Board index Tenis Teniski miks

Vesti i aktuelnosti sa tour-a

Re: Vesti i aktuelnosti sa tour-a

Postby Maki » 26 Jun 2011, 20:54

Evo kako jedan nas novinar vidi situaciju i celu ovu pricu oko Pjera:

KOLIKO Britanci žele da Marej osvoji titulu, možda još više ne žele da to Novak učini. Većina novina na Ostrvu jedva da obraća pažnju ovih dana na proboj našeg asa u drugu nedelju takmičenja, a kada i pišu o njemu, navode razne bizarnosti.

Tako „Dejli telegraf“ u izdanju od nedelje kao udarnu priču o Noletu navodi „njegovu veliku uzrujanost što psu Pjeru nisu dozvolili ulaz u Englesku“.

- Novak je uznemiren što je vlast odbila da mu dozvoli da unese Pjera na Ostrvo. Podnosio je molbe na najvišem nivou da mu se to omogući, ali bez uspeha. Kada god ovaj pas nije sa njim, on je prilično uzrujan. Za njega je to sasvim ozbiljan problem - navodi Telegraf.

Ceo tekst: http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.14 ... etovo-kuce

Zbog cega ga ovoliko ne vole? :censored:
Maki

Postby alcesta » 26 Jun 2011, 21:02

Novosti i njihovi novinari :tap:

Engleske novine pišu o svemu i svačemu, a posebno tabloidi. Za njih nema dovoljno male vesti :laugh: Nije mi baš jasno kakve veze tekst o Pjeru ima sa voljenjem ili ne Novaka. :laugh: On ionako tek u finalu može da se sretne s Endijem, a ne znam veruje li iko da će do tog finala doći. Tako da, no big deal što se mene tiče :jezik:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Gama » 26 Jun 2011, 21:22

Prvi teniser na ATP listi Španac Rafael Nadal izjavio je da mu je Švajcarac Rodžer Federer, koga je pobedio u finalu nedavno završenog Rolan Garosa, najveći rival i da najviše voli da igra protiv njega.
Nadal je rekao da su njihovi međusobni dueli ispunjeni velikom tenzijom i da oseća nešto posebno kada igra finale protiv Federera.
"Federer je džentlmen. Dobra stvar u vezi našeg rivalstva je da smo oduvek znali da podnesemo i pobedu i poraz", rekao je Nadal.

:laugh: OMG, pa znamo dobro sta oseca - titulaaaaa je mojaaaaa :jezik:.
Gama

Postby alcesta » 26 Jun 2011, 21:26

Pa i ja bih se mogla kladiti u bilo šta da voli da igra sa Fedom, posebno finala :D šta je tu novo? :lol:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Maki » 26 Jun 2011, 21:30

Citala sam ovaj intervju sa Nadalom na svim sportskim sajtovima danas i ceo dan mi prolazi kroz glavu ova poslednja recenica:"Nas dvojica smo oduvek znali da podnesemo i pobedu i poraz"? :unsure: A ko to ne zna da podnese? Sta je ustavri pisac zeleo sa ovim da kaze,prosvetlite me molim vas? :confused:
Maki

Postby Gama » 26 Jun 2011, 21:34

Bali izgubio turnir, posle 22 godine najbolje teniserke u Sofiji

Ženska teniska asocijacija (WTA) saopštila je da će se turnir sa Balija premestiti u Sofiju od 2012. godine.

Bali će poslednji put biti domaćin teniserkama od 2. do 6. novembra, zatim će se turnir naredne tri godine igrati u Bugarskoj, u "Areni Sofija", koja će biti otvorena u julu.

Bugarska nije imala WTA turnir poslednjih 22 godine.
Gama

Postby vanjabarsa » 26 Jun 2011, 21:36

citala sam i ja ovaj intervju , ako nista drugo morao je i mogao bar da nauci od svog najdrazeg rivala sta je dzentlmen :jezik:

jede gloginje, i nikad ga nisam prihvatila kao sveopstu dobricu .
vanjabarsa

Postby Liv » 26 Jun 2011, 22:53

Haha, da.. Fed je bash mnogo puta pokazao kako zna da gubi, narochito od Nadala.. uz pakovanje klinexa. :manikir:

A shto se Novaka i medija ovdashnjih tiche, kao i kod nas i ovde tabloidi zheshce duvaju stvari i prave ni od chega prichu. UK ima stroge propise kad je unoshenje ljubimaca u zemlju u pitanju. Kako svima tako i Novaku. Nervira me shto troshi energiju i vreme na to, umesto da se skoncentrishe na turnir. Pa nece biti ovde tri meseca pa da ne mozhe bez Pjera a sigurno je znao koja je procedura pre nego shto je doshao.

I da, Novaka ovde prilichno vole. Videla sam gomilu ljudi s majicama koje imaju ispisano Joker na ledjima (nisam slikala to, kreten).. komentatori ga hvale na sva usta i josh nikog nisam chula da bilo shta negativno kazhe na njegov rachun.
Ta pricha "jadni mi niko nas ne voli" vishe ne pije vodu i krajnje je vreme da prestanemo da se samosazhaljevamo i mislimo da je ceo svet protiv nas. (ovo onako uopshteno, narochito za medije, ne mislim ni na koga konkretno s foruma)
Liv

Postby M.S. » 26 Jun 2011, 23:07

Ne mislim da smo jadni i da nas niko ne voli (ne mislim ni obratno, teško je napraviti generalizaciju). Ali da im je igrač iz ovog regiona blizak koliko je bio i Lendl svojevremeno, to ipak verujem. Ne sumnjam da ima navijače i poštovaoce, ali to je u mnogo manjoj meri nego da je poreklom izvan ovog bloka.

Prosto ne mogu da verujem da je Nadal rekao da oni znaju podneti i pobedu i poraz. Ali od njega me ni inače više ništa ne čudi niti zapanjuje. Istini za volju njih dvojica su neki poseban svet. Još ranije sam pisala-kad je Novak delovao miljama daleko od drugog slema, da su se oni izdvojili sasvim i igraju jedan protiv drugog, igraju za brojke i čekaju jedan drugog na krivinama. Ne za pojedinačni slem, već za poziciju u istoriji. To Nadal dobro shvata ispod sve te (inače nesumnjivo lažne) ljušture skromnosti.

Novak je primera radi, uljez, koji se čak dvaput drznuo da poremeti/umeša se u njihovu igru.
Last edited by M.S. on 26 Jun 2011, 23:19, edited 1 time in total.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Saint-Tropez » 26 Jun 2011, 23:16

Panta wrote:
Liv wrote:
Panta wrote:A te pretnje albanskih terorista vise prilice Kuriru i slicnima, nego sto je tu zaista bilo neke podloge

A otkud ti to znash? :) O tome je pisala Britanska shtampa i Novak je tada imao obezbedjenje unutar kompleksa. Lako mi je poverujem u to znajuci koliko je jaka albanska mafija ovde.

p.s.
Nisu teroristi, vec mafija.

Nekako mi je logicno da koja bilo mafija ne preti nikome, vec ako zeli da ga zaista otme, to i ucini, bez puno pompe i naslova u britanskoj stampi.

Naravno, ostavljam prostor da gresim, te da je zaista bilo alarmantno.

Izvinjavam se sto obnavljam pricu, ali tek sada procitah, a ova cinjenica nije pomenuta kada se raspravlja o doticnom dogadjaju:
Te godine je bio cuveni miting za Kosovo (da ne pominjem vise detalja, znate na koji mislim, ipak je to politika a ovo je sportski forum), kada je Novak poslao odredjenu video poruku, tako da je apsolutno logicno sve ovo sto se izdesavalo, tj. i eventualna pretnja albanske mafije i opravdana/neopravdana zabrinutost britanske policije/MI5. Meni je posle ovoga bilo bas uocljivo da je Novak poceo da izbegava sve vrste politickih komentara i vezivanja za bilo kog politicara ili stranku (osim sto mu se sada kaci ministar spoljni sadasnji), da bude mnogo oprezniji u izjavama (zakljucno sa ovogodisnjim no comment o Mladicu), vec uvek prica generalno o Srbiji i narodu Srbije.
Saint-Tropez

Postby Gama » 28 Jun 2011, 01:25

Gama

Postby Delester » 28 Jun 2011, 11:36

ona kao da se rodila sa titulom, zaista izuzetna lepota
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Maki » 30 Jun 2011, 11:52

Federer: Moraću da pojedem pitu od iznutrica

Federer je priznao da postoji velika verovatnoća da je pogrešio kada je potcenio Mareja i Novaka

Višestruki šampion Vimbldona, Švajcarac Rodžer Federer priznao je da će verovatno morati da "pojede pitu od iznutrica" ukoliko Novak Đoković i Endi Marej zaigraju u finalu londonskog gren slem turnira.

Federer je posle finala Australijan opena, u kojem su se sastali Srbin i Britanac, rekao "videćemo za šest meseci" hoće li njih dvojica ponovo igrati u finalu gren slema. Švajcarac je, nakon eliminacije u četvrtfinalu turnira u Londonu, upotrebio engleski izraz "poješću pitu od iznutrica" (eat humble pie), koji znači da ste poniženi, da priznajete ozbiljnu grešku i da se izvinjavate.

"Moramo da sačekamo i vidimo šta će biti, jer bi moglo da se ponovi finale Australija opena. U tom slučaju je moja izjava 'videćemo za šest meseci' bila pogrešna", rekao je Federer, ali gordo dodao:

"Ako se to ne dogodi - bio sam u pravu. Na raju krajeva, ne zanima me da li sam pogrešio ili ne. Znam gde mi je mesto i kakav tenis igram".

Ajmo Makice,ajmo Nokice u inat njemu! :ajdejebote:
Maki

Postby M.S. » 30 Jun 2011, 11:57

Kakav lik :so: .
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Delester » 30 Jun 2011, 12:52

gde je onaj smajli sto drzi ruke na usima i peva nanananananananananana
to je fekijev smajli
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

PreviousNext

Return to Teniski miks