Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Partizan-transferi-želje,tračevi,kombinacije

Postby AirBall » 31 Aug 2012, 20:54

veljos wrote:i ovo je sramota sta pises ali neka tvoj problem jako si sujetna licnost

Veljose, nisam ja sujetna licnost nego vec desetak godina piskaram na forumima i obracam paznju na svaki zarez koji napisem da ne bih ostavio prostor za manevar onima koji svoje forumsko bitisanje zasnivaju na diskreditaciji drugih...

Neces naci nijedan jedini moj post na forumu gde bilo sta obecavam, samo iznosim informacije koje imam bez ikakvih obecanja da ce se realizovati...

Samo sam obecao da ce se Partizan podici kada zavrsimo sa epizodom Shamrock koja je zavrsena juce nakon nesto vise od godinu dana trajanja...

Uz to bio sam u drustvu Irr-a koji moze moju pricu da potvrdi, tako da vise srece u sledecem izvlacenju...

Slede bolji dani za Partizan, radujte se...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby MOREIRA » 31 Aug 2012, 20:55

Posto ocigledno nece doci imam celom upravnom odboru na celu sa Mutavim degenerikom iz Dervente da porucim : Majku li vam vasu jebem , govna raspala , dabogda stedeli za lekove kao sto danas stedite za kupovinu igraca , vi ste najniza rasa na planeti zemlji MRS VISE NE MOGU DA VAS GLEDAM!!!
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Naka » 31 Aug 2012, 20:57

veljos wrote:i jos nesto kamara odlazi

Pa cim je vratio Smiljanica, to je logican potez. Ovo je najgri Partizan koji sam ikad gledao, gori i od onog Partizana od prosle godine.
Naka

Postby veljos » 31 Aug 2012, 20:58

AirBall wrote:
veljos wrote:i ovo je sramota sta pises ali neka tvoj problem jako si sujetna licnost

Veljose, nisam ja sujetna licnost nego vec desetak godina piskaram na forumima i obracam paznju na svaki zarez koji napisem da ne bih ostavio prostor za manevar onima koji svoje forumsko bitisanje zasnivaju na diskreditaciji drugih...

Neces naci nijedan jedini moj post na forumu gde bilo sta obecavam, samo iznosim informacije koje imam bez ikakvih obecanja da ce se realizovati...

Samo sam obecao da ce se Partizan podici kada zavrsimo sa epizodom Shamrock koja je zavrsena juce nakon nesto vise od godinu dana trajanja...

Uz to bio sam u drustvu Irr-a koji moze moju pricu da potvrdi, tako da vise srece u sledecem izvlacenju...

Slede bolji dani za Partizan, radujte se...
hoces da ti kazem u kakvom sam ja drustvu sedeo sinoc i sta mi je receno ,kako sta i sta ce biti ,nemoj meni pricati takve price ,ovde sta sam napisao skoro se sve obistinilo i ti to vrlo dobro znas
veljos

Postby Jovan » 31 Aug 2012, 20:59

medjutim wrote:
AirBall wrote:
...

Image

:biggrin:
Last edited by Jovan on 31 Aug 2012, 20:59, edited 1 time in total.
Jovan

Postby AirBall » 31 Aug 2012, 21:01

medjutim wrote:Našli smo generalnog sponzora koji nije ni UEFA ni Teleoptik? Članovi UO uložili pare u Partizan? Obezbedio bilo kakve pare sa strane?

O tome ce da odluci redovna skupstina kluba koja se odrzava za 2 godine... Nisam clan skupstine i ne ulazim poslovanje kluba, zanimaju me samo rezultati...

medjutim wrote:Ti odgovorni se nisu sami stvorili. Đurina ideja je bila da Krstajić bude SD. Nikad nije odgovarao za tu glupost..

Uspeo je vrlo efikasno da resi problem, za vrlo kratko vreme, vec u sledecem ciklusu evrokvalifikacija smo uspeli da se plasiramo u LE, to je za mene sasvim zadovoljavajuci rezultat imajuci u vidu kompletnu situaciju u klubu... Slazem se da je Krstajic njegova velika greska, prevashodno zbog novca koji mu je dao na raspolaganje, ali je ta greska vrlo brzo ispravljenja..

medjutim wrote:A da nije, smenio bi i njih kao odgovorne i ostao tu gde jeste, i time bi obavio svoj posao?

To je sta bi bilo kad bi bilo sto nikada necemo saznati... Mi kao navijaci imamo razloga za radost, jer cemo opet umesto Dzombas Arene gostovati na Djuzepe Meaci npr...

Partizan je mnogo izgubio prosle sezone sto nije igrao Evropu, dolaze bolji dani za sve nas...
AirBall

Postby kezman » 31 Aug 2012, 21:01

zatvorite ovu smesmu temu ne zajebavajte ljude losim spinovima i radujte se boljim danima sa 20 miliona eura minusa ,posle 5 titula 3LE i1 LS...Imajte malo postovanja prema FK Partizanu i tradiciji koju ima i koju ljudi pamte ...Ja nisam tako oprezan kad pisem jebi ga ne uzivam da kopam tudje rane ili da vredjam zdrav razum ..
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby AirBall » 31 Aug 2012, 21:02

veljos wrote:hoces da ti kazem u kakvom sam ja drustvu sedeo sinoc i sta mi je receno ,kako sta i sta ce biti ,nemoj meni pricati takve price ,ovde sta sam napisao skoro se sve obistinilo i ti to vrlo dobro znas

Kamo srece da nas je Donji Srem pustio, ali nazalost nije...
AirBall

Postby radju » 31 Aug 2012, 21:04

A ko vama garantuje da Djura do sada vec nije potpisao neku bombu i da se ceka zvanicno predstavljanje.
Dragan Djuric - "Samo je jedna legenda u novijoj istoriji Partizana - Dragan Mance"
radju

Postby veljos » 31 Aug 2012, 21:06

AirBall wrote:
veljos wrote:hoces da ti kazem u kakvom sam ja drustvu sedeo sinoc i sta mi je receno ,kako sta i sta ce biti ,nemoj meni pricati takve price ,ovde sta sam napisao skoro se sve obistinilo i ti to vrlo dobro znas

Kamo srece da nas je Donji Srem pustio, ali nazalost nije...
e pa vidis cika smrad nije uspeo da dobije ni namestenu utakmicu , toliko je sposoban ,ali nije to sad ni bitno ,majstore ovaj partizan trenutno duguje 20 miliona evra ,nadam se da su ti ti ljudi rekli za dug ,a
veljos

Re: Kontejner

Postby AirBall » 31 Aug 2012, 21:07

Bitno je da je dobio Tromsoa, ovo ostalo mu je oprosteno... :D
AirBall

Postby Sony » 31 Aug 2012, 21:12

Vec vidim Air-a kako se pita: ''Zasto Djuro, zasto si me opet navukao na tvoja obecanja?'' :laugh: :laugh:
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Bobo_Vieri » 31 Aug 2012, 21:16

Kakav je demagog brat Air, isti Coki, keve mi.
Bobo_Vieri

Postby mortician » 31 Aug 2012, 21:16

Pitao sam dotičnog svojevremeno, da li je zadovoljan sadašnjim, nikad boljim prelaznim rokom?Odgovorio mi je da PR traje do kraja avgusta.Na moju konstataciju da je običan provokator, bezobrazan....dobio sam pp, da prestanem sa provokacijom.Prestao sam.
Sad ga opet pitam isto, sa istom konstatacijom o njemu.
Forum postaje trač-forum, ispisano 30 str. a ništa nema zanimljivo, pišem iz Grčke, a kad sam se nakačio, rekoh stigao neko.....

ovcezašišanje. net, rekao bi jedan, jednom
mortician

Postby radju » 31 Aug 2012, 21:23

E docice pojacanja ,ja da vam kazem. Partizan ce da dovede pojacanje.
Dragan Djuric - "Samo je jedna legenda u novijoj istoriji Partizana - Dragan Mance"
radju

PreviousNext

Return to Fudbalski miks