Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:49

Ја мислим да су поред Теа, сигурни и Стефан и Немања. Стефан 100%.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Oglala » 03 May 2013, 15:23

Raoul Duke wrote:Ја мислим да су поред Теа, сигурни и Стефан и Немања. Стефан 100%.

Sa tim se slazem. Micic ce na siri spisak ove godine, on jos uvek moze da igra za mladje selekcije?
Ono sto sam pisao je ono sto bih ja uradio.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby BoleBarca » 03 May 2013, 15:28

Oglala wrote:
Raoul Duke wrote:Ја мислим да су поред Теа, сигурни и Стефан и Немања. Стефан 100%.

Sa tim se slazem. Micic ce na siri spisak ove godine, on jos uvek moze da igra za mladje selekcije?
Ono sto sam pisao je ono sto bih ja uradio.

Moze, on je '94.
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Hezonja » 03 May 2013, 16:17

Micic moze jos dve godine da igra za mladje repke.

Teodosic danas na proslavi titule dobio iskljucujucu u 9.minutu :D
Hezonja

Postby hehule » 03 May 2013, 16:22

I sam je Duda rekao jednom prilikom kada su ga pitali za Vasu Micić, da li računa na njega u reprenzetaciji. Duda je rekao, da treba imati strpljenja za momke koji dolaze, te da se sada okreće onome što mu je trenutno na raspolaganju. Tako da na mestu plejmejkera imamo Miloša, Stefana i Nemanju, po meni sasvim solidno. Marković iza sebe ima dobru sezonu u Valensiji gde kako-kad ubaci veći broj poena ali u asistencijama je 5+ ...

Što se tiče Gagija i Paunića, mislim da je svojim igrama i zalaganjem Gagi zaslužio da uđe u 12 umesto Paunića. Oboica su specijalisti za odbranu, ali ni jedan ni drugi nemaju velik broj poena u rukama što je veliki hendikep. Treba nam igrač na dvojci koji može svaku utakmicu da ubaci 10+ poena. Nadam se da će Bogdan izrasti u takvog igrača, zaslužuje da se nađe na širem spisku, ali ne verujem da će ući u 12. U njihovoj konkurenciji za pozicju 1/2 mogu da naslutim i Rašića koji će vrlo verovatno biti u 12...

Pozicija niskog krila u reprenzetaciji verovatno (sigurno) će biti popunjena Lučićem, Kešeljem i Bjelicnom koji može da igra tri i četiri.

Četvorka će biti standardna Mačvan, Savan i Erceg. Što se tiče Novice, možda se pojavi na širem spisku ali ne verujem da će ući u 12. Ako nekim čudom uspe da se vrati u staru formu, verujem da će zameniti Ercega, koji ume da oscilira posle povrede u CSKA. Ali voleo bih da vidim Ercega u 12 pre svega zbog svoje visine. Što se tiče Savovića, mislim da od njega u reprenzetaciji Srbije neće biti ništa...

Centarska pozicija je rezervisana za Krleta... A ko će mu grejati klupu videćemo, nadam se da Kosta Perović neće biti ni na širem spisku! Štimac je, može se reći, dobro odigrao sezonu u TBL. Ima lepe brojke, a što je najvažnije dečko se bori. Bobi Marjanović će najverovatnije biti u 12 ali kao i prethodnih puta kada je bio u 12 neće imati zapaženu ulogu. Voleo bih da me demantuje, ali teško.. A sad za ostale centre ko će ili ko neće biti pozvan... Videćemo. :)
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Oglala » 03 May 2013, 16:41

Mislim da je Keselj zavrsio sa reprezentacijom.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Hezonja » 03 May 2013, 16:41

NTe wrote:I sam je Duda rekao jednom prilikom kada su ga pitali za Vasu Micić, da li računa na njega u reprenzetaciji. Duda je rekao, da treba imati strpljenja za momke koji dolaze, te da se sada okreće onome što mu je trenutno na raspolaganju. Tako da na mestu plejmejkera imamo Miloša, Stefana i Nemanju, po meni sasvim solidno. Marković iza sebe ima dobru sezonu u Valensiji gde kako-kad ubaci veći broj poena ali u asistencijama je 5+ ...

Što se tiče Gagija i Paunića, mislim da je svojim igrama i zalaganjem Gagi zaslužio da uđe u 12 umesto Paunića. Oboica su specijalisti za odbranu, ali ni jedan ni drugi nemaju velik broj poena u rukama što je veliki hendikep. Treba nam igrač na dvojci koji može svaku utakmicu da ubaci 10+ poena. Nadam se da će Bogdan izrasti u takvog igrača, zaslužuje da se nađe na širem spisku, ali ne verujem da će ući u 12. U njihovoj konkurenciji za pozicju 1/2 mogu da naslutim i Rašića koji će vrlo verovatno biti u 12...

Pozicija niskog krila u reprenzetaciji verovatno (sigurno) će biti popunjena Lučićem, Kešeljem i Bjelicnom koji može da igra tri i četiri.

Četvorka će biti standardna Mačvan, Savan i Erceg. Što se tiče Novice, možda se pojavi na širem spisku ali ne verujem da će ući u 12. Ako nekim čudom uspe da se vrati u staru formu, verujem da će zameniti Ercega, koji ume da oscilira posle povrede u CSKA. Ali voleo bih da vidim Ercega u 12 pre svega zbog svoje visine. Što se tiče Savovića, mislim da od njega u reprenzetaciji Srbije neće biti ništa...

Centarska pozicija je rezervisana za Krleta... A ko će mu grejati klupu videćemo, nadam se da Kosta Perović neće biti ni na širem spisku! Štimac je, može se reći, dobro odigrao sezonu u TBL. Ima lepe brojke, a što je najvažnije dečko se bori. Bobi Marjanović će najverovatnije biti u 12 ali kao i prethodnih puta kada je bio u 12 neće imati zapaženu ulogu. Voleo bih da me demantuje, ali teško.. A sad za ostale centre ko će ili ko neće biti pozvan... Videćemo. :)

Cvetkovic umesto bilo koga od njih.A tek Jovo Stanojevic.

Teo, Markovic, Nedovic
Cvetkovic
Bjelica, Micov
Savan, Erceg, Macvan
Krstic, Stimac(Gagic, Jelovac, Stanojevic, Marjanovic)

Mislim da su ovih 10(bez Stimca) oni koji bi morali da idu.Novica ovakav, van forme tesko da ima mesta u 12.
Nedovic i Markovic ce uzimati i minute na poziciji 2.
Hezonja

Postby Oglala » 03 May 2013, 16:43

Uveren sam da ce ici i Lucic i Micov, i da ce Micov vise igrati dvojku. Isto tako verujem da ce Duda voditi i Novicu.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Hezonja » 03 May 2013, 16:44

Oglala wrote:Uveren sam da ce ici i Lucic i Micov, i da ce Micov vise igrati dvojku. Isto tako verujem da ce Duda voditi i Novicu.

Umesto koga?
Hezonja

Postby Oglala » 03 May 2013, 16:46

Aleksa9 wrote:
Oglala wrote:Uveren sam da ce ici i Lucic i Micov, i da ce Micov vise igrati dvojku. Isto tako verujem da ce Duda voditi i Novicu.

Umesto koga?

To ne znam, ali je realno ocekivati da ga povede. Ono sto je potrebno za to je da bude zdrav; i sam ga je pocrtavao kao srce tima.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby ОГИ » 03 May 2013, 16:48

Micov svakako zaslužuje da se nađe u 12. Sve sam sigurniji da će i Bobi biti u toj rotaciji.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Tegi » 03 May 2013, 16:53

Sigurni su:
1.Teo, Markovic
2. Micov
3. Bjelica, Lucic
4.Savan ( mozda ni on )
5. Krstic

Sve ostalo je jako subjektivno i Duda ( zamalo da napisem Dule ) ce imati muke da sastavi spisak, a kamoli da odabere 12 igraca. Skoro 30 igraca je u opticaju.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 03 May 2013, 17:12

Ma i Nedovic je 100% siguran.Ako ne ode Nedovica.....
Hezonja

Postby Tegi » 03 May 2013, 17:20

Aleksa9 wrote:Ma i Nedovic je 100% siguran.Ako ne ode Nedovica.....

Na osnovu cega? I ja sam za to da bude u 12, ali konkurencija je i suvise velika ( bolje reci brojna ) da bi se za tako mladog igaca reklo da je siguran.

Tepic, Rasic, Paunic, Bogdanovic, Milosavljevic i Micic. Nedovic treba da bude ispred petorice od njih sestorice.
Last edited by Tegi on 03 May 2013, 17:45, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 03 May 2013, 17:36

Tegi wrote:
Aleksa9 wrote:Ma i Nedovic je 100% siguran.Ako ne ode Nedovica.....

Na osnovu cega? I ja sam za to da bude u 12, ali konkurencija je i suvise velika ( bolje reci brojna ) da bi se za tako mladog igaca reklo da je siguran.

Tepic. Rasic, Paunic, Bogdanovic, Milosavljevic i Micic. Nedovic treba da bude ispred petorice od njih sestorice.

Po formi i kvalitetu je 10 koraka ispred svih njih.
Hezonja

PreviousNext

Return to Reprezentacije