Board index Košarka Američka košarka

NCAA

Re: NCAA

Postby kami » 13 Feb 2013, 17:41

Totti wrote:Nocas je Kentaki opet rutinski izgubio. Kami kakva je bila utakmica,jer su bas toliko losi igraci ili ih i Kalipari lose vodi?

Nisu ni losi igraci, niti ih on lose vodi, ali mu se tim sastoji sve od fresmena i softmora koji su potpno neiskusni, a sporije se razvijaju od npr. Dejvisa prosle godine; i tacno se vidi da svi coporativno treba da sede bar jos godinu dana na koledzu. U prvoj petorci imaju barem 3 buduca solidna NBA igraca.
Last edited by kami on 13 Feb 2013, 18:13, edited 1 time in total.
kami

Postby DON » 13 Feb 2013, 17:51

A kako igra moj brat Ben MekLEMOr :D Negde sam video da mu se posle ove povrede Noela povecavaju sanse za prvo mesto na draftu? Da li se zna koliko ce Noel biti odsutan?
DON

Postby kami » 13 Feb 2013, 18:12

DON VUČKO wrote:A kako igra moj brat Ben MekLEMOr :D Negde sam video da mu se posle ove povrede Noela povecavaju sanse za prvo mesto na draftu? Da li se zna koliko ce Noel biti odsutan?

Pa sada je bukvalno razbio na poslednjoj utakmici posto je trener pre toga popljuvao sve igrace na konferenciji za stampu kada su ubedljivo izgubili od poslednje ekipe u konferenciji :copa1:

Ima sanse da bude prvi pik, jos ako Kanzas udje na F4 ove godine, ima cela nacija da ga masovno gleda.

Mislim da za Noela jos ne znaju konacnu dijagnozu, ali po onome sto se videlo na terenu, bilo je bas, bas gadno i bolno. :crybaby:
kami

Postby DON » 13 Feb 2013, 18:18

Ma samo da nije pokidao nesto, a na prvo gledanje postoji nada da je tako... A Benet kako igra? Vidim da ga hvale, ali nemam vremena da gledam. Carls Barkli, da se malo vise trudi u odbrani bio bi mi omiljeni igrac na draftu koji sledi :D

A ja volim te bekove kao Meklemo, nisu visoki, ali zato kidaju kao pit bulovi... Vejdara tajp :biggrin:

Evo sad sam "bacio" pogled na draftexpres, pa koliko centara u top 20 sunce ti...
DON

Postby kami » 13 Feb 2013, 18:28

DON VUČKO wrote:Ma samo da nije pokidao nesto, a na prvo gledanje postoji nada da je tako... A Benet kako igra? Vidim da ga hvale, ali nemam vremena da gledam. Carls Barkli, da se malo vise trudi u odbrani bio bi mi omiljeni igrac na draftu koji sledi :D

A ja volim te bekove kao Meklemo, nisu visoki, ali zato kidaju kao pit bulovi... Vejdara tajp :biggrin:

Evo sad sam "bacio" pogled na draftexpres, pa koliko centara u top 20 sunce ti...

Ja slabo gledam Kanzas, jer igraju u Big 12 konferenciji koju i ne pratim bas previse. Ali po onome sto sam video,Meklemor ce tek da se razvija, dobro prangija, a po mom ukusu bi trebao mozda da poradi malo vise na prodoru. Od centara izlazi Plamlijev burazer koji je bolji igrac od njega, a Kanzas ima onog belca Withey-a koji je solidan. Od tih visokih najjaci mi je jedan Bejlorov freshman, zaboravio sam kako se zove, koji nosi naocare ala Horas Grant :laugh:
kami

Postby Golden Warrior » 13 Feb 2013, 18:33

Kad vec spomenuste draftexpress i Plumlee-a pre neki dan sam usao da vidim predvidjanja za draft i momentalno sam ugasio kad sam video da se to drvo vodi kao 11. pick :lol:

Oba brata su 2 teska reterda i uvek su mi bili tip centara kao Musli koje najvise mrzi, mogu kao da dominiraju u svom uzrastu ali su za seniore i pogotovu NBA plac majke bozije...
Golden Warrior

Postby twoface » 13 Feb 2013, 18:54

Image

Ovo ako prodje sa samo pokidanim ligamentima bice dobro..
twoface

Postby kami » 13 Feb 2013, 19:02

Golden Warrior wrote:Kad vec spomenuste draftexpress i Plumlee-a pre neki dan sam usao da vidim predvidjanja za draft i momentalno sam ugasio kad sam video da se to drvo vodi kao 11. pick :lol:

Oba brata su 2 teska reterda i uvek su mi bili tip centara kao Musli koje najvise mrzi, mogu kao da dominiraju u svom uzrastu ali su za seniore i pogotovu NBA plac majke bozije...

Slazem se, oba brata su tip igraca kao sto je Musli, i meni apsolutno nije bilo jasno zasto je Indijana prosle godine draftovala Plamlija, covek uopste ne zasluzuje ni da igra u NBA ligi. Doduse, ovaj mladji brat je nesto bolji Musli od starijeg, ako vec ulazimo u nijanse. :laugh:
kami

Postby kami » 13 Feb 2013, 19:04

To kidanje ligamenata posle onoga sto je uradio Piterson u NFL-u ce od sada da se tretira kao laganica povreda :biggrin:
kami

Postby Dare » 13 Feb 2013, 19:06

twoface wrote:Image

Ovo ako prodje sa samo pokidanim ligamentima bice dobro..

Auu jebote , što kažeš da je sreće da su samo ligamenti pokidani . Pogledaj kako stoji noga jebote.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby DON » 13 Feb 2013, 19:52

Kentucky center Nerlen Noel out for rest of season with torn ACL
DON

Postby kami » 13 Feb 2013, 20:18

Definitivno nema nista od NBA-a za njega sledece sezone...

A mi ga juce pominjali na NBA temi, izbaksuzirali smo ga :crybaby:
kami

Postby Totti » 14 Feb 2013, 01:13

Hvala Kami. Koja steta za Noela,uzasna povreda,pitanje je i sta ce mu biti sa karijerom posle ovoga,svi znaju koliko je to nezgodna povreda. Voleo bih da Pitino napravi nesto sa svojom ekipom,ali ce to biti tesko ove sezone. :D Sinoc je Micigen Stejt pregazio Micigen,video sam da je Magic Johnson nesto komentarisao kako je trener Micigen Stejta sjajno postavio igru svoje ekipe...
Totti

Postby kami » 14 Feb 2013, 01:19

Totti wrote:Hvala Kami. Koja steta za Noela,uzasna povreda,pitanje je i sta ce mu biti sa karijerom posle ovoga,svi znaju koliko je to nezgodna povreda. Voleo bih da Pitino napravi nesto sa svojom ekipom,ali ce to biti tesko ove sezone. :D Sinoc je Micigen Stejt pregazio Micigen,video sam da je Magic Johnson nesto komentarisao kako je trener Micigen Stejta sjajno postavio igru svoje ekipe...

To je tacno, Micigen ima bolji individualni kvalitet, ali Tom Izzo je madafaka od trenercine, skroz ih je nadigrao :laugh: Objasnjavali bas juce u prenosu kako pravi taktiku za ofanzivni skok, pa su jedna od najboljih ekipa u toj kategoriji.

Pitino je pre pocetka sezone imao broj 1 ekipu po rankingu, i ako ne poubija svoje igrace do kraja sezone, mozda i naprave nesto :laugh: Biti trener u Big East konferenciji je jbeno najteza stvar u koledz kosarci.
kami

Postby Totti » 14 Feb 2013, 01:49

Biti trener je jezivo stresan posao,jos tamo pod tolikim si uticajem medija,kao i pritisaka sa univerziteta,jer ma sta oni rekli,velike se pare ulazu u koledz sport. Pitino mozda i nesto napravi,ali po meni vrlo tesko. Da,da slusao sam ove sa espn-a,kako hvale Izoa,kazu da je fantastican trener.
Totti

PreviousNext

Return to Američka košarka