Felipao wrote:Pozitivna i negativna iznenadjenja?
Meni negativno Saintsi 0-2
Pozitivno divizija NFC West koja bi trebalo da bude najslabija a u ovom kolu imala sve 4 pobede za ukupan ucinak od samo jednog vandivizijskog poraza,Ramsi od LIonsa u zadnjim trenucima meca u prvom kolu.
Pozitivno definitvno Houston koji nastavlja progres i ulaze medju najboljih par ekipa AFC-a. Uz njih bih izdvojio Washington koji je jos prosle godine nagovestio da ima odlican odbrameni potencijal ali napad nije mogao da se mrdne do pojave RG3.
Negativna pored Siantsa koje si spomeneo tu bih dodao Green Bay koji ne lici na sebe i skroz su izgubili onu tecnost u napadu.
Na listi cekanja Filadefija iako imaju 2-0 sve mi to deluje prilicno kilavo u odnosu na igracke kvalitete ali ako postoji idealan trenutak da se prebrodi igracka kriza to je ovaj nakon vetra u ledja.
Mada sto se tice NFL standarda ova sezona mi je jako specificna jer su ekipe mahom nastavile trend sa kraja prethodne i nema nekih ne predvidjenih uspona niti padova sto je retkost. Uglavnom su to "minimalna" pomeranja na bolje (SD,Carolina,Rams) ili na gore (Oakland,Kansas )...