Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Delester » 07 Jun 2011, 00:27

ijao! pa vi lepo niste normalni! :uzbud:
dodjem sad na ovu temu, a vi vec promenili licni opis pdf-a, kompletna personalizacija! :jos:
kojom brzinom se desavaju stvari ne stizem da ispratim, aktuelno mi sibanje na drugom pdf-u :lol:
bilo ih je 3, skresala sam danas javno na dva :ojha:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Monsieur Poirot » 07 Jun 2011, 00:42

Delester wrote:ijao! pa vi lepo niste normalni! :uzbud:
dodjem sad na ovu temu, a vi vec promenili licni opis pdf-a, kompletna personalizacija! :jos:
kojom brzinom se desavaju stvari ne stizem da ispratim, aktuelno mi sibanje na drugom pdf-u :lol:

:bliss:
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Delester » 07 Jun 2011, 00:44

:jupi:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby M.S. » 07 Jun 2011, 07:13

ne stižem sve da ispratim. što se moderature tiče, mislim da je ok da se doda prolongirana, a nadam se da se neko u međuvremenu još javi. svako bi poslić radio u skladu sa svojim slobodnim vremenom, a obećana je svaka pomoć u slučaju potrebe. gotovo sam ubeđena da će te potrebe biti veoma retke.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby georgina » 07 Jun 2011, 07:53

ljudi, pozdravljam vase napore da ovo mesto ucinite boljim. pomoci cu u tome koliko mogu.
juce nisam bila u prilici niti da citam niti da postujem, sta da se radi, guzva sa poslom , al' tu sam ja.
za mene je bolje sto je ovo objedinjeno, nekako mi lakse i preglednije :bravo:
georgina

Postby jabukamen » 07 Jun 2011, 08:01

Naslovi na oba podforuma nemaju ukupno nijednu rec na srpskom. :huh: Salim se, nema veze, bitno je da je forum ziv i da smo u poslednja dva dana napisali skoro isto kao u prva dva meseca.

Predlog je da se mozda iz naslova one teme izbaci 250 jer ne vidim preveliku razliku izmedju 250 i 500 turnira, a bice sedmica gde ce se 500 i 250 igrati istovremeno pa ne vidim razlog za njihovo razdvajanje.

Hocemo li o WTA listi na temi o WTA, na ATP listi ili da se otvara nova tema?

Mozda i temu o mladim nadama i komentatorima prebaciti u drugi PDF (mozda i strucna zapazanja, pa cak i ovu temu), da ovaj PDF bude potpuno turnirski+lista, cisto da nam podforumi budu podjednako razvijeni i zastupljeni (au koje cepidlacenje, samom sebi zvucim kao Monk).
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby cecans » 07 Jun 2011, 08:34

Ne sumnjam uopste da ces ih skresati na - 0 :lol:
cecans

Postby M.S. » 07 Jun 2011, 08:46

jabukamen wrote:Naslovi na oba podforuma nemaju ukupno nijednu rec na srpskom. :huh: Salim se, nema veze, bitno je da je forum ziv i da smo u poslednja dva dana napisali skoro isto kao u prva dva meseca.

Predlog je da se mozda iz naslova one teme izbaci 250 jer ne vidim preveliku razliku izmedju 250 i 500 turnira, a bice sedmica gde ce se 500 i 250 igrati istovremeno pa ne vidim razlog za njihovo razdvajanje.

Hocemo li o WTA listi na temi o WTA, na ATP listi ili da se otvara nova tema?

Mozda i temu o mladim nadama i komentatorima prebaciti u drugi PDF (mozda i strucna zapazanja, pa cak i ovu temu), da ovaj PDF bude potpuno turnirski+lista, cisto da nam podforumi budu podjednako razvijeni i zastupljeni (au koje cepidlacenje, samom sebi zvucim kao Monk).

Meni je samo žao ako se našom najezdom osetite zapostavljenim kao starosedeoci. Ali će valjda vremenom doći na svoje mesto. Meni organizacija nije od najvećeg značaja i mislim da ćemo vremenom svi da se naviknemo. Jest da su pdf-i mogli i na srpskom, i ja sam tu cepidlaka, ali nije naročito bitno.

Ako dovoljno narastemo, trebaće nam možda malo veće usitnjavanje tema, ali se slažem da su serija 250 i 500 previše slične da bi se nužno odvajale, ako već ne idemo na kalendarsku podelu tema.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby AirBall » 07 Jun 2011, 09:00

M.S. wrote:Meni je samo žao ako se našom najezdom osetite zapostavljenim kao starosedeoci. Ali će valjda vremenom doći na svoje mesto. Meni organizacija nije od najvećeg značaja i mislim da ćemo vremenom svi da se naviknemo. Jest da su pdf-i mogli i na srpskom, i ja sam tu cepidlaka, ali nije naročito bitno.

Ma nema govora o zapostavljenosti bilo koga... Svi smo mi ovde sa istim ciljem da se druzimo i da uzivamo u sportovima koje volimo...

Sve bi ovo bilo uzalud ukoliko ne napravimo prijatno mesto za sve...

Juce sam u par postova napomenuo da nista nije uklesano u kamenu i da je sve podlozno promeni ukoliko se ne pokaze kao dobro... Najmanji je problem preimenovati neki pdf, spojiti topike, ili promeniti ime teme...

Da bi ovaj pdf poceo da dise punim plucima neophodno je da se postavi makar osnovni uredjivacki tim. Mislim da nije lose da vec danas u toku dana za urednike postavimo naseg starog moderatora Poara kao i Starsicu(Prolongiranu),a narednih dana cemo im prikljuciti jos dvoje ljudi i ne sumnjam da ce to dodatno pomoci razvoju ovog pdfa...

Kao i uvek nemojte se libiti da izneste sva svoja zapazanja i predloge...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Liv » 07 Jun 2011, 09:09

Pa drugu temu je lako prevesti - igraci i desavanja van terena. Meni ne smeta da ostane engleski, i onako cesce koristim te izraze.
Bitno je da je svima - i starim i novim clanovima ok organizacija tema. Slazem se da nema potrebe za dve teme za 250 i 500, mozda samo jedna za zhene i jedna za muske i tu cemo komentarisati manje turnire. Veliki turniri i slemovi ce imati odvojene teme. Uostalom ako ne bude stimalo lako cemo otvoriti josh koju :D

I da, mi smo se malo rasirili, skinuli cipele i digli noge na sto, al sta cemo kad ste velikodusni domacini :D nadam se da nasa galama nece odbiti stare clanove i da cemo se druziti ovde ceshce. :)
Liv

Postby georgina » 07 Jun 2011, 10:53

sto se tice dileme engleski/srpski.
meni su neke formulacije na engleskom prihvatljivije iz prostog razloga sto su krace, ali ako nekom smeta, slobodno menjajte
georgina

Postby Gama » 07 Jun 2011, 11:17

Vanja, ajd' ti kao njen najveci fan otvori Aninu temu :smile:.
Gama

Postby Goca_64 » 07 Jun 2011, 11:20

Ni ja :jebiga:
Sad mi prosto krivo sto sam jedan jedini put u poslednjih 47 ( :mukica: ) godina zivota legla u pristojno vreme, tj. pre 00 : 00 h.
Sad jedva postizavam da sve ispratim.

Uzgred, ljudi, ja imam prilicno slobodnog vremena i mogla bih pomoci oko bilo cega, ali je problem sto sam potpuni moderatorski i tehnicki (tu nisam bas potpuni) analfabeta, a i ne znam koliko bi moja "afektualna" stanja prilikom nekih desavanja bila "korisna" za obavljenje posla :dunno:

Uzgred, ja nemam nijednu primedbicu na reorganizaciju, meni bitno samo da manje klikcem pa sta god. Te u to ime cu imati strpljenja za multikvote dok programer ne bude imao vremena.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby jabukamen » 07 Jun 2011, 11:29

M.S. wrote:Meni je samo žao ako se našom najezdom osetite zapostavljenim kao starosedeoci. Ali će valjda vremenom doći na svoje mesto. Meni organizacija nije od najvećeg značaja i mislim da ćemo vremenom svi da se naviknemo.

Ma kakvi crni starosedeoci, nema takvih, mi smo kao Australija, svi dosli odnekle i zajedno gradimo srecniju buducnost, pa i ja sam ovde dva meseca, cak ni Aboridzin Airball ovde nije puno duze. Videla si i sama kako je pdf izgledao dok vi niste stigli, nesto poput onog kako sad izgleda atletika. Sveza krv je veoma bitna, a nesto sumnjam da ce bilo ko napisati "eh, kako je bilo lepo kad je bila staaaara avangarda, znao se red, svi smo nosili polucilindre, leptir masne i ljubili ruke damama".

Tenis je tenis i ne moze se tu izmisljati topla voda, jedino sto bi mi kao starosedeocu bilo drago da teme bas nemaju potpuno iste nazive kao na forumu e-novina, pardon b92.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby lord_slawe_ » 07 Jun 2011, 11:35

Inace, nije ni sada multiquote neizvodljiv.

Kada udarite bilo kome "quote" i odskrolujete do dole primeticete da postoji mini-verzija topica - topic review.
Tako da mozete kliknuti na "quote" tamo na neciji drugi post i to se ocita u polju za pisanje nove poruke.

Jes mozda malo nezgodno, but it can do the trick dok se Air i programer ne na'vataju :bleh:

edit - beskrajno glup i neispavan.
lord_slawe_

PreviousNext

Return to Teniski miks