Board index Forum Avangarda.in
by AirBall » 17 Dec 2012, 20:20
by AirBall » 07 Jan 2013, 02:57
by AirBall » 14 Jan 2013, 19:04
i da boli me kita sta odlucite ,protiv "VLASTI " SE NE MOZE ,a ovi sto se loze a pojma nemaju pa oce iza kulisa da se rese konkurenata mogu samo da se sagnu jer ja odmaram
by Napredpartizan » 24 Mar 2013, 12:38
Jebite se sa prebacivanjem postova.
by Unexpected » 30 Mar 2013, 21:18
by AirBall » 11 Apr 2013, 15:12
treca smena wrote:AirBall wrote:treca smena wrote:AirBall wrote:Obrisao sam ti post gde kazes drugim forumasima da kenjaju...Imas pravo na svoje misljenje, ali nemoj vredjati druge...Imaju ljudi pravo da zastupaju svoje stavove... KAD NEKO KENJA ONADA KENJA A TI CENZURISI KOLIKO HOCESJa sam ti rekao sta sam imao, obrati paznju na recnik, ovo je diskusioni forum, a ne tribina...ja ti kazem da odjebes ako ti nesto nije jasno rado cu ti objasniti.Pozdrav
AirBall wrote:treca smena wrote:AirBall wrote:Obrisao sam ti post gde kazes drugim forumasima da kenjaju...Imas pravo na svoje misljenje, ali nemoj vredjati druge...Imaju ljudi pravo da zastupaju svoje stavove... KAD NEKO KENJA ONADA KENJA A TI CENZURISI KOLIKO HOCESJa sam ti rekao sta sam imao, obrati paznju na recnik, ovo je diskusioni forum, a ne tribina...
treca smena wrote:AirBall wrote:Obrisao sam ti post gde kazes drugim forumasima da kenjaju...Imas pravo na svoje misljenje, ali nemoj vredjati druge...Imaju ljudi pravo da zastupaju svoje stavove... KAD NEKO KENJA ONADA KENJA A TI CENZURISI KOLIKO HOCES
AirBall wrote:Obrisao sam ti post gde kazes drugim forumasima da kenjaju...Imas pravo na svoje misljenje, ali nemoj vredjati druge...Imaju ljudi pravo da zastupaju svoje stavove...
by AirBall » 16 Apr 2013, 23:00
LuckyStrike wrote:Hvala dripci što mi post prebaciste ovde
by irriducibili » 22 Apr 2013, 17:37
Fred Perry wrote:Koliko god da sam prestao da ga cenim kad je prihvatio da dodje ko Djure on je ipak Partizanov covek a ne lopina.Djuricu dabogda trunuo u paklu,u stvari jos bolje boze uvali mu neki rak al da umire jedno 2-3 meseca.
by Napredpartizan » 04 May 2013, 14:02
by AirBall » 09 May 2013, 23:58
by Napredpartizan » 16 May 2013, 20:41
Ja sam za to da mi dauda lize u subotu uvece Muda!!!
by AirBall » 20 May 2013, 22:00
Dare wrote:da li je fuzija ili je orginalna ku*va Zvezda zamrznuta , nije me naročito briga , dok god mi vas malo puštamo , pa vas ...........
by AirBall » 22 May 2013, 10:33
harper lee wrote:Tesko. Jedino kod nas je biti agresivan, primitivan, glup i jedva pismen dobra preporuka za moda. Alonzo se odlicno uklapa, ima sve pobrojane karakteristike.
by Diktator » 28 May 2013, 13:58
by AirBall » 29 May 2013, 18:39
Return to Avangarda.in
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests