Tipsarević i dodao da će uživo gledati meč Novaka Đokovića.

Srpski teniser Viktor Troicki smatra da je odigrao tragično u prvom kolu Olimpijskih igara gde je završio nastup u singl konkurenciji.
"Igrao sam bezveze, ovo je bio tragičan meč. Osećam se jadno i zaista se nadam da će u dublu biti bolje", rekao je neraspoloženi Troicki.

On je imao šansu u drugom setu da dođe do izjednačenja, ali je ispustio prednost od 6:5 u gemovima.

"Imao sam šansu da se vratim, ali kao da nisam. Izgubio sam, to je na kraju cela priča. Osećam se kao da ništa nisam odigrao", naveo je Troicki.

Poput Ane Ivanović, Troicki je rekao da mu se čini kako je podloga suviše klizava, ali je istakao da to nije jedan od uzroka njegovog poraza.

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da dala sve od sebe i da joj je žao što je odmah eliminisala sa Olimpijskih igara.
"Izvukla sam u žrebu igračicu koje ja osvajala Vimbldon ne znam koliko puta, jedna od najboljih svih vremena, pogotovo na ovoj podlozi, koja meni najmanje odgovara."

“Nije bilo lako. Možda bi bilo bolje da smo se sastale kasnije, ali baš u prvom kolu... Igrala sam koliko sam mogla, dala sve od sebe, ali ona je bila bolja", kazala je Jelena Janković posle meča.

Iako joj se u glasu čulo da je prehlađena, ona je priznala da je to u manjoj meri i da nije uticalo na ishod. I Jankovićeva se, kao i ostali, požalila da je teren bio klizav.

"Nije bilo puno igre, a osećala sam se nestabilno, kao da je trava klizava. To mi je zadavalo poteškoće, kao da nisam mogla da se krećem. U jednom trenutku sam zakasnila i kao da sam istegla mišić, ali to je posebna priča. Žao mi je što sam ovako rano ispala", rekla je Jelena Janković.

Reprezentativka Srbije kazala je da nema nikakve planove i nije mogla da odgovori da li će ostati u Londonu ili preći u Olimpijsko selo, jer je još bila pod utiskom meča.

"Iskreno, malo mi je krivo što su Igre na Vimbldonu, pošto je ovaj stadion toliko daleko od sela. Osećam kao da ponovo igram Vimbldon, a ne OI. Nemam osećaj kao da sam na igrama. Bila sam juče u selu i tu je druga priča, druga atmosfera. Samim tim što ste sa našim sportistima je nešto posebno, a mi ovde kao da ponovo igramo turnir, okruženi smo teniserima. Treba nam sat i po do parka i sat i po nazad, nemamo toliko vremena u toku dana", kazala je Jelena Janković.

b92
Gama

Postby Opojni zumbul » 28 Jul 2012, 16:25

Stosur i Navaro igraju jedan jako lud lec, australijanka na pragu elimiacije a Karlu je deklasirala u prvom kolu Vimbldina, posle toga ispala u prvim kolima na omiljenoj sljaci u Palermu i Bostadu, Berdih je u teskom raspadu, ispale Cibulkova, doduse od Pironkove koja je nepredvidiva kao i teniserka "kometa" Paszek.
Opojni zumbul

Postby Petko019 » 28 Jul 2012, 16:26

Ispala Stosur!!!
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby Sasa_Beli » 28 Jul 2012, 16:26

ROger :facepalm:
Sasa_Beli

Postby Gama » 28 Jul 2012, 16:28

Vau. Falja uzima set Fedu 75.
Stosur ispala :shock:
Gama

Postby Sasa_Beli » 28 Jul 2012, 16:28

3 mec lopte na 5-3 pa 3 bp na 5-5 :colera: :colera: :colera:
Sasa_Beli

Postby Opojni zumbul » 28 Jul 2012, 16:29

Ne mora nista da znaci, tako je bilo i protiv Benetoa i ne znam vise koga :biggrin:
Opojni zumbul

Postby Liv » 28 Jul 2012, 16:33

Ako ima pravde, naletece Fed na svog Rosola.
Liv

Postby Opojni zumbul » 28 Jul 2012, 16:35

I Verdasko je u raspadu, istapao od Istomina, kao i Juznju od Benetoa, i Na od Hantuhove...
Opojni zumbul

Postby Gama » 28 Jul 2012, 16:40

Liv wrote:Ako ima pravde, naletece Fed na svog Rosola.

Pa ceka ga u 2. kolu Beneto :laugh:
Komsija Dimitrov pobedio Kubota 63 76.
Ferer/Lopez pobedili Firstenberga i Matkovskog 76 67 86. Lina izgubila od Hantuhove :huh:
Gama

PreviousNext

Return to London 2012