NEDJA wrote:Covek bez imalo morala i casti. Protiv Kameruna je ogoljeno koliko nema pojma, drzala ga je ludacka sreca ali je veceras puklo ko mehur od sapunice.
Ali koliko smo se srozali i igracki u odnosu na Katar. Tad si imao ozbiljne igrace u vidu Mitrovica, Vlahovica, Tadica, Kostica, Milinkovic Savica...
Mitrovic i SMS otisli u S. Arabiju i skroz propali a uz to SMS i ne zeli da igra, Vlahovic osetno nazadovao, Tadic u penziji, Kostic naglo propao...
Nema novih igraca osim Samardzica od koga se mnogo vise ocekivalo.
Ovo je surova istina.
Veliki broj znacajnih igraca je prestareo i vise nije na nivou da igra za reprezentaciju (Tadic, SMS, Mitrovic, Kostic, Rajkovic, Gudelj...) a mladjih koji bi poneli teret nema, odnosno projektovani nosioci bas nista ne pruzaju... (Vlahovic, Samardzic, Nedeljkovic, Ilic, Erakovic...).
Mora neki rez, novi tim da se pravi, ali ni sam ne znam ko bi tu mogao da bude oslonac...
Misljenja sam da treba dovesti nekog stranca za trenera, tipa ovaj Tuhelj, koji bi napravio sistem.
Juce se videlo kako se Englezi krecu, nisu oni toliko kvalitetniji (mislim za 5:0), ali imaju sistem igre kako u napadu, tako i u odbrani...
Realno, mi boljih igraca od ovih sto su juce igrali nemamo, mozda 2,3 da se dodaju, i to je to...