Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Nikola Kavaja » 06 Jun 2013, 16:49

Katic,Gagic,Stimac wtf?? crna je nama repka :pop:
Dule Vujosevic je smenio kompletnu upravu petokrake i pokazao da se projekat “evropska zvezda” u stvari svodi na jedan osvojen domaci Kup prema kome je snimljen film “srcem do trofeja”
Nikola Kavaja

Postby Grba » 06 Jun 2013, 16:54

@ Lawrence

Sigurno necemo stvoriti beka za tri meseca koliko ce taj klinac ma koliko bio talentovan provesti sa reprezentacijom. Resenje za taj problem treba traziti na nekim drugim vratima.

Meni su ti igraci gotivni, vise puta sam se izjasnio da bih voleo da vidim Dangubica u Partizanu, a Bogdan mi je definitivno jedan od najomiljenihij igraca (uzgred, njegovo neigranje je moja najveca zamerka Vladi Jovanovicu), i verujem da ce obojica biti strasni bekovi, ali ovog momenta je Dragan bolji od njih, i zasluzio je da se nadje makar na sirem spisku, pa onda ako Dudi ne treba takav tip igraca nemoj da ga svrsta u 12.

O centrima neki drugi put, smatram da je Katic trenutno bolji od Muslija i Gagica, jedino mi njegove godine smetaju. Mada o tome sam se vec izjasnio, po meni prednost ima Stimac i Krstic, skakace nam cetvorke :)
Grba

Postby Talicni Tom » 06 Jun 2013, 17:00

AirBall wrote:I Gagi je Miskov igrac...

Da su pozvani on i Bobi sada bi se pisalo 20 strana kako je Miško sastavio spisak i da se sve zna, znalo i znaće. Još da je ona bulumenta što se odselila još tu.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Nikola » 06 Jun 2013, 17:11

Na ovaj spisak moze eventualno neko da se zali zbog Gagija (i ja mislim da je trebalo da igra) i mozda Bobija, ali sve ostalo, sto se kriterijuma tice, je prilicno promenjeno u odnosu na neke prosle spiskove. Duda je prethodne dve godine kritikovan jer je zvao Paunica, Tepica, Kostu, Keselja, Rasica i ostale, a sada nema nikoga od njih.
Jednostavno, pozvao je igrace koji su imali najozbiljniju minutazu i ulogu u svojim timovima, plus neke mladje igrace na kriticnim pozicijama dva i pet.
Hajde da mu verujemo i da se ne bavimo glupostima u vezi sa dodvoravanjem Misku, pa cemo videti u septembru sta je i kako bilo.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby familija » 06 Jun 2013, 17:27

Lawrence wrote:Gagi je zahvalan i vecini simpatican igrac, al' ako zelimo da imamo rezultate u buducnosti, nama ne treba - lepo je Duda objasnio, bio je 2x na pripremama, video sta moze, a sta ne i odlucio da nam ne treba. To sto je on atletski freak u odnosu na Rakocevica, ne znaci da ce dominirati na taj nacin i protiv mladjih i boljih bekova.

Gagi je neskolovan igrac, delom i sto je dosta kasno poceo da igra kosark, sa 16, ako se ne varam. Bas me zanima da li bi toliko kukali da sinoc ga nije onako prosralo, on je ovo odigrao sad i ko zna kad opet, a ovi momci imaju jos uvek potencijal da igraju na visem i konstantnijem nivou.

A cini se i da su vredni i da rade na sebi, tako Dangubic ostaje sa Milojem, Nedovic se sa Dzikicem sprema za NBA, BB se ubija kod Duleta od treninga..

Po meni, za DM nema mesta.

Nemoj druze molim te pisati ovako nesto..
Kako to uporediti sa Katicem?!?!?!!?!?!? :lollol: :colera: :krsti: :lollol: :colera:

EDIT:
Vidim da si malo ispravio u sledecem postu... :biggrin:
Last edited by familija on 06 Jun 2013, 17:29, edited 1 time in total.
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby AirBall » 06 Jun 2013, 17:29

Katic je iznudjeno resenje, jer nemamo drugog centra, to je pozicija za muskarce, a ne za decu... Trebace jos mnogo vremena klincima da se formiraju...

Stimac je precenjen igrac...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Antipop Antonije » 06 Jun 2013, 17:56

Ajde da Vam prenesem poslednju vest. Duda nasao vozaca koji zna pod rucnom u punoj brzini da okrene autobus negde kod Indjije istog trenutka kad stigne vest da CG reprezentacija dolazi na prvenstvo sa centraskim parom Vucevic-Pekovic!
...mogla je ovo biti ta sezona
Antipop Antonije

Postby ОГИ » 06 Jun 2013, 18:25

AirBall wrote:Katic je iznudjeno resenje, jer nemamo drugog centra, to je pozicija za muskarce, a ne za decu... Trebace jos mnogo vremena klincima da se formiraju...

Stimac je precenjen igrac...

Možda je malo glupo, ali... u isto vrijeme i podcijenjen. :D
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Pit Bull » 06 Jun 2013, 18:47

Duda gubi konce lagano , Musli na spisku , Katic jedini moze da bude backup centar , mada moze i Musli medju 12. Ej Musli!
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby вређај » 06 Jun 2013, 19:02

juče je Partizan odigrao možda najbolju tekmu ove sezone i gledao sam i snimak danas i nisam pametan kako je Musli reprezentativac...što se Dangubića tiče,ja od njega ništa nisam video protiv Zvezde,a od Micića sam video samo u trećoj utakmici. Sa tim da ja verujem da Micić može da odigra,al za ovog stvarno ne znam...Očigledno da Duda iz nekog razloga nije zadovoljan Milosavljevićem,po meni je on trebao da bude u 12 još na evropskom u Litvaniji umesto Paunića,al eto..Ne znam,možda nije hteo da ga zove ako zna da neće biti u 12,mada sumnjam da je to razlog..Sad očigledno želi da proba sa Dangubićem. I nije mi jasno čemu čuđenje sa Anđušićem,ja sam bio ubeđen da će on ući u spisak,njega Duda mnogo gotivi..Očigledno ćemo igrati utakmice sa 150,160 plus poena u najavi,pošto odbranu nemamo ni 1 na 1 ni onu od pik end rola i svaka ekipa koja ima sposobne plejmejkere,koji su dobri pnr igrači će nam zadavati ogromne probleme,da ne kažem dobiće nas.
вређај

Postby Steve Vai » 06 Jun 2013, 19:45

Genocid prema kosarci je pozvati Dangubica,a ne zvati Tripkovica..Pa treba i da se sutne i da se postigne kos,valjda je to poenta ...Ko ce sutirati od bekova ne znam..Tripko je od svih pozvanih na dvojci bolji..Imao je odlicnu prvu polusezonu u Valjadolidu..Takav Tripko nam je neophodan..
"Dok su izdajnici zaista posebna vrednost,tu moras zaista da se potrudis i da rizikujes svasta" Momo Kapor
Steve Vai

Postby Oglala » 06 Jun 2013, 19:47

Ako izuzmemo Gagija i Bobija, mislim da se neka imena nisu pojavila na spisku zato sto Duda ne zeli jos jednu ispalu kao prosle sezone.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Pit Bull » 06 Jun 2013, 21:33

Ja sam Tripka gledao u Ulkeru par puta , sasvim korektno odradjuje svoju rolu , cak je u jednom mecu sam napravio seriju 8-0 , dve trojke i 2 bacanja , u dobroj je formi mada to Duda ne gleda...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby ОГИ » 06 Jun 2013, 22:03

Duda vidi ono što mi ne vidimo.

Treba vjerovatni našem selektoru i ovim momcima.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby StefNS » 06 Jun 2013, 22:07

Aleksa9 wrote:Pa ne moze Duda da ode na EP sa namerom da igra zonu.Morace nekad ritam da promeni.Teska glupost.Mislim samo 3 krila je pozvao na siri spisak.Sta ako se ne daj Boze neko povredi.Ako ne budu igrali kao sto je najavljeno Erceg, Savan i Macvan, morace Bjelica na 4 i sta onda...

Duda prezire zonu i nikada je nije koristio. Tj. kod njega zona može da se odigra 2-3 odbrane kao neki specijaj na celoj utakmici i to je to. Zato i nema Bobija, jer Bobi u igri jedan na jedan nije neko ko se snalazi, pogotovo ako protivnik vrti dobar pik. Jednostavno čovek bira najbolje igrače za svoju košarku, a ne najzvučnija imena.

Jedina nepravda je izostavljanje Milosavljevića, mada ja se još nadam da može da se desi da ga priključi posle univerzijade, sve ostalo je ok i razumljivo. Čak i iznuđeno pozivanje Katića.
StefNS

PreviousNext

Return to Reprezentacije