Altair wrote:ma ne bre, najbolje da posaljemo one koji su zicer za medalje, da se slucajno ne brukamo. sto ce reci, predstavnike u tri sporta. a tako da urade i sve ostale zemlje, da nema kvalifikacija, samo da se igra/pliva/trci u finalu.
ma nek bude po tri coveka u svakoj disciplini da se podele te tri medalje i nek ide zivot. sta koji djavo postoji to 5. 10. ili 20. mesto. bitni su samo ovi u vrhu vrhova.
ovi ostali nek treniraju za opstinska takmicenja jer najbolji su samo u svojoj zemlji. a napolju nula. necemo valjda da ih saljemo u svet. bruka i sramota , nek crknu...
U nasem narodu vlada opredeljenje 'ili sve ili nista' sto znaci da cenimo samo prvo mesto na SP&EP i medalju na OI. Sve ostalo je veliki neuspeh i brukanje. Npr. za mene je veliki uspeh Zoranino i Cavicevo 4. mesto, Veljino sesto, Tipsino QF dubla i 1/8 singla

Ma sam odlazak na OI je veliki uspeh.
Odem danas na tenis i tamo cujem ljude kako pricaju " Ma ovaj Djokovic se zezao sa devojkom i kerom dok je Marej trenirao, cele sezone igra ko beda, bla bla bla" na sta sam se jedva suzdrzao da se ne popisam po njima

Sto znaci - ako nije prvi, ako ne osvaja sve GS i masterse u sezoni i nize 50+ pobeda odmah ne valja. Tipsa do pre dve godine nije mogao kvalifikanta da pobedi, sada kada gubi od Iznera i Belucija na sljaci odmah se pljuje, ne zasluzuje taj ranking... Troicki koji je i dalje u 30 uprkos ne bas najboljoj formi kao i da ne postoji. A sad cu vam reci zasto je tako. Zato sto smo mi jedna veoma iskompleksirana nacija, sto mislimo da smo nadljudi i da smo bolji u svemu od ostalih i da nas eto svi mrze bez razloga. E pa nije bez razloga. Bio sam skoro na moru u Grckoj, ostrvo Zakintos. Otprilike ima 1% ostalih naroda, sve sami Srbi i Britanci. Kada Srbin pridje Britanki ona mu pokaze neki znak prstima sto znaci fuck off. U pocetku smo se pitali zasto je to tako, a onda smo saznali da se Srbi organizuju da biju Britance(one slabije naravno i u manjim grupama) i da se tamo izivljavaju, bahanalisu, odmah kace zastave, dvojica su cak i silovali jednu Britanku... I onda sam shvatio da nema govnarskijeg i iskompleksiranijeg naroda...
Napred Nole, vaterpolisti, atleticari i ko god jos ucestvuje na ovim OI