Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby familija » 06 Jun 2013, 16:04

Lawrence wrote:
Ivan Bogunovic @Bogun13 11s

@RoksandaDevojka Sa 12 igraca se ide na EP.

Sta cemo sa ovim?! :krsti:

Basketball in Europe continued its upward growth on Sunday as the Board of FIBA Europe decided to expand the number of participating teams for EuroBasket 2013 from 16 to 24. The change means the elimination of the Division A and B concept. EuroBasket Women will continue with a 16 team field. "The growth of our sport in Europe means that the level of play across the continent has improved and we believe that now is the time to expand the tournament," commented FIBA Europe President Olafur Raffnson. "Expanding from 16 to 24 teams is an important step in allowing basketball to continue to flourish." "This system allows all of our teams to take part in a meaningful competition every year." added FIBA Europe Secretary General Nar Zanolin. Not only will there soon be more teams, but also more top level players at EuroBasket and EuroBasket Women. A new rule by which coaches will be allowed to bring 14 players to EuroBasket and EuroBasket Women was approved. One hour before each game the coach will be required to name the 12 players who will play in that game.
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby laki21 » 06 Jun 2013, 16:05

Ne znam ni Gagić šta radi na ovom spisku...
Državno favorizovanje Partizana stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Crvene zvezde.
laki21

Postby Baron » 06 Jun 2013, 16:06

Samo da kazem da ne stoji ova tvrdnja, siguran sam da se Duda ipak pita nesto..

Pre svega, Andjusicu vise nije Misko menadzer, a na spisku je, a npr Bobija nema ?

Moramo prvo mi navijaci da verujemo u kult reprezentacije, pa onda svi ostali.

Dragan je igrac koji uspeva u Duletovom sistemu, da li mislite da potencijalno od njega bolji igraci nisu i Nedovic (njega vidi kao beka) i Bogdan i Dangubic ? Nama fali bek godinama, a ovi momci imaju potencijala, sigurno necemo imati puno bolji plasman sa DMB umesto nekoga od njih. Andjusic je ritam suter, on moze da odigra par minuta, donese pobedu ili se vrati na klupu..

Tepic kakav god da je, potrebniji nam je od Dragana.

Podrska Dudi.

@Familija, ne znam, Bogun je rekao da ce pitati na konferenciji i to je odgovor..
Baron

Postby Hezonja » 06 Jun 2013, 16:12

Branko Cvetkovic na spisku Bosanske repke.
Jbg, i on i Tripko su bolji od Djuse..
Hezonja

Postby Dare » 06 Jun 2013, 16:17

Potencijalno bolji , znači biće bolji za 2-3-4 godine , trenutno je Dangubić za klasu ispod Gagija. Trebao je Gagi na spisak pa ako nije igrač za nas , otpišeš ga onda. A ne ovako da uvek mora bar jedno Miškovo mezimče da ide.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby AirBall » 06 Jun 2013, 16:18

I Gagi je Miskov igrac...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dare » 06 Jun 2013, 16:21

I Musli je , i Raško je.

Mislio sam na ove što nema pojma da bi trebali (trenutno , ne za 2,3 godine) u reprezentaciju a uvek se nađu jer im je Miško agent.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Baron » 06 Jun 2013, 16:22

Gagi je zahvalan i vecini simpatican igrac, al' ako zelimo da imamo rezultate u buducnosti, nama ne treba - lepo je Duda objasnio, bio je 2x na pripremama, video sta moze, a sta ne i odlucio da nam ne treba. To sto je on atletski freak u odnosu na Rakocevica, ne znaci da ce dominirati na taj nacin i protiv mladjih i boljih bekova.

Gagi je neskolovan igrac, delom i sto je dosta kasno poceo da igra kosark, sa 16, ako se ne varam. Bas me zanima da li bi toliko kukali da sinoc ga nije onako prosralo, on je ovo odigrao sad i ko zna kad opet, a ovi momci imaju jos uvek potencijal da igraju na visem i konstantnijem nivou.

A cini se i da su vredni i da rade na sebi, tako Dangubic ostaje sa Milojem, Nedovic se sa Dzikicem sprema za NBA, BB se ubija kod Duleta od treninga..

Po meni, za DM nema mesta.
Baron

Postby AirBall » 06 Jun 2013, 16:22

Nece Dangubic biti na uzem spisku, a Duda definitivno ne voli Gagija iz nekog razloga, jer ovo nije prvi put da ga je ispalio... Mislim da to sa Miskom nema nikakve veze...
AirBall

Postby Grba » 06 Jun 2013, 16:32

Lawrence wrote:Gagi je zahvalan i vecini simpatican igrac, al' ako zelimo da imamo rezultate u buducnosti, nama ne treba - lepo je Duda objasnio, bio je 2x na pripremama, video sta moze, a sta ne i odlucio da nam ne treba. To sto je on atletski freak u odnosu na Rakocevica, ne znaci da ce dominirati na taj nacin i protiv mladjih i boljih bekova.

Gagi je neskolovan igrac, delom i sto je dosta kasno poceo da igra kosark, sa 16, ako se ne varam. Bas me zanima da li bi toliko kukali da sinoc ga nije onako prosralo, on je ovo odigrao sad i ko zna kad opet, a ovi momci imaju jos uvek potencijal da igraju na visem i konstantnijem nivou.

A cini se i da su vredni i da rade na sebi, tako Dangubic ostaje sa Milojem, Nedovic se sa Dzikicem sprema za NBA, BB se ubija kod Duleta od treninga..

Trenutno Dragan je bolji i od Bogdana i od Dangube i od Andjusica, i morao je da bude na spisku. Ma koliko da je neskolovan igra fantasticnu odbranu, a za razliku od ostalih nasih specijalaca (Tepic, Paun..) ume da bude koristan u napadu.

I ovo ti pricam nevezano za sinocnu partiju, svi znamo da je to sinoc bilo slucajno.

I Musli i Gagic i Bobi su mladji i perspektivniji od Katica, verujem da s obzirom na godine imaju i vise zelje za radom, pa to ne znaci da Katic ne bi trebalo da ima prednost u odnosu na njih. Naprotiv, Katic je u ovom momentu bolji od njih, i zasluzeno je dobio poziv i da se ja pitam on bi imao prednost u odnosu na Gagica i Muslija i u Sloveniji.
Grba

Postby Hezonja » 06 Jun 2013, 16:34

Lawrence wrote:Gagi je zahvalan i vecini simpatican igrac, al' ako zelimo da imamo rezultate u buducnosti, nama ne treba - lepo je Duda objasnio, bio je 2x na pripremama, video sta moze, a sta ne i odlucio da nam ne treba. To sto je on atletski freak u odnosu na Rakocevica, ne znaci da ce dominirati na taj nacin i protiv mladjih i boljih bekova.

U buducnosti?Pa on je tek napunio 24 godine.Moze da izgura jos 2 olimpijska ciklusa.Mnogo je napredovao u odnosu na pre 2 sezone, ja ne znam.Ovde vecina ne zna za rec NAPREDAK.Svaki sportista moze da napreduje.To je uradio i DM.
Hezonja

Postby Diktator » 06 Jun 2013, 16:35

AirBall wrote:Nece Dangubic biti na uzem spisku, a Duda definitivno ne voli Gagija iz nekog razloga, jer ovo nije prvi put da ga je ispalio... Mislim da to sa Miskom nema nikakve veze...

Gagi je pozvan prvi put kad je iz Radnickog dosao u KKP(to leto)-->tada ga niko nije ni video za siri spisak..
Dangubic je prespektivan igrac,ali generalno gledano svi bekovi su nam prosecni..svakako mislim da su DMB i Bobi najvece greske ovog x..ali toga ce uvek biti-->ma ko da je selektor..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby AirBall » 06 Jun 2013, 16:37

Aleksa wrote:Gagi je pozvan prvi put kad je iz Radnickog dosao u KKP(to leto)-->tada ga niko nije ni video za siri spisak..

Znam, on je ucestvovao i u onoj cuvenoj tuci kada je Krle Bourousisa udario sa stolicom, tada je otpao kao 13. igrac, ali nakon toga vise nije dobio poziv ni na siri spisak sto meni jasno govori da ga iz nekog razloga ne voli, cak je i Paunic u odnosu na njega imao prednost...
AirBall

Postby Baron » 06 Jun 2013, 16:41

Naravno da je moguc napredak, ja i potenciram da su vece sanse da napreduju vise Danga i Nedovic, nego DM. A i nece sigurno moci ovakvu odbranu da pegla sa 32..

Jesti vi svesni koliko je vremena proslo kako smo izbacili poslednjeg beka, a da nije radilica, specijalac, defanzivac ? Od ove trojice momaka, sigurno ce jedan postati odlican bek.

Ko misli da cemo mi sa Draganom biti prvi, a bez njega 7., taj veze nema, mogao je on pozvati Dragana umesto Andjusica, al' nama to nista ne bi doprinelo.

@Miljenko, ne slazem se ni po pitanju Katica, ja ga nikada ne bih vodio, meni bi tu izbor prvi bio Musli, prvenstveno zbog odbrane, ni Rasko, ni Stimac ne znaju da je igraju, a skok sa njima bi bio katastrofalan. Ako mozemo da trpimo Krleta bez odbrane jer nam je najbolji napadac, nema potrebe za ovu dvojicu.

Postoji nesto sto se zove kompatabilnost igraca..
Baron

Postby Unexpected » 06 Jun 2013, 16:47

Kakvo crno napredovanje, i svako takmičenje podmlađivanje.
Velika nepravda prema Milosavljeviću. Ne zbog jučerašnje utakmice, čovek je najkonstantnije ove sezone u KKP. Svi kukate za fajterima u reprezentaciji, e pa jedan nije pozvan.

Posle nepozivanja Kecmana u sezoni života, koji je pri tome i izgura kvalifikacije, i nemuštog objašnjanja, najveća greška, da ne kažem glupost...
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Reprezentacije