CherieBgd wrote:Aman ljudi, jeste Novak u padu forme itakoto... Ali ja cu sad da ga branim, jbg posle prosle godine gde je sreca uvek prevagnula na njegovu stranu jednostavno kolo srece se okrenulo... Od kad je postao prvi imao je najkatastrofalnije zrebove, mine manje ili vece vec u prvim kolima...
Ovde na OI trebalo je svima da bude jasno o cemu je rec kad smo videli zreb.... Igrao je sa dva bivsa broja 1 i Conge koji je uvek opasan na travi... Jednostavno dok je Fedja imao walk in the park, pa i Makica manje-vise, ovaj nas nesrecnik je imao minu do mine... Pride je kilav u glavu, pa se ipak dogegao do polufinala...
Zao mi je, mnoooogo mi je zao sto je propustio priliku da igra finale, ali sta je tu je... Nadajmo se samo da ce da se opasulji, jer znamo da zna da igra, znamo da je fizicki potpuno fit, samo jos tu ludu glavu da opravi...

kakve mine? fabio fonjini covek koji na travi nece nikad videti 3. kolo bilo kog turnira...
rodik koji je tek pre mesec, dva poceo da igra tenis pre toga je vise bio rekreativac neko vreme...
leyton koji je zreo za penziju jer vise nema snage, pa jbt igrali su na AO ove godine...
conga koji je dan ranije igrao maraton sa raonicem, a znamo svi dobro da je conga klasican fizikalac koji samo mase reketom pa ako pogodi, pogodi...nema tu grama mozga...
ja tu nikakvu minu ne vidim, jednostavno zvalavi je briljirao kad je trebalo, djokovic nije i usledio je poraz...