StefNS wrote:ofkovac wrote:
ne pratim nesto preterano streljastvo, plivanje i manje popularne sportove, ali pre olimpijade sam citao izjave bas od sekaricke fazon pa idemo na medalju, sad umesto da kaze, jeste, ispala sam, nisam uspela, ona spominje sve ostalo kao neko opravdanje...klasican mentalitet nasih sportista...pre turnira prete, najavljuju, kurce se, kad se zavrsi sve pocinju vadilice, a kad se zavrsi sve komplet ocekuje nas i niz izgovora vodecih ljudi OKS-a gde ce najvise prstom da upiru u drzavu jer ne ulaze dovoljno u sport...
A zašto bi neko ko je ovoj zemlji doneo 5 olompijskih medalja morao da se opravdava bilo kome ili bilo ko od nje da traži opravdanje?
to ces morati da pitas jasnu, ne mene...ona se pravda za svoj neuspeh iako su je pitali kako vidi svoj ucinak na OI...nemam ja nista licno protiv nje, smeta mi sto ogromna vecina nasih sportista ne pokazuje sportski duh kad dodje neuspeh, u sportu se pobedjuje i gubi, nasima usta ne mozes da zatvoris kad pobedjuju, kad se izgubi retko ko kaze: "jeste, lose sam igrao, plivao, trcao, pucao...", kao da ce ih neko zive zakopati zbog toga, uslovi su takvi kakvi su, to sto se ne ulaze u sport kao u nekim drzavama, boli me kuyac, pola srbije zivi da prezivi, kako svi tako i sportisti...vlast se menja na izborima ne posle neuspeha na OI...