Lawrence wrote:Gagi je zahvalan i vecini simpatican igrac, al' ako zelimo da imamo rezultate u buducnosti, nama ne treba - lepo je Duda objasnio, bio je 2x na pripremama, video sta moze, a sta ne i odlucio da nam ne treba. To sto je on atletski freak u odnosu na Rakocevica, ne znaci da ce dominirati na taj nacin i protiv mladjih i boljih bekova.
Gagi je neskolovan igrac, delom i sto je dosta kasno poceo da igra kosark, sa 16, ako se ne varam. Bas me zanima da li bi toliko kukali da sinoc ga nije onako prosralo, on je ovo odigrao sad i ko zna kad opet, a ovi momci imaju jos uvek potencijal da igraju na visem i konstantnijem nivou.
A cini se i da su vredni i da rade na sebi, tako Dangubic ostaje sa Milojem, Nedovic se sa Dzikicem sprema za NBA, BB se ubija kod Duleta od treninga..
Po meni, za DM nema mesta.
Trenutno Dragan je bolji i od Bogdana i od Dangube i od Andjusica, i morao je da bude na spisku. Ma koliko da je neskolovan igra fantasticnu odbranu, a za razliku od ostalih nasih specijalaca (Tepic, Paun..) ume da bude koristan u napadu.
I ovo ti pricam nevezano za sinocnu partiju, svi znamo da je to sinoc bilo slucajno.
I Musli i Gagic i Bobi su mladji i perspektivniji od Katica, verujem da s obzirom na godine imaju i vise zelje za radom, pa to ne znaci da Katic ne bi trebalo da ima prednost u odnosu na njih. Naprotiv, Katic je u ovom momentu bolji od njih, i zasluzeno je dobio poziv i da se ja pitam on bi imao prednost u odnosu na Gagica i Muslija i u Sloveniji.