by kezman » 22 Sep 2012, 21:06
Unexpected wrote:kezman wrote:Predrag Mijatovic -predsednik
Dragan Ciric Ivan Tomic ljibusa Tumba Vladica Kovacevic potpredsednici
Jokanovic / Radomi Antic zajedno SD
Trener Milinko Pantic
Kada neko bude potegao ovu priču imaće moju punu podršku. Ne znam kakav je Milinko trener, ali nema veze.
Ono što je pokrenutu sa Bogijem nema veze sa ovim što si predložio, i siguran sam da boljitka ne bi bilo (poprilično sam ubeđen da bi bilo i gore, prema nekim stvarima koje znam, a nemaju veze sa sportom).
ta prica ne moze da se pokrene a sad cu da ti odam tajnu koju znam ... postojala je prica sa slicnim ljudima koju je hteo da pokrene Divac sa Anticem bas pred dolazak Djurica i za to znam pre 5 godina ...Znam i detalje ...
samo cu ti reci da bi Partizan imao nacionalnu novinu kao promociju i nacionalni resur kao visegodinjeg sponzora i stadion bas isti kao Ajntrahtov u Frankfurtu
Ljudi koji su sad u Partizanu odnosno ispostava onih koji unistavaju klub nisu dali i nece dati ...
ovi airovi botoksirani novi grobari
elem
Milinko je trener o kojem Djego Simone ima samo reci hvale i koji radi odlican posao u Ateltiku ...
ali to su pristojni ljudi a ovo je vreme fukara ....
Last edited by
kezman on 22 Sep 2012, 21:12, edited 1 time in total.
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,