Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby ofkovac » 03 Aug 2012, 21:21

CherieBgd wrote:Aman ljudi, jeste Novak u padu forme itakoto... Ali ja cu sad da ga branim, jbg posle prosle godine gde je sreca uvek prevagnula na njegovu stranu jednostavno kolo srece se okrenulo... Od kad je postao prvi imao je najkatastrofalnije zrebove, mine manje ili vece vec u prvim kolima...
Ovde na OI trebalo je svima da bude jasno o cemu je rec kad smo videli zreb.... Igrao je sa dva bivsa broja 1 i Conge koji je uvek opasan na travi... Jednostavno dok je Fedja imao walk in the park, pa i Makica manje-vise, ovaj nas nesrecnik je imao minu do mine... Pride je kilav u glavu, pa se ipak dogegao do polufinala...
Zao mi je, mnoooogo mi je zao sto je propustio priliku da igra finale, ali sta je tu je... Nadajmo se samo da ce da se opasulji, jer znamo da zna da igra, znamo da je fizicki potpuno fit, samo jos tu ludu glavu da opravi... :jebiga:

kakve mine? fabio fonjini covek koji na travi nece nikad videti 3. kolo bilo kog turnira...

rodik koji je tek pre mesec, dva poceo da igra tenis pre toga je vise bio rekreativac neko vreme...

leyton koji je zreo za penziju jer vise nema snage, pa jbt igrali su na AO ove godine...

conga koji je dan ranije igrao maraton sa raonicem, a znamo svi dobro da je conga klasican fizikalac koji samo mase reketom pa ako pogodi, pogodi...nema tu grama mozga...

ja tu nikakvu minu ne vidim, jednostavno zvalavi je briljirao kad je trebalo, djokovic nije i usledio je poraz...
ofkovac

Postby Starsica » 03 Aug 2012, 21:22

Pokazalo se da je bolji od njih. Ali da, osim Fonjinija, oni jesu mine.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby CherieBgd » 03 Aug 2012, 21:28

ofkovac wrote:ja tu nikakvu minu ne vidim, jednostavno zvalavi je briljirao kad je trebalo, djokovic nije i usledio je poraz...

Znas kako ofkovac, ja u stvari zakljucujem da si ti najveci "fen" Novaka Djokovica, jer ne mogu drugacije da objasnim sebi tvoj stav spram njega...

Elem, molim te za pojasnjenje zasto je Marej "zvalavi"?
CherieBgd

Postby Sasa_Beli » 03 Aug 2012, 21:32

Nisam ovo ocekivao iskreno. Marej ludacki agresivan , napada non stop , Novak se brani tek na momente odigra spektakularan poen ....

Definitivno istorija se ponavlja u nedelju. Sutra neka se Marej muci u dublu , Fed ima zasluzeni odmor :D

Idemo Roger do zlata !
Sasa_Beli

Postby ivana23 » 03 Aug 2012, 21:33

Mec u nedelju. A onda treba pod hitno sesti u avion, promeniti vremensku zonu, klimu i 'jovo nanovo'...

Ipak su surova ta teniska takmicenja.

P.S. Tata, kakve su temperature ovih dana u Kanadi?
..................................................................
ivana23

Postby Delester » 03 Aug 2012, 21:34

zato je fed to lepp otkazo
vizionar jbt
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby NadjaM » 03 Aug 2012, 21:38

nije Fed to otkazao,nego je odredio po sta je dosao
NadjaM

Postby ofkovac » 03 Aug 2012, 21:40

CherieBgd wrote:
ofkovac wrote:ja tu nikakvu minu ne vidim, jednostavno zvalavi je briljirao kad je trebalo, djokovic nije i usledio je poraz...

Znas kako ofkovac, ja u stvari zakljucujem da si ti najveci "fen" Novaka Djokovica, jer ne mogu drugacije da objasnim sebi tvoj stav spram njega...

Elem, molim te za pojasnjenje zasto je Marej "zvalavi"?

sta tu ima da se pojasnjava, zar se ne vidi :laugh:

a ovo za zreb je totalna glupost, sad ce jos da ispadne kako su mu namestili tezi zreb da endiju bude lakse...postedite nas teorija zavere...verovatno ce neko da spomene i neregularne uslove za igru, kako je bilo mnogo mracno a novaku magle sociva u tim uslovima...daj ne zajebavajte...nego sutra da malo mucne glavom i opravda to sto jeste, jedan od najboljih svetskih tenisera...
ofkovac

Postby Sasa_Beli » 03 Aug 2012, 21:40

Nisam ni znao da je otkazao, pametan potez. Ne brani skoro nista Conga ga je oprao u 3.kolu ako se dobro secam.

Cincinati isto jos manje ... Idealna prilika da se uzmu novi bodovi pred US Open.

Novak brani Toronto
Sasa_Beli

Postby Milutinov Tata » 03 Aug 2012, 21:41

ivana23 wrote:Mec u nedelju. A onda treba pod hitno sesti u avion, promeniti vremensku zonu, klimu i 'jovo nanovo'...

Ipak su surova ta teniska takmicenja.

P.S. Tata, kakve su temperature ovih dana u Kanadi?

Pa ovo cak i nije lose kako je bilo u Pekingu, prvo americki Mastersi, pa u Kinu na 12h razlike, pa povratak u Nju Jork. Sad su svi sa "odmora" dosli u London, pa djuture za Amerike.

Bolje da ne pricam, preko 30 svaki dan, plus ubija vlaznost. Mada najavljuju za sledecu nedelju "zahladjenje" (tj. samo do 30 :biggrin: ).
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby georgina » 03 Aug 2012, 21:42

novak nije mogao sa ovom formom (ne mislim na fizičku, nego sveukupnu ove godine) protiv jako dobrog mareja.
mislim da marej nije bio baš toliko spektakularan, jednostavno je nole bio pasivniji i već odavno njegovi udarci nemaju snagu i prodornost onih iz 2011-te

jedina šansa za bronzu je da se delpo više mentalno raspao danas.
šta je to bilo posle meča, jel' bio kakav intervju. verujem da je nole smoren više nego onomad u pekingu, jbg.
georgina

Postby Gama » 03 Aug 2012, 21:49

Delester wrote:zato je fed to lepp otkazo
vizionar jbt

Otkazao i nosenje zastave jer se 2x nije dobro proveo. Sve je probao da promeni i uspeva mu. U svakom slucaju svaka cast, on vec godinu dana i jace drzi formu i ne posustaje.
A Novaku je potrebno da se zazeli tenisa, sve je ovo zbog mentalnog umora. Kod sebe to primecujem kad gledam njegove meceve mogu misliti kako je njemu. A Endi tek treba da se dokazuje otuda i ta glad za pobedom, pokusava da dostigne bar Novaka ali tesko ce to ici. Meni je on i dalje klasa ispod Novaka ali mozda mu se posreci u nedelju ako Fed bude osecao posledice danasnjeg meca.
Gama

Postby M.S. » 03 Aug 2012, 21:51

Samo da se javim, nisam imala vremena ranije, na odmoru sam. Nisam mogla da odgledam meč, ali je meni očekivan (potajno sam se nadala drukčije) taj rasplet. Nekako za Novaka samog, ne smatram da je naročit uspeh da ponovi bronzu, mnogo više je bitno samoj reprezentaciji.

Marej je dokazao već da je odličan ove godine na travi, težak je Novaku, osobito na dva seta. Federer će ga dobiti u nedelju, već sam rekla da se namešta da osvoji apsolutno sve i veliko je razočaranje što Novak ni u čemu od toga nije mogao da ga spreči. Još veće je razočaranje što je ova godina toliki antiklimaks prošle, ali to se naziralo u najmanju ruku.

Nisam stigla da pogledam forum i ne znam šta se sve pisalo, ali sam već i uoči igara htela da napišem da je gotovo besmisleno učešće tenisa na olimpijadi kad značajan deo nacije navija protiv svog najboljeg tenisera.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Delester » 03 Aug 2012, 21:51

meni brat samo javio da su ga savatali za uzjavu u hodniku, da je crn u licu bio, da je rekai da ne zna sta da kaze, onako nepovezano, da je ogromno razocarenje, da ne zna da li ce moci do meca za bronzu da se oporavi psihicki, ma bas se videlo da je shokiran, tako kaze buraz...ponavljao je samo -I sta, sta da vam kazem, da se nije videlo dobro, da je teren pun rupa, ne mogu na to da se vadim, uslovi su isti, bio je bolji, imao je I srece, ne znam, ne znam, razicaran sam ird u tom fazonu
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby VMJunior » 03 Aug 2012, 21:55

Novak je u velikom kanalu posle poraza...Ipak,dobro je da je mec u nedelju,veliki je on,uzece medalju.
VMJunior

PreviousNext

Return to London 2012