Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby nolinjo » 02 Aug 2012, 22:32

ja se uzdam u desetobojca ,on je reko da je jak :) neka bronza moze da sevne ,ako ne zelim samo da ga vidim kako ce da se bori ...mislim da je karakter ima da izgine
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Altair » 02 Aug 2012, 22:36

Hamilkar wrote:
georgina wrote:
Hamilkar wrote:... Generalno, mislim da su svi dosli da predstavljaju zemlju osim tenisera, koji su cisti individualci (osim Zikija) i dosli su da predstavljaju sebe. Pederski sport, pederski ljudi...

:facepalm:

Dobio sam nekoliko mečeva, ali odlazim bez medalje i ATP bodova koji bi mi pomogli da skočim na ATP listi – objasnio je Tipsarević.

Ako mislim da se vratim u top 10, moraću da pobeđujem najbolje teniserke sveta- podvukla je Ivanovićeva.

:tap:

ne shvatam problem ni u jankovoj ni u aninoj izjavi. nece valjda da pocne da kuka i da se pravda sto nije donela medalju. pa ona nije u konkurenciji za medalju, zna to ona, a znali smo i mi.
i dogurala je na ovom olimpijskom turniru , isto kao sto dogura i na svakom. ide nekako, dok ne dodje do top 10 igracice koju ne moze da pobedi
ista stvar i sa jankom, i on je odigrao u skladu sa svojim mogucnostima
i ista stvar je i sa dublom, itd

ne, ne...nece da moze tako...postoje turniri gde teniseri predstavljaju svoju zemlju i zna se koji su to turniri...i gle cuda na tim turnirima nasi tenisri uvek igraju preko kuyca...ili cak i ne igraju...

ovo je totalno netacno. svi igraju na ovim OI kao sto igraju uvek.
nole ako osvoji zlatnu medalju super. al posto poslednja dva gren slema nije uspeo da osvoji, ne treba se mnogo nadati.
njega motivise igranje za zemlju, al nekad i pregori u zelji, kao sto je bilo u pekingu. i otisao je u suzama sa terena. i onda dodjes ti da kazes da igraju preko kurca za svoju zemlju
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Riquelme » 02 Aug 2012, 22:39

Hamilkar wrote:
Milutinov Tata wrote:Pa nisu teniseri krivi sto je njima to samo jedan turnir u nizu. I oni zemlju predstavljaju na svakom turniru, jer uvek pored imena stoji SRB, nekada cak i zastava. I tako svake nedelje 10-11 meseci u godini.

Pa ako je olimpijada samo jedan turnir u nizu onda jebi ga. Gren slem ne osvaja Srbija vec Novak Djokovic. Medalju na olimpijada ne osvaja Novak, vec Srbija. Za njih je to samo jedan turnir u nizu. Za mene je Olimpijada svetinja. Prvi dan olimpijade na terasu sam okacio zastavu Srbije i to dovoljno govori koliko mi znaci. Olimpijada je jedno od najvecih civilizacijskih dostignuca gde se nadmecu najbolji sportisti skoro svih zemalja sveta i navijam da se moja zemlja predstavi sto bolje. A za ATP me nesto bas zabole...

Zashto je onda Ani svirana himna a ne neki hit Bitlsa(ili neka druga njena omiljena pesma) kada je osvojila Roland garos ? Shta cemo sa Dejvis kupom ?
Rezultati nashih tenisera na olimpijadi su apsoltuno realni ... odnosno njihovi trenutni maksimalni dometi ...
Riquelme

Postby Hamilkar » 02 Aug 2012, 22:41

Ne nego treba da kuka sto nije osvojio jos bodova za ATP listu. Ivanovicevu necu ni da komentarisem, odavno je dokazala svoj patriotizam...
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby Riquelme » 02 Aug 2012, 22:43

Ti stvarno verujesh da smo mogli da pokupimo sve medelje sa tenisa u londonu da su svi istetovirali cicu na ramenu ?
Riquelme

Postby ofkovac » 02 Aug 2012, 22:44

Unexpected wrote:
ofkovac wrote:
Milutinov Tata wrote:Pa nisu teniseri krivi sto je njima to samo jedan turnir u nizu. I oni zemlju predstavljaju na svakom turniru, jer uvek pored imena stoji SRB, nekada cak i zastava. I tako svake nedelje 10-11 meseci u godini.

ne, ne...nece da moze tako...postoje turniri gde teniseri predstavljaju svoju zemlju i zna se koji su to turniri...i gle cuda na tim turnirima nasi tenisri uvek igraju preko kuyca...ili cak i ne igraju...

Novak (Srbija) ima bronzu sa OI, uzeli Dejvis kup, ako se ne varam i dva tzv. svetska prvenstva, šta još.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... D1%83_2009.
http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Power ... d_Team_Cup

ja ovde ne vidim novaka, jedino neke druge ako je osvojio...bronza na OI i osvojen DC je jedino sto je djokovic dao srbiji, hvala mu na tome...ali ako pljujemo kosarkase koji se ne odazovu na pripreme reprezentacije, zasto amnestirati novaka, anu, jelenu?
ofkovac

Postby harper lee » 02 Aug 2012, 22:47

Hamilkar wrote:Ne nego treba da kuka sto nije osvojio jos bodova za ATP listu. Ivanovicevu necu ni da komentarisem, odavno je dokazala svoj patriotizam...

Seres za medalju (olimpijsku). Cak i u toj izjavi koju si naveo Tipsa je prvo naznacio kao neuspeh to sto nije osvojio medalju, ATP bodove je dodao u nastavku. A o Novakovom patriotskom kurobecanju da i ne govorim. To je mesecima bila jedna od glavnih tema svih teniskih sajtova, nakon sto je posle osvajanja Salatare posatirao sve zivo, objasnjavajuci to drajvom zbog osvajanja trofeja koji je znacajan za zemlju koja ga osvoji ali u svetu tenisa je potpuno drugorazredni uspeh.

Jebem ga, hocete li se vec jednom odluciti da li je Novak preterani ili nedovoljni patriota? Menjacete misljenje o tome kako vetar dune sve dok decko ne ode u penziju.
Last edited by harper lee on 02 Aug 2012, 22:47, edited 1 time in total.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Felipao » 02 Aug 2012, 22:47

Riquelme wrote:Ti stvarno verujesh da smo mogli da pokupimo sve medelje sa tenisa u londonu da su svi istetovirali cicu na ramenu ?

Koliko sam shvatio nije problem u porazu već u tome što je njima ovo sekundarno takmičenje.Pa Tipsarević igrao neki turnir nedelju dana pre oi...
Felipao

Postby Starsica » 02 Aug 2012, 22:48

Ja kad se setim njegovih suza iz Pekinga, kad se setim koliko je Nole nacionalno nalozen i sto Srbiju bukvalno spominje u pozitivnom kontekstu kad god mu se ukaze prilika, bude mi zao sto se uopste trudim da pokusam da objasnim.
Nije dobro kad igra, nije dobro kad ne igra, nije dobro kad je prvi, nije dobro kad jebe mater svima, nije dobro kad je kenjkav, nije dobro sto ne jede gluten, nije dobro sto Tipsa tek sad postize rezultate, nije dobro sto je Ana lepsa od Jelene, nije dobro nista. Ja ne mogu da verujem da ovu pricu treba da objasnjavam cak i ovde, gde se nalaze ljudi koji vole sport.
I da, njima ovaj turnir donosi bodove za listu. Sigurna sam da nije jedini sport u okviru olimpijade koji donosi bodove.

Ofkovac, sta je to? Ja prvi put cujem i za jedno i za drugo. Ako ne zelis da igras za repku, to je tvoj problem :beyond: Ali reci da je Djokovic samo to dao Srbiji.. Pa, malo je sebicno.

Jebem ga, hocete li se vec jednom odluciti da li je Novak preterani ili nedovoljni patriota? Menjacete misljenje o tome kako vetar dune sve dok decko ne ode u penziju

E vala.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Riquelme » 02 Aug 2012, 22:51

Felipao wrote:
Riquelme wrote:Ti stvarno verujesh da smo mogli da pokupimo sve medelje sa tenisa u londonu da su svi istetovirali cicu na ramenu ?

Koliko sam shvatio nije problem u porazu već u tome što je njima ovo sekundarno takmičenje.Pa Tipsarević igrao neki turnir nedelju dana pre oi...

PA oni cele sezone igraju neke turnire pre nekih bitnijih ili manje bitnih turnira ... Ljudi su dali sve od sebe (kao shto daju na svakom turniru) i ne vidim uopshte razloga za bilo kakvu zamerku ... Ko sto rekoh , sasvim realni rezultati !
Riquelme

Postby Unexpected » 02 Aug 2012, 22:52

@ofk

Priča je o teniserima, znam da Novak nije igrao na tzv SP.

Slažem se da ne treba amnestirati, ali stvarno ne vidim razlog. Na ovim OI nisu podbacili, možda malo dubl.
Ana nikada nije dobila Klajsters, Janko protiva onakvog Isnera nije imao šta da traži, Novak je još tu.
Dubl je malo razočarao, od miksa se nije ništa ni očekivalo.

Teniseri ne mogu sebi da priušte specijalne pripreme za OI i uigravanje, turniri su konstantno preko cele godine.

Generalno, nacionalno je sve manje prisutno u sportu, osim kod publike. Ja lično imam utisak da je kod tenisera (većine ne samo naših) čak malo i izraženije upravo iz razloga što nonstop igraju za sebe.
U kolektivnim sportovima je malo bolja situacija, ali i tu globalizacija uzima svoju cenu...
The End.
Unexpected

Postby Milutinov Tata » 02 Aug 2012, 22:52

Mozemo sada da se raspravljamo do sutra, ali tamo gde su srpski teniseri i teniserke tu su i srpske zastave i uvek stoji ime nase zemlje. To je sport koji se prati 11 meseci godisnje. Jedina razlika na OI je sto se igra za bronzu i sto je kolorit saren. Zbog Ane se svirla nasa himna u Parizu, zbog Novaka i Jelene je u Nju Jorku pored americke zastave bila srpska. Novak "bez mozga" igra DC prosle jeseni i zrtvuje nastavak sezone. Kada izlaze na mec u Torontu ispred njih ide srpska zastava i najave ih da dolaze iz Srbije.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby caniggia » 02 Aug 2012, 22:54

Hamilkar wrote:

Pa ako je olimpijada samo jedan turnir u nizu onda jebi ga. Gren slem ne osvaja Srbija vec Novak Djokovic. Medalju na olimpijada ne osvaja Novak, vec Srbija. Za njih je to samo jedan turnir u nizu. Za mene je Olimpijada svetinja. Prvi dan olimpijade na terasu sam okacio zastavu Srbije i to dovoljno govori koliko mi znaci. Olimpijada je jedno od najvecih civilizacijskih dostignuca gde se nadmecu najbolji sportisti skoro svih zemalja sveta i navijam da se moja zemlja predstavi sto bolje. A za ATP me nesto bas zabole...

Jasno mi je šta hoćeš da kažeš i slažem se da bi OI trebalo da budu iznad svih takmičenja, svetskih liga, EP itd. Ali Novak je svetski brend koji Srbiju čini prepoznatljivom u svetu, čak i da ne osvoji medalju a osvojio je i ide ka drugoj. A koliko je teško doći do medalje neki tek sad vide... Mi u Srbiji nismo toliko svesni snage toga brenda i globalne popularnsti tenisa, i ne čude me takvi komentari.
Бољи и виши пођоше бољијема и вишијема а ја једва и вас допадох!
caniggia

Postby Unexpected » 02 Aug 2012, 22:55

Milutinov Tata wrote:Kada izlaze na mec u Torontu ispred njih ide srpska zastava i najave ih da dolaze iz Srbije.

Ponekad i Hrvatske, ili je to bio Montreal... :laugh:
The End.
Unexpected

Postby Altair » 02 Aug 2012, 22:55

ofkovac wrote:
...bronza na OI i osvojen DC je jedino sto je djokovic dao srbiji, hvala mu na tome...ali ako pljujemo kosarkase koji se ne odazovu na pripreme reprezentacije, zasto amnestirati novaka, anu, jelenu?

jedino? pa malo li je? moze jos da pridoda neko srebro ili zlato i puna kapa. to je maximum sto jedan teniser moze da uradi za zemlju. federer nema nista od toga pa je narodni heroj i nacionalno obelezje, ... a sve zahvaljujuvi iskljucivo individulanom uspehu.
novak je uradio za zemlju svojim individualnim uspesima vise nego svi nasi osvajaci medalja u poslednjih 20 godina
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

PreviousNext

Return to London 2012