StefNS wrote:I da je Jasan završila svoju sportsku karijeru pre OI, Grgić ne bi išao na OI, pošto su Zlatić i Mikec bolji od njega u vazdušnom pištolju u ovom trenutku i tačka. To je cela priča.
Ajde obrazloži mi gde grešim. Ili pokušavaš da kažeš da je Grgić trebao da puca umesto nekog ko je bolji od njega u disciplini? I njih dvojica su takođe obezbedili svoje norme, a trojica ne može da puca. Šta tačno ti ne razumeš, i šta ti nije jasno?
Meni je sve jasno, ali tebi nije. Sad cu da napisem ovaj isti post koji si ti napisao samo malo drugacije, elem:
Ili pokusavas da kazes da je Jasna trebalo da puca umesto nekoga ko je bolji od nje u disciplini? I njih dve (Zorana i Bobana) su takodje obezbedili svoje norme, a tri ne mogu da pucaju.
E sad, vidis li ti tu neku nelogicnost

EDIT: Izvini, ipak si me gore pitao da ti obrazlozim gde gresis. Dakle, ono sto je zabranjeno je da jedna drzava ima vise od 2 strelca u istoj disciplini. Znaci sa 3 pistoljasice Bobana nije mogla da puca MK zbog Jasne (koja je otisla tako kako je otisla). Da je otisao Grgic kako je i trebalo da ide onda bi se videlo ko ne puca vazdusni/MK. Po mojoj proceni Mikec bi tu izvisio za jednu disciplinu u kojoj bi ucestvovao Gagic. A Gagic naravno ne bi pucao 2 discipline. Dok bi kod zena i Zorana i Bobana nastupile u 2 discipline.
Ti si verovatno procitao "obrazlozenje" saveza i poverovao im slepo i naivno