Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby CherieBgd » 05 Aug 2012, 14:53

delgado wrote: Bio sam skoro na moru u Grckoj, ostrvo Zakintos. Otprilike ima 1% ostalih naroda, sve sami Srbi i Britanci. Kada Srbin pridje Britanki ona mu pokaze neki znak prstima sto znaci fuck off. U pocetku smo se pitali zasto je to tako, a onda smo saznali da se Srbi organizuju da biju Britance(one slabije naravno i u manjim grupama) i da se tamo izivljavaju, bahanalisu, odmah kace zastave, dvojica su cak i silovali jednu Britanku... I onda sam shvatio da nema govnarskijeg i iskompleksiranijeg naroda...

Boze delgado zar zaista mislis da niko nije nigde putovao sem tebe... Sem bahatih Rusa nema gorih, bahatijih, pijanijih turista od Engleza...
Posto toliko mrzis ovu zemlju, punoletan si, zasto ne okusas srecu negde gde su ljudi polite, fini, kulturni...
CherieBgd

Postby Tegi » 05 Aug 2012, 14:55

CherieBgd wrote:[
Sem bahatih Rusa nema gorih, bahatijih, pijanijih turista od Engleza...

:blue: :+1: :bravo: :goodpost: :thumbup:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby ofkovac » 05 Aug 2012, 14:59

delgado wrote:

a onda smo saznali da se Srbi organizuju da biju Britance(one slabije naravno i u manjim grupama)

jel si pitao ove iz kurira da radis za njih, po ovome sto citam ti si idealna prilika... :laugh:

tacno je da nasi unistavaju engleze od batina na zakintosu, ali ne pravi se granica izmedju slabijih, jacih, mrsavih, debelih, nasi ih lemaju na svakom koraku i gde god stignu bas zbog toga sto su ultra bahati i bezobrazni jer dolaze sa brdo love i hoce da se izivljavaju na ostalima...ja ne vidim sta je tu lose...
ofkovac

Postby Liv » 05 Aug 2012, 15:10

^ blago tebi kad ne vidis

CherieBgd wrote:Boze delgado zar zaista mislis da niko nije nigde putovao sem tebe... Sem bahatih Rusa nema gorih, bahatijih, pijanijih turista od Engleza...
Posto toliko mrzis ovu zemlju, punoletan si, zasto ne okusas srecu negde gde su ljudi polite, fini, kulturni...

Zaboravila si Nemce. Ne znam gde vi to letujete, tamo gde sam ja bila letuju kulturni, porodicni ljudi. Obozavam generalizacije na osnovu dvonedeljne posete turistickom mestu gde su svi ko pusteni s lanca, a da se u pomenutim zemljama nikad nije bilo ili provelo vise od par dana. Englezi su retko kulturni ljudi, mada je istina da s Rusima mogu ruku pod ruku sto se pica tice.
Liv

Postby CherieBgd » 05 Aug 2012, 15:20

Liv moja iskustva iz Grcke, Turske, Malte, Kipra i Spanije...
Letovala sam u "normalnim" mestima, ali mi recimo letovanje u Marmarasu ostalo u secanju po 4 veceri gde su pronosili pijane, uduvane Engleze okrvavljene jer su se medjusobno tukli.
Na Kipru su se drzali u grupama, pili od jutra do sutra, zlostavljali narod sa karaokama... itd...
Uopste ne generalizujem narod, nego govorim o turistima koji se ponasaju najbahatije posle Rusa... Nemci su male mace spram Engleza...
CherieBgd

Postby ofkovac » 05 Aug 2012, 15:23

liv jedina putuje preko nemojte tako...ona tripuje da su englezi samo oni englezi koji u podne piju caj, paze kako se izrazavaju i sta jedu...
ofkovac

Postby CherieBgd » 05 Aug 2012, 15:37

Elem jos mali trol na ovu temu i necu vise...
Bila prosle godine na Zakintosu bas kad se ovo desilo:
http://www.guardian.co.uk/uk/2011/jul/1 ... hos-greece
Laganas is notorious for the alcohol-fuelled antics of the thousands of young Britons who visit it every year. A number of deaths involving holidaymakers have occurred at the resort in recent years. "A lot of police officers are frightened to drive through the town at night, because inevitably they become the target of young, drunken tourists throwing bottles at cars," said Nistas. "But I can tell you that this has really shocked us all."
CherieBgd

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 15:38

Englezi u Grčkoj su katastrofa, ali moram napomenuti da su pre dve godine baš na Zakintosu, istina u Tsiliviju, bili neverovatno pristojni i prijatni Englezi. Najsimpatičnija mi je bila porodica sa tri generacije, svi od reda navijači Totonhema, deda i ćale sa sve istetoviranim grbom na ramenu. Pošto nam je terasa gledala na bazen, nije se desilo da prođu, a da se ne jave.
Istina jedno jutro, izlazim na terasu, a na ležaljci pored bazena spava neka devojka. Posle nekog vremena, budi se i pita u kojem je mestu (Engleskinja). Kada sam odgovorio, nije imala pojma gde je. Morao sam na karti da joj pokazujem kako da dođe do taksija. Naravno bila je iz Laganasa.
The End.
Unexpected

Postby Liv » 05 Aug 2012, 15:41

^ to su prosto mesta na koja ciljano idu oni koji hoce takvu vrstu "provoda". Kao sto u londonu postoje problematicna mesta gde se skupljaju nasi u koja nikad ne bih krocila, ili ona koja okupiraju Australijanci, Amerikanci itd. Nista to ne govori o njima, to su manjine.
Liv

Postby irriducibili » 05 Aug 2012, 15:41

O cemu vi uopste polemisete? Nema odvratnijih, bahatijih, osionijih turista od Engleza. Ja to mogu da tvrdim sa potpunom odgovornoscu zbog izrecenog, obzirom da ne postoji iole poznatije turisticko mesto u Evropi gde nisam bio. Kakvi Rusi, oni se izivljavaju troseci mahnito svoje pare i ne ugrozavajuci nikog drugog, dok gospoda s Ostrva terorisu kompletno okruzenje. Da budem iskren do kraja, nismo ni mi mnogo bolji, to se najbolje vidi tamo gde postignemo potrebnu brojcanu koncentraciju, ali nam brojnost i nedostatak novca, onemogucuju da se narocito istaknemotm...
irriducibili

Postby Burke » 05 Aug 2012, 15:47

Негде изгубих нит, па вас молим да ми неко помогне и каже ми какве везе имају пијани Енглези са Закинтоса са Србима на ОИ?
Burke

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 15:52

I na kraju sirotinja raja iz Srbije koja je neuka je uspela da donese medalje, a ovi nasi sto prate svetske trendove su prdnuli u cabar...

Jebiga, zivot je takav...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 15:54

Burke wrote:Негде изгубих нит, па вас молим да ми неко помогне и каже ми какве везе имају пијани Енглези са Закинтоса са Србима на ОИ?

Nekako ovako:
Teniseri- Pljuvanje - Delgado - Kompleksi - Srbi -Englezi - Zakintos - Turisti... :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby Diktator » 05 Aug 2012, 16:00

Englezi na Zakintosu vs Srbi na OI :crybaby:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby delgado » 05 Aug 2012, 16:00

CherieBgd wrote:
delgado wrote: Bio sam skoro na moru u Grckoj, ostrvo Zakintos. Otprilike ima 1% ostalih naroda, sve sami Srbi i Britanci. Kada Srbin pridje Britanki ona mu pokaze neki znak prstima sto znaci fuck off. U pocetku smo se pitali zasto je to tako, a onda smo saznali da se Srbi organizuju da biju Britance(one slabije naravno i u manjim grupama) i da se tamo izivljavaju, bahanalisu, odmah kace zastave, dvojica su cak i silovali jednu Britanku... I onda sam shvatio da nema govnarskijeg i iskompleksiranijeg naroda...

Boze delgado zar zaista mislis da niko nije nigde putovao sem tebe... Sem bahatih Rusa nema gorih, bahatijih, pijanijih turista od Engleza...

Iskuliraj, popij pivo.. :biggrin:

PreviousNext

Return to London 2012