medjutim wrote:Našli smo generalnog sponzora koji nije ni UEFA ni Teleoptik? Članovi UO uložili pare u Partizan? Obezbedio bilo kakve pare sa strane?
O tome ce da odluci redovna skupstina kluba koja se odrzava za 2 godine... Nisam clan skupstine i ne ulazim poslovanje kluba, zanimaju me samo rezultati...
medjutim wrote:Ti odgovorni se nisu sami stvorili. Đurina ideja je bila da Krstajić bude SD. Nikad nije odgovarao za tu glupost..
Uspeo je vrlo efikasno da resi problem, za vrlo kratko vreme, vec u sledecem ciklusu evrokvalifikacija smo uspeli da se plasiramo u LE, to je za mene sasvim zadovoljavajuci rezultat imajuci u vidu kompletnu situaciju u klubu... Slazem se da je Krstajic njegova velika greska, prevashodno zbog novca koji mu je dao na raspolaganje, ali je ta greska vrlo brzo ispravljenja..
medjutim wrote:A da nije, smenio bi i njih kao odgovorne i ostao tu gde jeste, i time bi obavio svoj posao?
To je sta bi bilo kad bi bilo sto nikada necemo saznati... Mi kao navijaci imamo razloga za radost, jer cemo opet umesto Dzombas Arene gostovati na Djuzepe Meaci npr...
Partizan je mnogo izgubio prosle sezone sto nije igrao Evropu, dolaze bolji dani za sve nas...