Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: Roland Garros 2011.

Postby M.S. » 08 Jun 2011, 06:53

Goca_64 wrote:
Kido wrote:Pozdrav svima.

:bliss: :bliss: :bliss:
Jeeeeee!!!!

I ja isto kažem :D . Jupi.

Milutinov Tata wrote:
Kido wrote:Pozdrav svima.

Gde si bre Kido :smile: . Dobro dosao. Sta bi sa Junkovcem?

Ne mora više Junkovac, kido je sad forumski planetarno popularan. Ko što si ti slobodno mogao da registruješ kao Tata, a jevrem69 kao jevrem.

I meni ostaje da rešim misteriju zvanu Sen Trope, verovatno sam ciao ekstremno zbunila kad sam je kontakzitala i pitala je li ona sa tim nikom, a nije se još bila ni registrovala na forum :D .
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Re: ANA IVANOVIC

Postby Riquelme » 08 Jun 2011, 08:20

Ako vama ne smeta da Ana ima ovakav uvodni post (i komentar na kraju istog ) , za razliku od drugih tenisera na ovom pdf-u , necu se ni ja vishe buniti ...
Riquelme

Postby M.S. » 08 Jun 2011, 08:28

Uf bre, baš si zahtevan. Sad ću da se zainatim i da napravim najbolju retrospektivu Anine karijere viđenu na ovim prostorima iako nisam veliki fan :angel2: .
M.S.

Postby Riquelme » 08 Jun 2011, 08:39

Uhh nisi me najbolje razumela ... Nishta ja ne zahtevam niti imam pravo na to ... Samo sam izneo neko svoje zapazanje prelistavajuci ove vashe teme , da je Anin uvod isuvishe potcenjivacki u odnosu na druge tenisere ...

p.s. Mozesh slobodno da izbrishesh ovu nashu prepisku , jer je tek ona dodatno ruzi ovaj topic i nema veze sa naslovom teme ...
Riquelme

Postby vanjabarsa » 08 Jun 2011, 08:47

nije uopste podcenjivacki nego sam mislila da ne davim narod podacima koje znaju i vrapci na grani (bazen, sponzor, bla,bala)

a klipic sa rg je nesto najlepse sto noze teniser/ka moze da dozivi (gs titula, to mislim) tako da je svako pisanje suvisno:)
vanjabarsa

Postby M.S. » 08 Jun 2011, 08:48

Ne, naprotiv. Ja hoću da to uvažim i pomognem malo oko uvoda. Svojevremeno je jedna forumašica otvorila uvod za Vimbi od tri reči i bila je jednaka rasprava posle toga. Gledajmo to ovako-neko je bolji u uvodu, neko u razradi ili zaključku. Ma kakav da je uvod za Gulbisa, kad se budu svodili računi, on će- kako stoje stvari-ostati na jednoj tituli i 10 strana teksta. Sa Anom neće biti tako.

Gledaću danas da pomognem oko ovoga, sem ako se ne ponudi neki veći fan. Nema potcenjivanja Ane već, rekla bih, ogromne frustracije kod navijača, kao i nje same. Njena igra se promeni u toku samo jednog meča kao vreme u proleće u toku jednog dana-od igre za top 5 nastane igra jedva za top 100, mučno je to gledati.
M.S.

Postby Riquelme » 08 Jun 2011, 09:00

Hvala na jasnom i iscrpnom objasnjenju ... i izvinjavam se ako je moje zapazenje (kao neko ko stvarno malo pishe na tenisu) izgledalo kao neka nepotrebna zlonamerna kritika ...
Riquelme

Postby Liv » 08 Jun 2011, 09:02

Vanja, nemoj da si tako stroga :D edituj taj prvi post ako te ne mrzi, ubaci koju slichicu sa i van terena :)
Ako je neko raspolozhen da se josh malo raspishe - a ima materijala, pa cemo prebaciti post gore ili spojiti uvod.
Liv

Postby vanjabarsa » 08 Jun 2011, 09:06

lele, znala sam da cu zbog nje da nadrljam :)

kako se bre ovde kace slikice ?i neka mi neko objasni kako da se klip sa yuotube vidi?
vanjabarsa

Postby Liv » 08 Jun 2011, 09:19

Kliknesh 'full editor' kad kucas post. Iznad imash Img dugmence za slike i youtube dugmence za video. Za yt ubacish samo deo adrese posle '='. ako se ne snadjesh ubaci samo linkove pa cu ja ispraviti ;)
Liv

Postby Riquelme » 08 Jun 2011, 09:31

AKo hoce da postavlja slike sa svog kompa , onda ide na donji deo strane gde se nalazi "kartica" upload attacment ...
Riquelme

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Liv » 08 Jun 2011, 09:49

Monsieur Poirot wrote:Posto me opet niko nije konstatovao :P, ja sam preimenovao postojecu temu o listi i poenima.. Sto se tice otvaranja tema, i Air je to vise puta napomenuo, slobodno otvarajte za sve sto zelite, a kasnije mozemo raspravljati o tome da li ima potrebe za istom kada prodje odredjeni period.

:morning:
Vidish da ne konstatuju ni mene :beyond: mora da ima neke veze s funkcijom :P

Dakle - treba nam:
1. tema za opshte teniske diskusije
2. izveshtaji forumasha sa turnira
3. deshavanja van terena, smeshne slike, outfit isl. ovo mozhda mozhe da bude jedna tema za sad? Ili jedna za outfit druga za ostalo
4. ima zainteresovanih za tenisku kafanu pa bi bilo lepo kad bi neko otvorio 'prichaonicu'... taman da vezhbam prebacivanje postova sa anine teme :)

ajde dobrovoljci, nemojte sve ja da otvaram... Gama, ciao, M...?
Liv

Postby Liv » 08 Jun 2011, 09:55

Don Quijote wrote:Hvala na jasnom i iscrpnom objasnjenju ... i izvinjavam se ako je moje zapazenje (kao neko ko stvarno malo pishe na tenisu) izgledalo kao neka nepotrebna zlonamerna kritika ...

Sva zapazhanja, kritike, mishljenja su dobrososhla :) Tvoja prepiska sa MS ce biti prebachena na odgovarajucu temu, chim ta odgovarajuca bude otvorena :)

U medjuvremenu se nadam da ce josh neko dobrineti ovoj, valjda ima josh Aninih fanova ovde sem Vanje i mene. :)
Liv

Postby Altair » 08 Jun 2011, 10:01

evo ja da se ukljucim. samo moje misljenje. izvestaji sa turnira su potrebni, ali mozda je malo prerano, jer izvestaja nema za sad. pa bi tema zvrjala prazna.
treba definitivno topik koji bi bio nesto u stilu iza turnira, fotkice, tracevi. mozda eto da se zove Van terena
postoji neki topik "iz strucnog ugla" ako sam dobro videla. to mi je nesto kao opste diskusije. tj raspravljanje o tenisu

ako ima interesovanja za tenisku kafanu, onda treba otvoriti. samo joj ne bi dala naziv teniska kafana
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby vanjabarsa » 08 Jun 2011, 10:10

dobro ljudi pomagajte, za kacenje slika, vidim ja ono Img, kliknem na njega i sta onda ? jaoj, mnogo sam tupava :tap:
vanjabarsa

PreviousNext

Return to Teniski miks