Evo vratih se sa odmora pa imam malko vremene da se osvrnem na promociju antologijskih dresova "renomiranog" prozvođača sportske opreme Kapeli koje smo toliko željno očekivali.
Ja ću po običaju u mom fazonu pa se unapred izvinjavama ako se nekom ne svidi moj komentar.
Dakle, na prvu jadno da jadnije ne može.
U vremenu kada vodeće kompanije prave čudesa od dresova sa nekim nestvarnim kerefekama, bojama, šarama, idejnim rešenjima ( mrzi me da postujem slike), gotovo 3D izgleda, mi smo dobili plavi (domaći) copy dres Nike (idejno, krst po sredini) sa početka 2000ih i presmešan beli dres koji izgleda pijačno jeftino i neinventivno.
Eto toliko je vrsnim dizajnerima garažnog proizvođača Kapeli trebalo da "smisle" dva različita inventivna dresa jedne reprezentacije koja igra drugu sezonu A grupu svetske lige.
Meni nikakav problem nije povratak na plavu boju. Meni je problem što čelnici FSS pored toga što kradu naravno i lažu jer su prilikom potpisivanja ovog u mnogo čemu štetočinskog ugovora obećali povratak na višebojni dres u skladu sa zastavom.
Dakle, ako je toliki problem trobojni, a mmoge reprezentacije ga imaju i u Evropi zašto nisu mogli dvobojni? ( crveno-plavi).
Ako su već ukrali ideju Najkija mogli su prekopirati celu kombinaciju koja je do sada možda bila i ponajbolja za sve ove godine.
EDIT:
Evo opet uđoh na stranicu FSS da zumiram beli dres.
A gde su promociji šorcevi, štucne? To nije bitno je l'?