veljkos161 wrote:@ leteće prase, ne, nisi me razumeo, naravno da sme da se kritikuje.
Samo mi je nejasna ideja da se njemu smanjuje minutaža
I daje Milutinovu, jer nas to drastično oslabi, i da se to nije desilo pre tri godine ona Italija famozna se najverovatnije ne bi ni dogodila. A zamisli, imali smo defanzivnog terminatora Milutinova na terenu pa su nas natrpali dok je ovaj bio na klupi. Nismo isti tim u ovoj situaciji gde nam sve više igrača fali ili je rovito, a ono najvažnije još nije ni počelo.
A što se tiče teze da je on ubedljivo najslabiji defanzivac ne bih se složio sa tim, pa nismo mi oni Pistonsi.
Jokić u odbrani često preseca pasove, meni dovoljno s obzirom šta daje na drugoj strani.
I nisam ja nikakav "čuvar vatre" nego neko ko diskutuje i reaguje na nejasnoće.
Uostalom, da nam je Jokićeva odbrana ili Jokić najveći problem mi bi sve ovde dobili 40 razlike.
A protiv te Italije verovatno ja sam branio onog Spisua na piku celu utakmicu sa svojim drugarom Micicem i ja nisam rotirao celu utakmicu u odbrani pa su nam ubacili oni paraplegicari 100poena i 15 trojki ko i ovi juce? Sta je on ovde beli medved pa ne sme nista da se kaze protiv njega? Prvo ga cekamo do poslednjeg trenutka da kao javi oce da igra a mi celo leto kao licitiramo ko majmuni. A Bogdana kad pitaju u decembru on kaze naravno da igram nemojte da me pitate iste gluposti svake godine . Juce mu Sengun nije dao kos samo kad nije hteo,sreca pa video to Pesic pa je ZBOG TOGA ubacio Milutinova da igra s njim da cuva Senguna inace bi ovaj otiso u 50.