Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby kami » 12 Feb 2013, 14:49

Napredpartizan wrote:
kami wrote:Vik ostaje u Filadelfiji barem jos godinu dana, potpisao ugovor za oko 10 milioncica :laugh:

Neka ga povrede zaobidju i zapusice usta kriticarima :banana: Nadam se da Fila moze nesto sa Kelijem...

Videcemo. U svakom slucaju, u Filadelfiji su ocekivanja ogromna, i u toku sezone su mnogi navijaci Eaglesa hteli bas Kelija...

Keli je u Oregonu za ove 4 godine napravio ubedljivo najbolji napad u koledzu, ali ovo su profesionalci, mislim da ce mu biti bas tesko. Ogromna vecina trenera u NFL-u su teski konzervativci i misli da ce koledz treneri koji nemaju iskustva u NFL-u propasti... Predrasude..
kami

Postby Felipao » 12 Feb 2013, 15:29

Dal je moguce,kakva glupost File.Pa on i kad se oporavio bio je rezerva,wtf ?

Zanimljiva vest: Vikinzi su objavili da ce trejdovati Persi Harvina (spekilushe da ce ga dati za pikovi druge i cetvrte runde).
Felipao

Postby kami » 12 Feb 2013, 15:37

Felipao wrote:Dal je moguce,kakva glupost File.Pa on i kad se oporavio bio je rezerva,wtf ?

Zanimljiva vest: Vikinzi su objavili da ce trejdovati Persi Harvina (spekilushe da ce ga dati za pikovi druge i cetvrte runde).

Persi je trazio previse kinte, da bude jedan od najplacenijih WR u ligi, pa mozda zbog toga...

A sto se tice Vika i Filadelfije, s' obzirom na stil napada koji je forsirao Keli dok je vodio Oregon, ovo mu dodje cak i logicna stvar. Mada, Keli je na konferenciji rekao da ce se i Vik i ovaj klinac kvoterbek boriti za mesto startnog QB-a, kao nije zagarantovano Viku da ce da bude starter.
kami

Postby Felipao » 12 Feb 2013, 16:05

Pa da,ali i novi klub koji ga uzme ce morati da mu da oko 8 miliona godisnje koliko trazi. Nju Ingland trazi zamene za svoje risiveri posto ni jedan nece verovatno ostati (Velker,Branc i Lojd) a Velker je trazio platu vecu nego sto bi dobio Harvin tako da me ne bi cudilo da zavrsi kod njih.
Felipao

Postby kami » 12 Feb 2013, 17:06

To bi New Englandu bilo super, Persi je super igrac koji moze da se postavi u formaciji i kao RB, a plus je jedan od boljih u specijalnim timovima.

Doduse, mislim da njima generalno fali jedan pravi wide reciver koji je u stanju da pretrci svakog DB-a, mislim da je njihov najveci problem u napadu to sto su sve ovo vreme imali u stvari grupu slot recivera koji su fizicki proseci. Ne mora to da bude Megatron, on je jedan jedini, ali mogu samo da zamislim sta bi Brejdi radio da ima grupi recivera kao Atlanta npr.

New Englandu ocigledno fali jedan mrcina reciver koji moze konstantno da hvata deep ball-ove. Sa tom igrom je Baltimor osvojio Superbol ove sezone.
kami

Postby San Epifanio » 12 Feb 2013, 20:06

Jos se nisam upisao na temi o mom, u poslednjih par godina, omiljenom sportu. Na ovom forumu Baltimor je dobio jos jednog navijaca. Nadam se da ce biti mesta za jos jednu ekipu sledece godine za fantasy.
P.S. Harvin je bio fenomenalan ove godine do povrede, mada moglo bi za njega biti dobro da promeni sredinu. NE i Brady bi mu bila sjajna opcija, ali o tom potom.
San Epifanio

Postby Unexpected » 12 Feb 2013, 20:30

San Epifanio wrote:Nadam se da ce biti mesta za jos jednu ekipu sledece godine za fantasy.

Što više to bolje. :biggrin:
Inače, najbolji fantazi po meni, ne traži previše vremena, a ima sasvim pristojnu dinamiku...
The End.
Unexpected

Postby San Epifanio » 12 Feb 2013, 20:43

Vidim da se ovde igra nfl.com fantasy, pretpostavljam da je slican sa yahoo.com fantasy-jem. Ima vremena, pokapiracu :biggrin:
San Epifanio

Postby Pit Bull » 15 Feb 2013, 00:32

Niko nije pisao pa da spomenem da je Rob Ryan prosle sedmice dobio posao kao DC u Saintsima , bice zanimljivi Saintsi za pratiti naredne sezone
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby kami » 15 Feb 2013, 01:57

Rob Rajan se toliko iznervirao kada su ga otpustili iz Dalasa, da je provaljivao nesto po sistemu 'Ovo je sramota, naci cu posao za bukvalno 5 minuta' :laugh:

Sejntsi su prosle godine oborili negativan rekord po broju dopustenih jardi u odbrani, morali su da menjaju nesto, a i Dzonatan Vilma se posle svih kontraverzi sada malo smirio, tako da ce da budu bolji sledece godine kada mu paznju nece odvracati glupave tuzbe protiv NFL-a i komesara lige. Ocekujem da kod Roba Rajana odbrana Sejntsa bude jos agresivnija, znaci bice vise bliceva...

A onaj bivsi defanzivni koordinator Sejntsa koji je bio glavni za bounty scandal Greg Vilijams se prikljucio Tenesijevom trenerskom timu. Inace, on je bio defanzivni koordinator Tenesija kada su ono izgubili Superboul od Ramsa i Kurta Vornera.
kami

Postby Felipao » 15 Feb 2013, 02:23

kami wrote:A onaj bivsi defanzivni koordinator Sejntsa koji je bio glavni za bounty scandal Greg Vilijams se prikljucio Tenesijevom trenerskom timu. Inace, on je bio defanzivni koordinator Tenesija kada su ono izgubili Superboul od Ramsa i Kurta Vornera.

Da i Dzef Fiser ga je doveo na pocetku sezone da preuzme mesto DC u Ramsima ali je ubrzo popio kaznu pa ga je zamenio njegov sin.Ta uloga je dodushe bila vise marioneta fazon.....

BTW Kami i Epifanio niste se izjasnili za koga navijate :D
Felipao

Postby kami » 15 Feb 2013, 03:16

Felipao wrote:
kami wrote:A onaj bivsi defanzivni koordinator Sejntsa koji je bio glavni za bounty scandal Greg Vilijams se prikljucio Tenesijevom trenerskom timu. Inace, on je bio defanzivni koordinator Tenesija kada su ono izgubili Superboul od Ramsa i Kurta Vornera.

Da i Dzef Fiser ga je doveo na pocetku sezone da preuzme mesto DC u Ramsima ali je ubrzo popio kaznu pa ga je zamenio njegov sin.Ta uloga je dodushe bila vise marioneta fazon.....

BTW Kami i Epifanio niste se izjasnili za koga navijate :D

Ja sam pozer, navijam za New England i San Francisko :laugh: I Detroit :crybaby:
kami

Postby San Epifanio » 15 Feb 2013, 14:17

@ Felipao

Prve sezone kad je 3K poceo da prenosi NFL, u play-offu sam navijao za klinca koji je igrom slucaja dobio sansu da osvoji SB i postane jedan od najboljih QB-ova svih vremena. Medjutim, narednih sezona je NE bio dominantan pa sam uglavnom navijao protiv njih, sto cinim i danas. Oduvek mi je par timova bilo simpaticnije od drugih. Tako da je odgovor na tvoje pitanje Baltimore Ravens, valjda zbog imena. Dragi su mi i Carolina Panthersi, koji su me odusevljavali one sezone kad su stigli do SB, a predvodjeni Newtonom sledece sezone bi mogli dosta da naprave, kao i New Orleans Saintsi zbog fenomenalnog Drew Breesa. Naravno, nije bas da ne mogu da spavam kad Ravensi izgube, niti sam ove godine castio sve na poslu zbog osvojenog SB, ali da sam bio srecniji ove godine tokom januara i pocetkom februara zbog sjajnih predstava Flacco-a i drugara, to svakako.
San Epifanio

Postby Felipao » 15 Feb 2013, 22:45

Titus Jang je nakon 9 dana u dresu Ramsa-katovan !!!

Kolika li je ovo prsotina u mozgu kad igrac sa tolikim talentom i mizernom platom (900 000 godisnje) popije otkaz u ekipu koja place za risiverima.A imajuci u obzir da je nakon otpustanja iz Detroita St Luis bio jedini tim koji je polozio pravo na njega vrlo verovatno da je NFL karijera za ovog momka zavrsena....
Felipao

Postby Napredpartizan » 16 Feb 2013, 11:43

Indianapolis saopstio Dvajtu Friniju da nece potpisati novi ugovor sa njim i da je slobodan, Green Bay otpustio Carlsa Vudsona...
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Američki fudbal