Board index Razni Sportovi Američki fudbal

NFL Fantasy

Re: NFL Fantasy

Postby MOREIRA » 01 Sep 2012, 22:27

Ja sinoc nisam mogao da prisustvujem draftu :colera:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Napredpartizan » 03 Sep 2012, 10:46

Polako sastavljajte ekipu za prvo kolo...Pocinje sutra uvece prvi mec...
Napredpartizan

Postby Golden Warrior » 04 Sep 2012, 14:45

Prezadovoljan sam ekipom jer su mi mahom dosli igraci koje sam stavio na onu listu pre drafta sto znaci da se niste previse interesovali za njih :D

Imam samo jednu dilemu za sastav ove nedelje DeSean Jackson ili Torrey Smith sta mislite?
Golden Warrior

Postby belpH #77 » 04 Sep 2012, 15:18

Golden Warrior wrote:Prezadovoljan sam ekipom jer su mi mahom dosli igraci koje sam stavio na onu listu pre drafta sto znaci da se niste previse interesovali za njih :D

Imam samo jednu dilemu za sastav ove nedelje DeSean Jackson ili Torrey Smith sta mislite?

Dzekson uvek pre ovog...ipak je Vick potentniji sto se pasa tice od Flaka...moje neko misljenje...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Golden Warrior » 04 Sep 2012, 15:38

belpH #77 wrote:
Golden Warrior wrote:Prezadovoljan sam ekipom jer su mi mahom dosli igraci koje sam stavio na onu listu pre drafta sto znaci da se niste previse interesovali za njih :D

Dzekson uvek pre ovog...ipak je Vick potentniji sto se pasa tice od Flaka...moje neko misljenje...

I ja sam blizi tom zakljucku samo me brine koliko je Vick spreman.
Golden Warrior

Postby belpH #77 » 04 Sep 2012, 15:46

Golden Warrior wrote:I ja sam blizi tom zakljucku samo me brine koliko je Vick spreman.

on je imao neko naprsnuce rebara sad skoro...al su mu sklepali neki "full metal jacket"....citao sam na nfl.com i bice spreman za prvi duel...

elem, ne zaboravi da je Rej Rajs alfa i omega u Ravensima...i masu lopti ce da trosi...

Smit je prosle godine bio ruki i iako kazu da je dobra buducnost pred njim, zameraju mu sto nije konstantan...ispusta preveliki broj pasova...sa tim da je naspram njega Boldin koji je isto top risiver...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Felipao » 04 Sep 2012, 15:59

Ti si mi oteo Torija znaci,i to u istoj rundi u kojoj sam hteo da ga podignem :girlcry:

Zbog toga cesh morati da budesh oplodjen u medjusobnom duelu!

Pustam Drua,ipak igra samo je pitanje zbog pauze kakav ce biti a kazu da nece imati ni ful minutazu.Hm,ili mozda brata Stivena Dzeksona da pustim.To mi je jedina dilema...
Felipao

Postby Golden Warrior » 04 Sep 2012, 16:19

belpH #77 wrote:
Golden Warrior wrote:I ja sam blizi tom zakljucku samo me brine koliko je Vick spreman.

on je imao neko naprsnuce rebara sad skoro...al su mu sklepali neki "full metal jacket"....citao sam na nfl.com i bice spreman za prvi duel...

elem, ne zaboravi da je Rej Rajs alfa i omega u Ravensima...i masu lopti ce da trosi...

Smit je prosle godine bio ruki i iako kazu da je dobra buducnost pred njim, zameraju mu sto nije konstantan...ispusta preveliki broj pasova...sa tim da je naspram njega Boldin koji je isto top risiver...

Vick uvek kaze da je full spreman i onda nakon 2 napada i njegovih improvicija kad ga dovhate sepajuci napusti teren :biggrin:

Smith je kao metak brz i konstatno hvata te 20+ jardi pasove mada se slazem da je Jackson bolje resenje sveukupno barem za pocetak.

@Felipao

Insistirao sam na njemu dok je Jacksona pokupio komp :biggrin:
Golden Warrior

Postby belpH #77 » 04 Sep 2012, 16:24

Golden Warrior wrote:Vick uvek kaze da je full spreman i onda nakon 2 napada i njegovih improvicija kad ga dovhate sepajuci napusti teren :biggrin:

Smith je kao metak brz i konstatno hvata te 20+ jardi pasove mada se slazem da je Jackson bolje resenje sveukupno barem za pocetak.

Vick je jedini QB koji kad krene da trci nikad ne slajduje, nego ide u duel...i to mu svi prebacuju, narocito Rid(trener) i kaze da ce ga nekad neko ubiti...ali on ne jebe zivu silu...kaze voli :laugh: budala

tu si u pravu, zato i kazem...jedina Smitova falinka je sto dosta tih pasova ispusti...kao npr prosle godine sa Patriotama...imao je fenomenalan pas za TD, vec je imao u rukama i samo ispustio...i onda popuse kad je onaj majstor promasio FG...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Houdini » 04 Sep 2012, 17:04

mene jedino muci WR. da li mladog A. J. Greena ili matoru drtinu Randy Mossa protiv odbrane Seahawksa kuci.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby belpH #77 » 04 Sep 2012, 17:08

Houdini wrote:mene jedino muci WR. da li mladog A. J. Greena ili matoru drtinu Randy Mossa protiv odbrane Seahawksa kuci.

ovog prvog bez i malo razmisljanja...Dalton i ovaj se u dusu poznaju...moja neka prognoza je da se MOss nece naigrati ove sezone...

a inace SF igra protiv Grin Beja...ne znam gde si ti iskopao Sijetl...jos tezi match up ima...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Houdini » 04 Sep 2012, 17:19

zajebao se, jeste GB.

edit: sad vidim da sam gledao pogresan raspored :facepalm: sto mi menja kompletnu koncepciju

edit 2: zapravo se dvoumim izmedju Jamaal Charlesa i Rashard Jenningsa. jedan pokidao ACL prosle sezone pa je pitanje koliko ce moci na pocetku, a drugi moze dosta ukoliko MD nije spreman. mada mislim da cu protiv trcanja Falconsa pre probati.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby belpH #77 » 04 Sep 2012, 17:33

citaj malo vesti na nfl :P

trener izjavio da ce Dru igrati samo trece pokusaje i mislim da ce imati jako mali broj poseda zato sto je propustio trening kamp...rekao bih da na pocetku sezone nema nista od njega...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Houdini » 04 Sep 2012, 17:38

citao sam malopre to, ali opet verujem da ce MJD doci do 10 nosenja, sto nije mali broj jardi izgubljen za Jenningsa :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Napredpartizan » 04 Sep 2012, 17:41

Ja imam Jones Drewa u drugoj ligi,jbg...Valdja ce od druge nedelje da bude starter..
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Američki fudbal