Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby Sony » 04 Aug 2012, 14:25

Zlato ce uzeti vaterpolisti. Ako Bog da..
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Stoxan » 04 Aug 2012, 14:29

Milutinov Tata wrote:
Houdini wrote:
neza wrote:dubok naklon baksuznom airu sto je iskulirao ovo finale... :hathello: medalja je i njegova u jednom delu... :laugh:

:+1: banovati sefa do kraja igara :biggrin:

Stoxane, sta kazes :biggrin:

Ako ništa drugo nabaviti broj od onog njegovog programera. Srediti s njim da mu onemogući pristup ovom delu foruma :biggrin:

Slike sa današnjeg takmičenja
Image
Image
Image
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby nolinjo » 04 Aug 2012, 14:50

Milutinov Tata wrote:
Jedna samo za Nolinja

Image

:inlove:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby gogo23 » 04 Aug 2012, 15:20

nolinjo wrote:
Milutinov Tata wrote:
Jedna samo za Nolinja

Image

:inlove:

Sad ce Reaper da ti digne tarifu sa 50 na 500 :biggrin:

Bravo Ivana :copa1:
gogo23

Postby AirBall » 04 Aug 2012, 15:32

Altair wrote::laugh: znaci sve u svemu, da je divac pred odlazak u london rekao "drustvo, nismo u sjajnoj formi, ocekujemo tri medalje maximum", onda bi air i ostalo drustvo sa avangarde bilo okej po pitanju rezultata
al posto su bili naivni i verovali sta kaze covek na visokom polozaju (posto oni nikad ne lazu, jelte) onda je sad on kriv za sve.
pritom ocekivati da svaki nas sportista ostvari na samom takmicenju gde dolaze najbolji od najboljih svoj najbolji rezultat je van pameti. pa koliko se gimnasticara ili atleticara sprema godinama za OI , pa jedna mala greska i sve odlazi u pm.
aman ljudi, koja smo mi zemlja po redu na svetu po velicini, uredjenosti i po ulaganju u sport. dve, tri medalje su nam puna kapa. osvestite se vec jednom i shvatite gde zivite

Ne stigoh ranije da odgovorim na ovaj post... Ivana i Andrija su srusili tezu da se nekvalitetno u Srbiji radi i da samo nasi sportisti koji treniraju, ili su rodjeni u inostranstvu su kandidati za medalje...

Jednostavno moja je teza da su favoriti zakazali i to je vrlo lako dokazati, da su Arunovicka, Djokovic i Cavic ostvarili svoje najbolje rezultate okitili bi se medaljama (mozda cak i najsjanijim) i uveren sam da je i vise novca u njih ulozeno da rezultati ne bi bili nista bolji...

Dosta toga je do psihologije... Uveren sam da ce jos neki nasi sportisti koji nisu ''iz zize javnosti'' obradovati nas na OI...

I da, zivimo u istom gradu sa Ivanom Maksimovic... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby vicharhcp » 04 Aug 2012, 17:52

"Srbiji na dar, stota medalja."
Image
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Altair » 04 Aug 2012, 18:05

AirBall wrote:
Jednostavno moja je teza da su favoriti zakazali i to je vrlo lako dokazati, da su Arunovicka, Djokovic i Cavic ostvarili svoje najbolje rezultate okitili bi se medaljama (mozda cak i najsjanijim) i uveren sam da je i vise novca u njih ulozeno da rezultati ne bi bili nista bolji...

Dosta toga je do psihologije... Uveren sam da ce jos neki nasi sportisti koji nisu ''iz zize javnosti'' obradovati nas na OI...

I da, zivimo u istom gradu sa Ivanom Maksimovic... :D

Novak je ispao u SF, isto kao i na wimbldonu, sto je njegov ocigledno realan domet u ovom trenutku. mogao je on juce bolje, mogao je bolje i na W i na RG. al nije. trenutno je ovo njegova forma ne znam sta tu nije jasno.
ti si se mnogo zaneo na ovim igrama i ufiksirao da ce svako da odigra svoj maksimum, kao da to nisu ljudi koji prave kikseve, kao i svi drugi
cavic je svoj pik presao pre nekoliko godina. 4. vreme je njegov realni rezultat.
i naravno da ima psihologije. a opet ima sportova gde sigurno ima dece sa jakom psihom i talentom koji nikad nece nista uraditi jer treniraju ovde u losim uslovima i niko ne stoji iza njih. moglo bi se o tome satima pricati

i da, sad je Ivana carica . juce je bila klinka sto je dosla u london da se slika i shopinguje. naravno treba se okrenuti kako vetar duva. sad se dokazala pa je svima super. a to s kakvim je ona ambicijama i nadanjima dosla niko naravno nije imao pojma jer sigurno nije htela da razglasi po novinama da se nada medalji. bitno da su pljuvaci bili na svojoj startnoj poziciji

ne znam odakle bilo kome pravo da pljuje bilo koga ko se plasirao za OI, pa makar taj sportista bio i najgori u svojoj disciplini. neko mora da bude i poslednji. ili ce da odbije ucesce zato sto zna da je pri dnu, pa sto da se cima. sramotno stvarno.
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Gama » 04 Aug 2012, 18:14

Altair wrote:ne znam odakle bilo kome pravo da pljuje bilo koga ko se plasirao za OI, pa makar taj sportista bio i najgori u svojoj disciplini. neko mora da bude i poslednji. ili ce da odbije ucesce zato sto zna da je pri dnu, pa sto da se cima. sramotno stvarno.

:+1:
Gama

Postby kezman » 04 Aug 2012, 18:23

RTS HD pustite ko ima
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby AirBall » 04 Aug 2012, 18:23

Altair wrote: ne znam odakle bilo kome pravo da pljuje bilo koga ko se plasirao za OI, pa makar taj sportista bio i najgori u svojoj disciplini. neko mora da bude i poslednji. ili ce da odbije ucesce zato sto zna da je pri dnu, pa sto da se cima. sramotno stvarno.

Odgovor je sasvim jednostavan, zato sto su sportisti javne licnosti, a javne licnosti su podlozne kritici javnosti...

Kada ne radi gradski prevoz ti imas pravo da iskazes gradjansko nezadovoljstvo, zasto ja ne bih mogao da budem nezadovoljan sto novac koji sam uplatio u budzet se trosi na nekvalitetne sportiste koji se salju na pripreme na Tenerife da bi se brukali na OI...
AirBall

Postby kezman » 04 Aug 2012, 18:28

moj drugar Divac Vlade je na 2 medalje od najuspesnijeg predsednika OK Srbije u 21 veku :manikir:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby harper lee » 04 Aug 2012, 18:31

AirBall wrote:Kada ne radi gradski prevoz ti imas pravo da iskazes gradjansko nezadovoljstvo, zasto ja ne bih mogao da budem nezadovoljan sto novac koji sam uplatio u budzet se trosi na nekvalitetne sportiste koji se salju na pripreme na Tenerife da bi se brukali na OI...

Altair je u pravu, mnogo ste nedosledni. Da ova devojka nije uzela srebro ne bi joj bilo oprosteno to "ostvarenje sna" i "odlazak u shoping", kao sto joj nije bilo oprastano dok ga nije uzela. Naprotiv, bila bi pljuvana za sve pare, kao sto je i bila. Sport se sastoji iz uspeha i neuspeha i ponekad je tesko unapred predvideti kako ce se koji sportista snaci u onom trenutku koji ga odredjuje kao nacionalnog heroja ili pizdu koja je, mozes misliti, otisla da se takmici na racun krvavo zaradjenog novca srpskih poreskih obveznika.

Sto ce reci, svoje "gradjansko zadovoljstvo" mozes otprilike da okacis macku o rep. Nijedan sportista na svetu se ne takmici da izgubi, a to sto neki od njih nisu ispunili tvoja ocekivanja bojim se da ces morati da rascistis sam sa sobom, jer tvoja ocekivanja su samo tvoja ocekivanja i savrseno su nebitna za bilo koga drugog.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby AirBall » 04 Aug 2012, 18:37

Harper, mislim da je problem doslednosti zastupljen kod nekog drugog, a ne kod mene... Do juce si vatreno branio tezu, parafraziram, kako nasi sportisti koji su rodjeni (treniraju) u inostranstvu su za koplje ispred onih koji dolaze iz Srbije sto se iz dana u dan pokazuje kao netacno...

Mislim da ce na kraju situaciji biti bar 4:1 u korist nasih sportista koji sa stranom obukom nemaju gotovo nista...

Jednostavno sport je moderno gladijatorstvo, na taj nacin je koncipiran i vaze pravila prezivljavanja... Vec sam u vise navrata pisao da ona Kubertenova maksima vazno je ucestvovati vazi eventualno za sportiste iz Zapadne Samoe, Fidzija i Nepala... Za profesionalne sportiste to ne vazi, vazno je pobediti, opravdati ulozena sredstva u najboljem svetlu zastupati svoj narod...

To da li je moje misljenje relevatno, ili ne je sekundarne prirode...

Ovde se zastupa teza kako su finansije razlog zasto rezultati nisu bolji... To treba reci i ovim sportisti iz Gvatemale sto je pre neki minut osvojio srebro u brzom hodanju i ostavio naseg Pedju 9 minuta iza sebe, ili onim finansijskim gigantima iz zemlje Kim il Sunga koji imaju vec 4 zlatne medalje...
AirBall

Postby veljos » 04 Aug 2012, 18:45

ne razumem sta znaci slati sportiste sa B normama na igre ,u startu je to brukanje i svi ti sportisti su stari ,najdanovski siljevski tomasevic karakasevic filipovici veslaci dolaze zadnji a ilic zadovoljan a da znate koje pare daju za veslanje zbog ilica koji je jako uticajan covek ,mi moramo prestati sa praksom slanja rekreativaca na igre
veljos

Postby AirBall » 04 Aug 2012, 18:47

veljos wrote:veslaci dolaze zadnji a ilic zadovoljan a da znate koje pare daju za veslanje zbog ilica koji je jako uticajan covek ,mi moramo prestati sa praksom slanja rekreativaca na igre

Ovo je tacno..

Ogroman novac se opere kroz pojedine saveze, a od toga nikakva korist...
AirBall

PreviousNext

Return to London 2012