AirBall wrote:Jednostavno moja je teza da su favoriti zakazali i to je vrlo lako dokazati, da su Arunovicka, Djokovic i Cavic ostvarili svoje najbolje rezultate okitili bi se medaljama (mozda cak i najsjanijim) i uveren sam da je i vise novca u njih ulozeno da rezultati ne bi bili nista bolji...
Dosta toga je do psihologije... Uveren sam da ce jos neki nasi sportisti koji nisu ''iz zize javnosti'' obradovati nas na OI...
I da, zivimo u istom gradu sa Ivanom Maksimovic...

Novak je ispao u SF, isto kao i na wimbldonu, sto je njegov ocigledno realan domet u ovom trenutku. mogao je on juce bolje, mogao je bolje i na W i na RG. al nije.
trenutno je ovo njegova forma ne znam sta tu nije jasno.
ti si se mnogo zaneo na ovim igrama i ufiksirao da ce svako da odigra svoj maksimum, kao da to nisu ljudi koji prave kikseve, kao i svi drugi
cavic je svoj pik presao pre nekoliko godina. 4. vreme je njegov realni rezultat.
i naravno da ima psihologije. a opet ima sportova gde sigurno ima dece sa jakom psihom i talentom koji nikad nece nista uraditi jer treniraju ovde u losim uslovima i niko ne stoji iza njih. moglo bi se o tome satima pricati
i da, sad je Ivana carica . juce je bila klinka sto je dosla u london da se slika i shopinguje. naravno treba se okrenuti kako vetar duva. sad se dokazala pa je svima super. a to s kakvim je ona ambicijama i nadanjima dosla niko naravno nije imao pojma jer sigurno nije htela da razglasi po novinama da se nada medalji. bitno da su pljuvaci bili na svojoj startnoj poziciji
ne znam odakle bilo kome pravo da pljuje bilo koga ko se plasirao za OI, pa makar taj sportista bio i najgori u svojoj disciplini. neko mora da bude i poslednji. ili ce da odbije ucesce zato sto zna da je pri dnu, pa sto da se cima. sramotno stvarno.