Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby AirBall » 04 Aug 2012, 22:50

Pa naravno da je zadovoljan...

Sad moze da podjebava ljude i da im se smeje u brk kako su glupi sto svako jutro idu na posao, a ne kao on prosetao po Londonu za nase pare...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Robert Jordan » 04 Aug 2012, 22:50

da cestitam i ja ivani :inlove:
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby AirBall » 04 Aug 2012, 22:51

StefNS wrote:
AirBall wrote:Pa po tom osnovu smo mogli i Daneta Koricu da vodimo da trci... I on je pre 40 godina postavio rekord i zasluzan je sportista...

Ako ispuni normu, što da ne :jezik:

Pa i ja cu biti za to kad normu bude ispunio u inostranstvu, a ne u Kragujevcu...

U ozbiljnim zemljama se zbog malverzacije ide u zatvor...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby gogo23 » 04 Aug 2012, 22:55

Pa tih rekreativaca "Topic institucija" nema bas toliko mnogo, norme ne odredjuje srpski savez vec MOK a i nisu neke prevelike pare za drzavu, niti se bilo ko od njih obogatio uzimajuci pare iz budzeta.
gogo23

Postby harper lee » 04 Aug 2012, 23:03

gogo23 wrote:Pa tih rekreativaca "Topic institucija" nema bas toliko mnogo, norme ne odredjuje srpski savez vec MOK a i nisu neke prevelike pare za drzavu, niti se bilo ko od njih obogatio uzimajuci pare iz budzeta.

Ma, da. Sad da ih nabrojimo sve koga mozemo da se setimo, ako ne racunamo kontraverzu oko Jasne Sekaric, "turisti" mogu da se izbroje na prste jedne ruke. Topici, ovaj veciti hodac kojem obavezno izbiju zuljevi na Olimpijadi, jedna plivacica, Karakasevic i... ja vise nikog ne mogu da se setim. Od preko stotinu sportista. Naravno, sad neko moze da kaze kako su turisti svi koji nisu bili u konkurenciji za medalje ali kad bi se tako gledalo otisli bismo sa jednim timom i desetak individualnih sportista na OI, tako da bismo ostali uskraceni za odlicne rezultate Stjepanovica, Bekrica i Kolasinca, recimo, za koje smo svi znali ili pretpostavljali da im je polufinale ili jedva ulazak u finale maksimalan domet.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Altair » 04 Aug 2012, 23:16

ma ne bre, najbolje da posaljemo one koji su zicer za medalje, da se slucajno ne brukamo. sto ce reci, predstavnike u tri sporta. a tako da urade i sve ostale zemlje, da nema kvalifikacija, samo da se igra/pliva/trci u finalu.
ma nek bude po tri coveka u svakoj disciplini da se podele te tri medalje i nek ide zivot. sta koji djavo postoji to 5. 10. ili 20. mesto. bitni su samo ovi u vrhu vrhova.
ovi ostali nek treniraju za opstinska takmicenja jer najbolji su samo u svojoj zemlji. a napolju nula. necemo valjda da ih saljemo u svet. bruka i sramota , nek crknu...
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Tegi » 05 Aug 2012, 01:08

1912. u Stokholmu trebalo je da imamo 3 olimpijca. Za dvojicu je vecina cula, to su Dusan Milosevic i Dragutin Tomasevic, a treci je bio seljak ( ne znam kako se zvao ). Kralj Petar I nije hteo da finansira odlazak tog zemljoradnika u Stokholm, jer je covek seljak, ne zna da se ponasa i obrukao bi Kraljevinu Srbiju u svetu.
Eto, sad znamo da u Airu ima kraljevske krvi. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Houdini » 05 Aug 2012, 01:12

Cek jel Topic stvarno skace na OI ili se on spominje samo kao matafora?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Jovan » 05 Aug 2012, 01:12

Skace.
Jovan

Postby Houdini » 05 Aug 2012, 01:16

:lol: ludilo, ja mislio da je zavrsio karijeru. nego gde nam je Rakovic i zasto se on nije setkao po Londonu :sakaosto:

cestitke i Bekricu, nisam mogao da gledam nazalost jer su mi bas pred start trke usli neki idioti u bar :colera: ali onaj potez na pocetku kada ukrsti ruke mnogo dobro izgleda :okk:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby mali_buda » 05 Aug 2012, 01:17

Zalece se... Videcemo da li ce uspeti da skoci :nisamja:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Tegi » 05 Aug 2012, 01:18

mali_buda wrote:Zalece se... Videcemo da li ce uspeti da skoci :nisamja:

Dobra :biggrin: !
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby irriducibili » 05 Aug 2012, 01:29

Houdini wrote::lol: ludilo, ja mislio da je zavrsio karijeru.

Ih, postoje ozbiljne indicije da ce cak i Pera mumijatm zavrsiti karijeru pre njega. Njemu, za razliku od Pere, nije neophodan klub... :laugh:
irriducibili

Postby delgado » 05 Aug 2012, 09:33

Altair wrote:ma ne bre, najbolje da posaljemo one koji su zicer za medalje, da se slucajno ne brukamo. sto ce reci, predstavnike u tri sporta. a tako da urade i sve ostale zemlje, da nema kvalifikacija, samo da se igra/pliva/trci u finalu.
ma nek bude po tri coveka u svakoj disciplini da se podele te tri medalje i nek ide zivot. sta koji djavo postoji to 5. 10. ili 20. mesto. bitni su samo ovi u vrhu vrhova.
ovi ostali nek treniraju za opstinska takmicenja jer najbolji su samo u svojoj zemlji. a napolju nula. necemo valjda da ih saljemo u svet. bruka i sramota , nek crknu...

:bravo:

U nasem narodu vlada opredeljenje 'ili sve ili nista' sto znaci da cenimo samo prvo mesto na SP&EP i medalju na OI. Sve ostalo je veliki neuspeh i brukanje. Npr. za mene je veliki uspeh Zoranino i Cavicevo 4. mesto, Veljino sesto, Tipsino QF dubla i 1/8 singla :biggrin: Ma sam odlazak na OI je veliki uspeh.

Odem danas na tenis i tamo cujem ljude kako pricaju " Ma ovaj Djokovic se zezao sa devojkom i kerom dok je Marej trenirao, cele sezone igra ko beda, bla bla bla" na sta sam se jedva suzdrzao da se ne popisam po njima :sakaosto: Sto znaci - ako nije prvi, ako ne osvaja sve GS i masterse u sezoni i nize 50+ pobeda odmah ne valja. Tipsa do pre dve godine nije mogao kvalifikanta da pobedi, sada kada gubi od Iznera i Belucija na sljaci odmah se pljuje, ne zasluzuje taj ranking... Troicki koji je i dalje u 30 uprkos ne bas najboljoj formi kao i da ne postoji. A sad cu vam reci zasto je tako. Zato sto smo mi jedna veoma iskompleksirana nacija, sto mislimo da smo nadljudi i da smo bolji u svemu od ostalih i da nas eto svi mrze bez razloga. E pa nije bez razloga. Bio sam skoro na moru u Grckoj, ostrvo Zakintos. Otprilike ima 1% ostalih naroda, sve sami Srbi i Britanci. Kada Srbin pridje Britanki ona mu pokaze neki znak prstima sto znaci fuck off. U pocetku smo se pitali zasto je to tako, a onda smo saznali da se Srbi organizuju da biju Britance(one slabije naravno i u manjim grupama) i da se tamo izivljavaju, bahanalisu, odmah kace zastave, dvojica su cak i silovali jednu Britanku... I onda sam shvatio da nema govnarskijeg i iskompleksiranijeg naroda...

Napred Nole, vaterpolisti, atleticari i ko god jos ucestvuje na ovim OI
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Altair » 05 Aug 2012, 09:50

jao delgado, bas dirljivo sto te iznerviralo pljuckanje po djokovicu :inlove:

za komplekse si u pravu. tu odmah mogu da nam okace zlato oko varata. rulamo svetom u tom departmentu
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

PreviousNext

Return to London 2012