harper lee wrote:Trenutno, na zalost, da, ali to je prvi put posle vise od 20 godina da imam par meseci lufta. Kad bih sakupio sve godine koliko puta sam ispusio za odmor mogao bih da budem na odmoru do penzije. Ne veruj ti sve Irriju sto kaze, kod njega postoji ozbiljna distanca izmedju onoga sto cuje i sto posle prenese.
Zanimljivo. Kojim se, zapravo, ti poslom baviš? Ovo je naravno bilo retoričko pitanje, jer samo tako mogu to da te pitam na javnom forumu. Elem, samo koju reč za Irr-a...
Za razliku od Zajceva i tebe, koji ga privatno poznajete i možete da se s njim zajebavate kako hoćete i virtualno, ja čoveka izuzetno poštujem. Dakle, ako on - u jednom od milion 'tanga' koje si igrao s njim na ovom forumu - spomene da si vlasnik nekolicine fakultetskih diploma (i to kao argument za čuđenje što nešto nisi razumeo, a svršio si sve te silne juniverzitije), onda nemam razloga da mu ne verujem.
Osim ako, naravno, i to nije spadalo u neku vašu internu sprdnju, u kom slučaju ovaj naš dijalog zaista nema smisla.
Dakle, koliko ih imaš - mislim
gramata diploma?