Milutinov Tata wrote:Na osnovu cega je Jasna najbolji sportista? Pri tome ja to ne negiram, vec me zanima kriterijum (neko je spomenuo i Vanju Udovicica).
Ja kada sam napisao da Novak nije (po mom misljenju) najbolji srpski sportista trenutno, Tegi je pomislio da mislim na Jasnu a ja sam pisao o Vanji.

Kada se pogleda karijera Vanje, vidi se da je sve osvojio sto se osvojiti moze. Ima dve olimpijske medalje, samo mu fali zlato. ( Svi se nadamo da ce i to osvojiti) Prvak Jugoslavije i SCG, prvak Italije, prvak Evrope sa Pro Reko + kupovi Hrvatske, SCG i Italije. A tek sa reprezentacijom: Prvak Sveta, prvak Evrope, Svetska liga, Svetski kup, Mediteranske Igre. I to je sve osvojio vise puta. Neko ce reci: "Lako je njemu kada ima saigrace". Tacno ali Vanja ima dosta individualnih priznanja. Da ne bih nabrajao, evo lista:
National Championship of Italy Top Scorer (1): 2007, 2010
FINA World League MVP (2): 2007 Berlin, 2010 Niš
World Championship MVP (1): 2009 Rome
MVP Foreigner in National Championship of Italy (1): 2009
LEN Euroleague Final Four MVP (1): 2010 Naples
FINA World Cup MVP (1): 2010 Oreada
European Championship MVP (1): 2010 Zagreb
European Championship Top Scorer (1): 2010 Zagreb
LEN magazine's man water polo "Athlete of the Year" award (1): 2010
FINA magazine's man water polo "Athlete of the Year" award (1): 2010
Best Male Sports Team of the year in Zagreb (1x) 2011 (with HAVK Mladost)
Slazem se da je Novak trenutno najpopularniji i najpoznatiji Srbin ali mislim da je Vanja uspesniji. A Vanja nikad nece osvojiti Laureat, jer Vaterpolo nije popularan sport. On isto nikad nece videti novac koji Novak osvaja a to nije ni njegova a ni Novakova krivica. Moje misljenje da je Vanja uspesniji u svom poslu od Novaka.