Board index Košarka Evropska košarka

Grcka A1 Liga

Re: Grcka A1 Liga

Postby Golden Warrior » 01 Jun 2011, 21:46

Cim je izasao bradati ball-hog Teodosic Oly napravio seriju 11-0 i verovatno resio mec...
Golden Warrior

Postby KKP » 01 Jun 2011, 21:56

Gotovo, 76:68, Oli smanjio na 2:1...
KKP

Postby Houdini » 01 Jun 2011, 21:57

Svaka cast Oly, dobili su bez Rase Nesterovica i suta spolja. Bilo bi dobro da dobiju i na strani pa da se igra majstorica.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Unexpected » 01 Jun 2011, 21:57

Pustio Željko. :D
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 01 Jun 2011, 21:59

Sasvim ocekivani scenario... Jedino sto mi je krivo je sto vise para nisam uplatio na Olympiacos na kladionici... PAO je kontrolisao utakmicu do rezultata 61-66, ali je tu Oly napravio seriju 11-0...

Ovako i vuk sit i ovce na broju... PAO-vi igraci ce imati priliku da kao realno bolji tim rese seriju na svom terenu pred svojim navijacima, dok su i izbegli topovske udare, lasere, flase, upaljace i ne znam nisam sta...

Ivkovic gresi sto ne koristi vise Pelekanosa, jer je izvrstan defanzivac u pitanju...

Ne zna se ko je gori Teodosic ili Spanoulis... Liderstvo ubija Olympiacos...

Sve u svemu u sledecem mecu 15+ za PAO bez ikakve dileme...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Alonzo » 02 Jun 2011, 00:18

Pao je stao, Oly zasluzeno do pobede...

U Oaka areni - ne smeju da slave pre vremena, moraju da krenu agresivno od samog pocetka. Ocekujem interesantnu tekmu i titulu Panatinaikosa.

Velika pobeda Olimpijakosa...:D
Alonzo

Postby mali_buda » 02 Jun 2011, 06:53

Ja odgledah drugo poluvreme i mogu reci da sam se veoma razocarao kvalitetom igre. Znam da se igraju jake odbrane, ali koliko je samo bilo napada i sa jedne i sa druge strane koji su se zavrsili sutem iz nemoguce pozicije na isteku vremena. Iako su pobedili, igra Olimpijakosa mi se nimalo ne svidja i sad mi je jos jasnije sto nisu isli na F4, jednostavno tamo ni ne pripadaju.

PAO je lezernom igrom u finisu izgubio utakmicu koju je imao u svojim rukama. Nadam se da to nisu ucinili zbog potajne zelje da titulu slave sa svojim navijacima, jer svasta se moze desiti u sledecoj utakmici.

Spanulis i Teo - blago je reci ocajni (Teo sve vise iritira svojom teatralnoscu). Kod PAO-a, bar u periodu koji sam gledao, Dru je izgubio more lopti. Kad su domaci vrsili pritisak na DD, PAO nije mogao da se poveze u napadu.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby J-♣ » 02 Jun 2011, 08:06

AirBall wrote:Sasvim ocekivani scenario... Jedino sto mi je krivo je sto vise para nisam uplatio na Olympiacos na kladionici... PAO je kontrolisao utakmicu do rezultata 61-66, ali je tu Oly napravio seriju 11-0...

isto...

Pošto nemam kući arenasport, gledao utakmicu u kladionici, baš pri tom rezuletatu +5 za PAO na uživo klađenju bila kvota 2,50 za OLY. Šteta propustih to, a vrlo kratko trajala ta kvota ~1minut, ali mi je prošao tiket sa poluvremena kad je bila kvota 1,80 za OLY kad je gubio sa -7 i isplatio sav ceh za šankom.

sledeća 4.utakmica finala je 05.06.2011 - na zvaničnom sajtu PAO je u 21h, mada pročitah na drugom mestu da je u 18h; nejasno je na kom pristupačnom tv kanalu, za sada uživo prenos na arenasport # nije predviđen.
J-♣

Postby J-♣ » 03 Jun 2011, 08:05

četvrta utakmica je u nedelju 05. Jun, 2011. 21h arenasport 1 uživo
J-♣

Postby bekrinjo » 04 Jun 2011, 00:16

Мирис барута у Атини

3 јун, 2011
Специјално за Журнал из Атине: Јово Карановић
Атмосфера каква се може доживети на утакмицама вечитих атинских ривала, не може се више видети ни у једној другој дворани у Европи. Чак смо се и ми у Србији ослободили бакљи, петарди, топовских удара, димних бомби, а у Марусију и Пиреју то је и даље редован декор. Нећемо се заваравати и рећи да смо испред Грка и да је то последица уређења стања у нашем друштву, већ ћемо бити искрени и признати да је то вероватно само из разлога недостатка ривалитета између два наша највећа клуба, односно понирања Звезде и доминације Партизана.
Међутим, мора се признати да ривалитет Панатинаикоса и Олимпијакоса далеко превазилази границе спорта, да представља прави социјални феномен. Нетрпељивост је можда права реч која би описала односе два клуба. Право је питање у шта би се претворили дуели Олимпијакоса и Панатинаикоса да нема заштитних мрежа које заиста служе сврси и спречавају да најразличитији предмети долете до терена. Вероватно је да већина утакмица не би дочекала истек 40. минута.
Разлике у атмосфери у дворанама ОАКА и Мира и пријатељства практично да нема. Репертоар увреда и погрдног скандирања је исти, подршка и енергија које стижу са трибина такође су идентична. Различите су само боје.
Олимпијакос је стигао до првенца у финалној серији. Резервисти у чети Душана Ивковића, Пелеканос и Принтезис били су џокери, па ће се четврти меч у недељу играти у дворани ОАКА. Карте за тај дуел јуче су пуштене у продају, не треба напомињати да су све разграбљене па ће на трибинама поново бити 20 хиљада симпатизера Зелених. Управо у тој чињеници Душан Ивковић види шансу свог тима:
– Притисак је сада на Панатинаикосу, сада ће сви очекивати да се питање шампиона реши већ у наредној утакмици. Припремићу тим за борбу – констатовао је Ивковић.
Много замерки на судије изречене су од стране представника Олимпијакоса претходних дана, док из табора Зелених уопште не коментаришу суђење. Тако је било и после пораза у Пиреју. Бројне критике после друге утакмице Ивковић је имао на број шутнутих слободних бацања који је у другој утакмици био 31:9 у корист Панатинаикоса. У трећем дуелу однос је био 24:9, али на страни Олимпијакоса. Ивковић је упитан да прокоментарише ту чињеницу.
– Ценим ово питање. Рекао сам после друге утакмице финалне серије, а тако и сада мислим, да су судије слободним бацањима одржале Панатианикос у животу. Признаћете да 31:9 и 24:9 није исто, шта још желите од мене.
Грчки медији различито коментаришу тријумф Олимпијакоса. Штампани медији наклоњени црвено–белима пуни су оптимизма. Дневник Фос доноси наслов „Све је могуће”, док гласило Олимпијакоса на насловници најављује „Пета победа” очекујући тријумф и у четвртом мечу финала плеј–офа што би била пета победа Олимпијакоса над љутим ривалом ове сезоне.
Са друге стране медији који подржавају Панатинаикос нису много узнемирени поразом. Званичне новине Панатинаикоса „Прасини” на насловној страни имају јасну поруку „Фиеста ин ОАКА”. Сви су уверени да ће ПАО на свом терену завршити посао.
bekrinjo

Postby bekrinjo » 04 Jun 2011, 13:05

PAOK je zboh izgreda navijaca koji su izazvali petnaestominutni prekid kaznjen sa 2 meca igranja bez publike.Ova kazna ce se najverovatnije preneti na narednu sezonu jer u borbi za 3 mesto Aris vodi 2-1 i sutra ima priliku da kao domacin zavrsi seriju...
bekrinjo

Postby AirBall » 05 Jun 2011, 19:24

PAOK vodi 91-80 pred kraj utkmice protiv Arisa i igrace se majstorica za EL u njihovoj dvorani, ali zbog nereda koje su napravili njihovi navijaci u prosloj utakmici igrace bez publike i to ce samim tim neutralisati prednost domaceg terena... :facepalm:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 05 Jun 2011, 19:27

PAOK izjednacio u seriji, pobedivsi Aris kao gost sa 91-80 i time produzio nadu da cemo se s jeseni druziti u EL... :D

U majstorici ce imati prednost domaceg terena, ali bez navijaca usled kazne zbog incidenata u protekloj utakmici...

Inace je veselo bilo i veceras, trebalo je videti trku po zavrsetku meca izmedju igraca PAOK-a da se dokopaju svlacionice i navijaca Arisa da ih cim stignu pogode pre toga
irriducibili

Postby ima 1 tim » 05 Jun 2011, 19:54

na kojoj areni je prenos :unsure: ?
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Napredpartizan » 05 Jun 2011, 19:58

Pocinje prenos na areni 1,OAKA grmi,ajmo PAO

Diamantidis iskrenuo zglob u drugom minutu,velik problem za pao

OAKA nikad punija nije bila,ima sigurno 23 000 hiljade ljudi
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Evropska košarka