Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 20:40

Kezo brate, ne mozes da se povezes... Evo obecavam da necu vise da pravim budalu od tebe...

Na primeru Save sam ti pokazao sta znaci doslednost u Srbiji, do juce srao po Toletu, a sada mu je privezak...

Ista je prica i sa Partizanom, cim se dobije fotelja menja se strana...

Ovo je borba za kes, ali ti to naravno ne razumes...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kezman » 22 Sep 2012, 20:42

Unexpected wrote:
kezman wrote:nego da te pitamkako ti je Stanoje po Kini jel pokazujeda je los trener ...

'ebiga Kežo, ako je Kina merlio onda su Tumba i Žonpi još uvek doktori za Stanoja, a ne može dalje od istine...

pa ajd ovako je imaju Tumba i Ziva Ligu Sampiona u toliko dugoj karijeri pa makar i slucajno :biggrin: ....
gde je nam je Grant ... Koliko ima nasih trenera u Kini sada ? ...Jel Kina ista liga kao pre 5 godina ?
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Unexpected » 22 Sep 2012, 20:46

Što bih ja znao gde je Grant. Naravno da nije ista liga, kao što je i činjenica da Stanoje tamo još uvek nije ništa uradio, ne znači da neće. Samo mi je besmislen argument bio, isto takav i moj odgovor.

'ajd konkretno pitanje. Koga bi ti na Đurino mesto? Ime i prezime.
The End.
Unexpected

Postby kezman » 22 Sep 2012, 20:47

AirBall wrote:Kezo brate, ne mozes da se povezes... Evo obecavam da necu vise da pravim budalu od tebe...

Na primeru Save sam ti pokazao sta znaci doslednost u Srbiji, do juce srao po Toletu, a sada mu je privezak...

Ista je prica i sa Partizanom, cim se dobije fotelja menja se strana...

Ovo je borba za kes, ali ti to naravno ne razumes...

moras biti mngo siri da bi od mene napravio budalu
imas izgleda sirinu al otisla ti je u ledja ...
:biggrin:

nego kad Djuric vrati dug Toletu ove sezone oce da bude spin nikad uspesnije uprave od 5 titula moze i jedna tamo :tambura:

jel tacno da je Vucic poludeo i vec rezi sto se Djura hvalio kako je Miki Rakic njegov odlican frend :nisamodavle:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby delic665 » 22 Sep 2012, 20:50

Remi wrote:
Unexpected wrote:
kezman wrote:nego da te pitamkako ti je Stanoje po Kini jel pokazujeda je los trener ...

'ebiga Kežo, ako je Kina merlio onda su Tumba i Žonpi još uvek doktori za Stanoja, a ne može dalje od istine...

Iako ne pratim, ali samo ova trenerska imena koja su tamo, a i igraci, mislim da je liga sada je 10x kvalitetnija...

Bas tako, Keita, Anelka, Drogba, Lucas Barios, Jakubu, itd.

Takve igrace sve lige u Istocnoj/Jugoistocnoj Evropi sem ruske PL mogu samo da sanjaju.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Image
delic665

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 20:54

kezman wrote: jel tacno da je Vucic poludeo i vec rezi sto se Djura hvalio kako je Miki Rakic njegov odlican frend :nisamodavle:

Nemam pojma... To je Bogijev ortak... :D

Ja se sa malim Krcunom ne druzim... :D
AirBall

Postby kezman » 22 Sep 2012, 20:55

Unexpected wrote:Što bih ja znao gde je Grant. Naravno da nije ista liga, kao što je i činjenica da Stanoje tamo još uvek nije ništa uradio, ne znači da neće. Samo mi je besmislen argument bio, isto takav i moj odgovor.

Predrag Mijatovic -predsednik
Dragan Ciric Ivan Tomic ljibusa Tumba Vladica Kovacevic potpredsednici
Jokanovic / Radomi Antic zajedno SD

Trener Milinko Pantic

eto onako iz glave na brzinu ...
samo nema ni jedan iz SPS sve sami Partizanovci ...ne moze
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby kezman » 22 Sep 2012, 20:57

AirBall wrote:
kezman wrote: jel tacno da je Vucic poludeo i vec rezi sto se Djura hvalio kako je Miki Rakic njegov odlican frend :nisamodavle:

Nemam pojma... To je Bogijev ortak... :D

Ja se sa malim Krcunom ne druzim... :D

nego kad hapsi Pinki Bogija ... sta kazete kad je topli zec :laugh:
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 20:59

kezman wrote:nego kad hapsi Pinki Bogija ... sta kazete kad je topli zec :laugh:

Kezo brate, vidim ja da ces ti i za Zvezdu da pocnes da navijas kako si krenuo... :D
AirBall

Postby Unexpected » 22 Sep 2012, 20:59

kezman wrote:Predrag Mijatovic -predsednik

Trener Milinko Pantic

Kada neko bude potegao ovu priču imaće moju punu podršku. Ne znam kakav je Milinko trener, ali nema veze.
Ono što je pokrenuto sa Bogijem nema veze sa ovim što si predložio, i siguran sam da boljitka ne bi bilo (poprilično sam ubeđen da bi bilo i gore, prema nekim stvarima koje znam, a nemaju veze sa sportom).
Last edited by Unexpected on 22 Sep 2012, 21:00, edited 1 time in total.
The End.
Unexpected

Postby kezman » 22 Sep 2012, 21:00

AirBall wrote:
kezman wrote:nego kad hapsi Pinki Bogija ... sta kazete kad je topli zec :laugh:

Kezo brate, vidim ja da ces ti i za Zvezdu da pocnes da navijas kako si krenuo... :D

a ti da se zaposlis u Faramakomu :biggrin:
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Remi » 22 Sep 2012, 21:01

kezman wrote:
Unexpected wrote:Što bih ja znao gde je Grant. Naravno da nije ista liga, kao što je i činjenica da Stanoje tamo još uvek nije ništa uradio, ne znači da neće. Samo mi je besmislen argument bio, isto takav i moj odgovor.

Predrag Mijatovic -predsednik

Trener Milinko Pantic

eto onako iz glave na brzinu ...
samo nema ni jedan iz SPS sve sami Partizanovci ...ne moze

Kezo a Djani Curcic za omladinsku skolu.... :laugh:
Remi

Postby kezman » 22 Sep 2012, 21:06

Unexpected wrote:
kezman wrote:Predrag Mijatovic -predsednik

Trener Milinko Pantic

Kada neko bude potegao ovu priču imaće moju punu podršku. Ne znam kakav je Milinko trener, ali nema veze.
Ono što je pokrenutu sa Bogijem nema veze sa ovim što si predložio, i siguran sam da boljitka ne bi bilo (poprilično sam ubeđen da bi bilo i gore, prema nekim stvarima koje znam, a nemaju veze sa sportom).

ta prica ne moze da se pokrene a sad cu da ti odam tajnu koju znam ... postojala je prica sa slicnim ljudima koju je hteo da pokrene Divac sa Anticem bas pred dolazak Djurica i za to znam pre 5 godina ...Znam i detalje ...

samo cu ti reci da bi Partizan imao nacionalnu novinu kao promociju i nacionalni resur kao visegodinjeg sponzora i stadion bas isti kao Ajntrahtov u Frankfurtu

Ljudi koji su sad u Partizanu odnosno ispostava onih koji unistavaju klub nisu dali i nece dati ...
ovi airovi botoksirani novi grobari :biggrin:

elem
Milinko je trener o kojem Djego Simone ima samo reci hvale i koji radi odlican posao u Ateltiku ...
ali to su pristojni ljudi a ovo je vreme fukara ....
Last edited by kezman on 22 Sep 2012, 21:12, edited 1 time in total.
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Unexpected » 22 Sep 2012, 21:10

I pored takvih imena vi posle zalegnete za Bogija, nigde veze.
Gde su pre 5 godina, ako je kao što pišeš, a nemam razloga da ti ne verujem, bili svi oni koji sada skaču za bogija?
The End.
Unexpected

Postby kezman » 22 Sep 2012, 21:17

Unexpected wrote:I pored takvih imena vi posle zalegnete za Bogija, nigde veze.
Gde su pre 5 godina, ako je kao što pišeš, a nemam razloga da ti ne verujem, bili svi oni koji sada skaču za bogija?

pa ljudi koji nisu dali tu pricu su sada u klubu .... dal je moguce da kapiras da je neko skace za Bogija a ne da skace na lopove i Djurica ...

ja sam se u toj prici vise puta izjasnio oko tog Bogicevica ... mrzi me vise .... nit sam pucista nit sam Bogista al jesam antidjurista i antilopovista :biggrin:
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

PreviousNext

Return to Fudbalski miks