Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Prvenstvo i Kup Srbije u vaterpolu

Re: Prvenstvo i Kup Srbije

Postby kondor » 13 Jan 2013, 23:11

harper lee wrote:Igrac vise 14:7 vs. 19:3.

To neka greska? Nisam gledao utakmicu, ali citajuci komentare stekao sam utisak da smo imali bar 20x igraca vise, a da su nasi iskljuceni najvise 10x. To bi na kraju krajeva i bilo logicno, jer kod nas igra Pijetlovic. U svakom slucaju zanimljiv i iznenadjujuci podatak.
kondor

Postby Unexpected » 13 Jan 2013, 23:15

kondor wrote:
harper lee wrote:Igrac vise 14:7 vs. 19:3.

To neka greska? Nisam gledao utakmicu, ali citajuci komentare stekao sam utisak da smo imali bar 20x igraca vise, a da su nasi iskljuceni najvise 10x. To bi na kraju krajeva i bilo logicno, jer kod nas igra Pijetlovic. U svakom slucaju zanimljiv i iznenadjujuci podatak.

Играч више: Црвена звезда 16 (7), Партизан 12 (1). Два играча више: Црвена звезда 1 (1), Партизан 1 (1).

Дејан Савић тренер победника није желео да га Прлаиновић убаци у воду:

- Бољи смо били три четвртине. Партизан је у последњем делу показао победнички менталитет и има велику будућност. Вратили су се у игру, финале учлинили великим. Велко финале, заслужено победили али и да је Партизан добио било би заслужено. Сјајна утакмица за српки ватерполо.

Влада Вујасиновић тренер црно-белих је прокоментарисао:

Не причам о повређенима. Имамо овај тим, дали смо све од себе. Можда смо мало уморни, три јаке утакмице. Велики напор, честитам Звезди на Купу, мојим момцима који гину у базену. Направили смо за четири месеца велики посао, продужетак је мало ко очекивао на почетку сезоне. Амбијент прелеп, сваком играчу ово остаје за сва времена.

Žurnal
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 13 Jan 2013, 23:47

Koliko sam primetio, uz katastrofalnu realizaciju igraca vise imamo veliki problem i da dodjemo do brojcane prednosti, jer su nam centri vrlo slabi za ovaj stepen takmicenja... U jednom trenutku, mislim u 2/4 Vukicevic nije imao vise snage da pliva i izasao je napolje...

Zvezdi je pobedu uz sjajnog Sefika doneo i Pijetlovic koji je iz jednog otpatka pospremio loptu u mrezu, a i citavu utakmicu je izvlacio igraca vise kada je hteo, da smo imali sidrasa Kup bi bio nas, ali za prosutim mlekom ne vredi plakati, jasno je kao dan da ovaj tim ima ogroman potencijal i nadam se odbrani titule...

Takodje zelim da kritikujem Jokica, jer je odigrao katastrofalno slabo za igraca njegove reputacije, da ne kazem kao baba kada je realizacija igraca vise u pitanju... Onako bi svaki forumas mogao da sutne kako je on veceras cinio...

Mandic, Subotic, Soro, Cuk i Mitrovic su svetska klasa, ostali znatno slabiji u Partizanu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 13 Jan 2013, 23:47

Unexpected wrote:
Играч више: Црвена звезда 16 (7), Партизан 12 (1). Два играча више: Црвена звезда 1 (1), Партизан 1 (1).

Jebi ga, ja sam ove brojke koje sam postavio video na grafici posle meca. :dunno:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Grande Alessandro » 13 Jan 2013, 23:50

harper lee wrote:
Unexpected wrote:

Jebi ga, ja sam ove brojke koje sam postavio video na grafici posle meca. :dunno:

Pa i jesu...ali je pisalo isključenja, a ne igrač više...

Ukupno isključenja: 16+2=18 - Zvezda; 12+2=14 - Partizan...
Grande Alessandro

Postby Unexpected » 13 Jan 2013, 23:50

AirBall wrote:Koliko sam primetio, uz katastrofalnu realizaciju igraca vise imamo veliki problem i da dodjemo do brojcane prednosti, jer su nam centri vrlo slabi za ovaj stepen takmicenja... U jednom trenutku, mislim u 2/4 Vukicevic nije imao vise snage da pliva i izasao je napolje...

Mi smo imali samo jednog centra, čista improvizacija.

harper lee wrote:
Unexpected wrote:

Ti veruješ RTS-u? :biggrin:

Grande Alessandro wrote:Pa i jesu...ali je pisalo isključenja, a ne igrač više...

Bilo je i jedno obostrano.
The End.
Unexpected

Postby harper lee » 14 Jan 2013, 00:01

Grande Alessandro wrote:
harper lee wrote:
Unexpected wrote:

Pa i jesu...ali je pisalo isključenja, a ne igrač više...

U Zvezdinu kolonu se upisuje koliko su puta iskljuceni igraci Partizana? RTS je prevazisao sam sebe. :laugh:

Neko je ranije pitao za Sasu Mikica. Covek je presao na Radio Beograd jer su mu uzeli vaterpolo i dali ovom retardu nad retardima da ga prenosi, samo zato sto je retard nad retardima izrazio 1 zelju da ga prenosi. Tako da se mozete zahvaliti Tijanicu i koji god da je dripac urednik sportske redakcije zbog toga sto cete i ubuduce slusati krestanja, dranja, kreveljenja i poziranja Retardace Stojanovica.
harper lee

Postby Alonzo » 14 Jan 2013, 00:02

harper lee wrote:
Alonzo wrote:Zamislite da imate svoj privatni klub i da godinama pravite mlade igrace i da ih prodajte i od toga zivite...i odjednom -> drzava napravi svog privatnika -> i onda upumpa pare i sav vas trud nestane -> samo zbog necije volje ili zelje da bude bolji od vas na jedan takav bolestan nacin. Bam - vi propadate.

A kako ce to tacno da propadne? Da nece sad ova deca iz Partizana koja su danas odigrala fenomenalnu utakmicu da prestanu da treniraju jer su izgubili jebeno finale Kupa? Nece nista da propadne. U pravu bese neko iz jednog od ranijih postova, propasce samo kolekcionarski niz klupskih navijaca za koje sport dalje od rivaliteta Partizana i Zvezde ne postoji i nista vise.

U pravu je Unexpected. Ovo je mutant sezona jer je vaterpolo generalno u krizi, pa su svi nasi najbolji igraci u Srbiji jer para vise nema nigde. Gledajmo ove godine najbolji vaterpolo na svetu i trudimo se da ga izreklamiramo sto je moguce bolje, kako je krenulo dzaba ce sva ta deca trenirati i u Partizanu i u Zvezdi. Cak se govorkalo oko Londona da bi vaterpolo mozda trebalo izbaciti sa Olimpijade.

Ono je bio primer kako mogu dobre stvari da propadnu. I Partizan moze da propadne, jer vaterpolo nije profitabilan sport - drzava mora da pomaze u meri u kojoj klubovi rezultate ostvaruju.

Ne, mladi igraci ce se boriti za sebe i trenirace i dalje. Realno je da vaterpolo nestane sa Olimpijade, da li ce to biti u Brazilu ili kasnije - nije bitno. Odlican sport, ali nije atraktivan...

71:70 wrote:Ceda i Beko su finansijeri zvezde inace.

Nisam gledao mec ali me raduje sporsko ponasanje u bazenu o kome pisete.
Mozda nekom deluje cudno, ali mislim da su partizanova deca najvise dobila ovim turnirom, i ocekujem da ovaj tim, sa jednim do dva pojacanja(na golu i centar) narednih godina surovo dominira evropskim wpolom. To je ono o cemu je i. milanovoc govorio posle trofeja u italiji.

Ceda finasnira... :facepalm:

Slazem se za ostali deo posta. Dominiracemo sledece sezone. Pravimo osnovu za trofeje. Zalet. :biggrin:
Alonzo

Postby Grande Alessandro » 14 Jan 2013, 00:03

Unexpected wrote:Pa i jesu...ali je pisalo isključenja, a ne igrač više...

Bilo je i jedno obostrano.

Onda je trebalo da stoji 19 i 15...a harper je napisao 19 i 14 :biggrin:
Oni su računali isključenja zbirno (mislim na rts)...a ti si lepo napisao (postavio) ovo iz zurnala (prepostavljam :biggrin: )...

Inače, jesu presudile te situacije sa igračem više, tj. iskustvo...i na tom planu jedini koji me je večeras donekle razočarao je Jokić...
Ovaj tim puca od talenta...kako su samo Mandić i Dedović okrenuli Prlainovića, Pjetlovića i mislim u jednoj situaciji kod drugog peterca Prlainovića i Rađena... :blue: ...alal vera klincima...
Grande Alessandro

Postby Diktator » 14 Jan 2013, 00:04

A u pm,nisam znao da ima toliko vaterpolista ovde :laugh: :laugh:
Cestitke komsijama.. :copa1:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Grande Alessandro » 14 Jan 2013, 00:17

harper lee wrote:U Zvezdinu kolonu se upisuje koliko su puta iskljuceni igraci Partizana? RTS je prevazisao sam sebe. :laugh:

Nisam pratio za kog je šta pisano, ali me što se rts-a tiče ništa ne iznenađuje... :laugh:
U svakom slučaju oni su pisali zbirna isključenja, a Unexpected je lepo postavio statistiku igrača više...

Aleksa wrote:A u pm,nisam znao da ima toliko vaterpolista ovde :laugh: :laugh:

I sad ne mogu da prežalim što nisam počeo da se bavim tim sportom nego sam se zadržao samo na plivanju... :crybaby:
Doduše da budem iskren, kasno je već tad bilo za nešto više...
Grande Alessandro

Postby 71:70 » 14 Jan 2013, 00:23

Ma harper lozi, pa kada ga uhvate onda mu satro kriva grafika rts/a i aca loknica
71:70

Postby harper lee » 14 Jan 2013, 00:33

71:70 wrote:Ma harper lozi, pa kada ga uhvate onda mu satro kriva grafika rts/a i aca loknica

Uopste ne lozim. Pisalo je na grafici posle meca - Zvezda 14 (7), Partizan 19 (3). Sto bi davali ove brojeve u zagradi ako nije u pitanju realizacija tih situacija.
harper lee

Postby kondor » 14 Jan 2013, 00:45

I mislio sam da je nesto Harper zabrljao. Branili smo se sa igracem manje kao nekad reprezentacija pod Stamenicem :D
kondor

Postby Remi » 14 Jan 2013, 00:49

AirBall wrote:
Takodje zelim da kritikujem Jokica, jer je odigrao katastrofalno slabo za igraca njegove reputacije, da ne kazem kao baba kada je realizacija igraca vise u pitanju... Onako bi svaki forumas mogao da sutne kako je on veceras cinio...

Ima prostora za neku manju, ali manju kritiku Jokica. Ali ono sto je on radio tj. sto mu je bio zadatak,
da njihove centre povlaci dole na bekove u nasem napadu pritom ih cuvajuci kad oni napadaju, je jedan jako jeben posao,
reci ce ti svako ko je igrao vaterpolo. Tu je razlog zasto je mlako sutnuo par puta. Cak gresio i u dodavanjima na igraca
vise i dao neke visoke lopte, cini mi se dva puta.
Remi

PreviousNext

Return to Vaterpolo