Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby Liv » 04 Aug 2012, 11:03

^ ocekivanja nacije je iskusio u finalu W, taj kamen ovde nece imati. Fed je isuvise iskusan i nema problem realizacije zacrtanih planova u ovakvim situacijama, ne brinem za njega. Endi nece imati realizaciju bitnih poena kao protiv Novaka, narocito protiv Feda na tri. Da je na dva imao bi sanse na prepad, ovako ce se raspasti taman kad treba.

Osim, ako Fed nije osakacen fizicki posle meca sa DelPom (ne znam u kakvoj je formi ali "stare" su to kosti), Endi moze da ga dobije eventualno na kondiciju ako ode u 5.
Liv

Postby Liv » 04 Aug 2012, 11:08

Felipao wrote:Igrali su 6 bitnih finala , federer dobio 2 grand slama, murray 2 masters ,i po jedan Dubai obojica, tako da stvarno ne znam o kakvom cvikanju pricamo...

Jel ti pratis tenis uopste? Master titula nije ni blizu slemu. U svakom tom finalu slema se ocekivalo da Endi prelomi i dobije (ne samo protiv Feda) a on je u svakom sem delimicno na W podbacio. Da ne pricam da Fed mnogo bolje igra na travi od njega. Endi ga je jedino na betonu dobijao i to pre dve godine i vise.

ps. da si odgledao bar jedno od tih Endijevih izgubljenih finala jasno bi ti bilo o cemu pricamo ;)
Liv

Postby Felipao » 04 Aug 2012, 11:11

Liv wrote:
Felipao wrote:Igrali su 6 bitnih finala , federer dobio 2 grand slama, murray 2 masters ,i po jedan Dubai obojica, tako da stvarno ne znam o kakvom cvikanju pricamo...

Jel ti pratis tenis uopste? Master titula nije ni blizu slemu. U svakom tom finalu slema se ocekivalo da Endi prelomi i dobije (ne samo protiv Feda) a on je u svakom sem delimicno na W podbacio. Da ne pricam da Fed mnogo bolje igra na travi od njega. Endi ga je jedino na betonu dobijao i to pre dve godine i vise.

ps. da si odgledao bar jedno od tih Endijevih izgubljenih finala jasno bi ti bilo o cemu pricamo ;)

Mi pricamo o nekom cvikanju.To bi bilo da Federer ima 15:3 a ne 8:8 uz Marejevih par finala...
Felipao

Postby ofkovac » 04 Aug 2012, 11:23

nasao je fedex igru za endija posle nekoliko poraza ( kad se setim kako je vileneo sto mu ovaj samo vraca loptice :laugh: ) i sada se moze reci da fedex ima veliku prednost sto se tice glave...ali jbg, tu je publika koja moze cudo da napravi, bio bih presrecan da jajara sa maramom izgubi sutra...
ofkovac

Postby Altair » 04 Aug 2012, 11:31

Felipao wrote:
Liv wrote:^ tako sto Endi nije dobio ni jedan bas bitan.

Igrali su 6 bitnih finala , federer dobio 2 grand slama, murray 2 masters ,i po jedan Dubai obojica, tako da stvarno ne znam o kakvom cvikanju pricamo...

zar ti stvarno na ovom spisku ne vidis sablon? slemovi su alfa i omega a marej se tu odsece. po vaznosti treba ovaj OI smestiti negde odmah iza slema, a daleko ispred mastersa. zakljucak - marej ce se truditi silno, al kad zagusti i fed pritisne ima da se usere

a sto se publike tice , uopste nisam sigurna koliko ce vecinski biti uz mareja, jer je ceo stadion bio uz feda kad je igrao sa delpom :krsti: tako da vrlo moguce da ce publika biti opredeljena pola-pola. tu su teniski fanovi koji ginu za feda u protekloj deceniji i boli ih uvo sto je marej njihov, em non-britanci koji ce skoro svi biti za feda
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Liv » 04 Aug 2012, 11:37

^ em Britanci koji ne vole Endija. Juce mi je bas devojka koja je pocela da radi samnom izjavila kako ne moze da ga smisli a voli Feda. Bice pola/pola verovatno.
Liv

Postby Houdini » 04 Aug 2012, 11:39

Britanci ili Englezi?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Liv » 04 Aug 2012, 11:40

Britanci, generalno im je jako antipatican :beyond:
Liv

Postby Houdini » 04 Aug 2012, 11:41

znaci hejt najboljih zemljaka nije samo nasa disciplina :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Felipao » 04 Aug 2012, 11:43

Houdini wrote:znaci hejt najboljih zemljaka tenisera nije samo nasa disciplina :biggrin:

:nisamja:
Felipao

Postby Houdini » 04 Aug 2012, 11:44

nece biti tako, na mojoj listi ima i vaterpolista i kosarkasa i fudbalera :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby georgina » 04 Aug 2012, 11:45

jbg, svi vole loknice koje vijore na vetru i tu i tamo budu onako šmekerski zabačene :beyond: .
tek o jednoj takoreći sveopštoj eleganciji da ne pričamo :nisamja:
georgina

Postby Delester » 04 Aug 2012, 11:48

Unexpected wrote:Šta mislite, ko ima veći pritisak?
Federer da osvoji jedino šta nema ili Marica zbog domaćeg terena?

najiskrenije, who cares :biggrin:

navijam za makija do kraja jer je zasluzio bar nesto
ako ne moze da ima slem, moze ovo
na ovom turniru igra najbolje od svih ucesnika
da gledam kako federera pored svog majstorstva jos i sere necu, tako da propustam finale, a mozda i borbu za bronzu, vodi me muz na rucak i soping, a u 3 lepe vise olimpijada i nas sport, zivci mi odose na periferne stvari.
stalno pricam ovde sa nekim prijateljima iz engleske, maki tamo nije voljen kao igrac, oni strogo to dele, kazu, ovako je dobar decko, ali na terenu federer, nadal, bilo ko ko igra protiv njega ima vecu podrsku
ipak, sutra ce biti drugacije jer se opasno navadise briti. igra od juce za mareja i uzima u 3.
odbrana od juce, a losiji napad i nemanje cojones, gubi u 4.
Last edited by Delester on 04 Aug 2012, 11:49, edited 1 time in total.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Unexpected » 04 Aug 2012, 11:48

Houdini wrote:znaci hejt najboljih zemljaka nije samo nasa disciplina :biggrin:

Kad ne plaćaju porez... :sakaosto:

:laugh:
The End.
Unexpected

Postby Liv » 04 Aug 2012, 11:50

Publika (ne mediji) ne gledaju bas tenis kao nacionalni sport. Fudbal, kriket, biciklizam, plivanje, atletiku sve to da, ali tenis i ne bas. To je tek nesto sto razvijaju u tom smislu kroz mladje takmicare i saveze. Ne secam se da li su oni uopste igrali FC i DC? Ko bi im uopste i igrao.

Mediji su brutalni (vec sam pisala za vreme wimbledona) i bas preteruju, ali generalno koga god da pitam zabole ih za Makicu :/ Imam utisak da za njega vise navijaju oni koji bas i ne prate tenis, odgledaju neki veci dogadjaj i znaju da je on njihov pa navijaju po default-u. Ovi koji prate tenis redovno i znaju vise o njemu bas i ne.
Liv

PreviousNext

Return to London 2012