Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 17:26

Nedovic ne igra, tj. nisam ga video do sada, a Bogdan napred potpuno neprimetno.

Imamo ozbiljan problem sa skokom pod svojim kosem u poslednjih par min. Kalinic i Mitrovic su definitivno zalutali u reprezentaciju.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby StefNS » 04 Aug 2013, 17:26

Lawrence wrote:Mozda bude na onom od juce, do sada je bilo ?

Glede Tea, on kod mene ima rezervu da do kraja karijere igra samo sa levom rukom i da sutira trojke..posle partije protiv Slovenije i trojke preko Garbajose. Decko nije propustio reprezentativno leto godinama, za razliku od nekih..dolazi sad polupovredjen, i opet ce biti jedan od nasa 3 glavna igraca. Mi generalno u Dudinom mandatu smo igrali odlicno, sem meca protiv Rusije, kada je Teodosic osakacen neigranjem saigraca morao da podnese sav teret (Ocekivati da mu Paunic prenese loptu ili sl ? ) Tepic i Rasic su to solidno radili..al' su bili povredjeni, uz to ruska odbrana od p'n'r je jedna od najboljih na svetu sa Hrijapom i Kirilenkom..to je jedan od retkih slabih meceva uz fijasko protiv Grcke..al' nismo imali dubok roster.

Kvalifikacije su splet nesrecnih okolnosti, trojka Ivanovica nas je unistila. Videcete da ce ovi momci da zablistaju, imamo sjajne atlete u timu posle duze godina...Duda je jos uvek mag..

Ja sam svestan da je Teo jedan od naša dva najbolja igrača, ali sam svestan da ne zna da se nosi sa pritiskom i da pod pritiskom počne sa nerezonskim potezima i divljanjem po terenu, on jednostavno u tim trenutcima ne zna da stane na loptu. Jednom je to donelo pozitivan rezultat, u meču sa slovencima, ali daleko više puta je to sahranjivalo njegove timove, zato što nema neku konstantu u tim trenucima. Pogotovo što je došao u godine kada bi te dečije bubice trebalo da počne da rešava. Zato sam i napisao da treba skinuti taj pritisak sa njega, a ovaj oporavak od povrede i neka limitirana minutaža na EP je najbolji način za tako nešto.

I naravno slažem se da su povrede tokom i pre EP u Litvaniji glavni razlog zašto nismo stigli do polifunala i OI.
Last edited by StefNS on 04 Aug 2013, 17:28, edited 1 time in total.
StefNS

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 17:27

33:33 poluvreme.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Baron » 04 Aug 2013, 17:29

Krstic 15 pts, Markovic 5 asistencija..

@Oglala, za Kalinica se slazem, Luka je jos zelen za ovaj nivo..
Baron

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 17:31

Lawrence wrote:Krstic 15 pts, Markovic 5 asistencija..

@Oglala, za Kalinica se slazem, Luka je jos zelen za ovaj nivo..

Slazem se, samo hocu da kazem da mu nije mesto u reprezentaciji koji god razlog bio. Kalinic recimo nema ni taj luksuz - "vreme koje dolazi".
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Baron » 04 Aug 2013, 17:32

@StefNS, ajde seti se vise od 2 utakmice u reprezentaciji koje je direktno Teo zasrao ? To sto on srlja u Oliju,CSKA, nas ne dotice..?
Baron

Postby Grba » 04 Aug 2013, 17:33

Skok nam je ocajan...Stimac mi je za sad najvece razocarenje, ocekivao sam znatno vise od njega (trenutno mi je Katic ispred njega)....Da nije Krstica, ocaj....

Bekovi isto losi, ali to ce valjda biti bolje sa Nedovicem i Teom...
Grba

Postby MorningGlory » 04 Aug 2013, 17:33

Musli juce sasvim dobro odradio ono malo minuta sto je dobio. Gagic je katastrofa.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 17:34

Fale dva pouzdana (ne nuzno i odlicna) igraca da bi ovo licilo na nesto.
Sto kaze Miljenko, Stimac je bas razocaranje. Katic ipak nije za 4, a Mitrovic nije igrac. Pored svih njih Krle ispade defanzivac.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Baron » 04 Aug 2013, 17:34

Ne zaboravite ni Vasu na bekovskim pozicijama :) Ja mislim da ce on biti x-factor, zajedno sa BB i NN :D
Baron

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 17:37

Lawrence wrote:Ne zaboravite ni Vasu na bekovskim pozicijama :) Ja mislim da ce on biti x-factor, zajedno sa BB i NN :D

Za bekove ja ne brinem. I Bogdan i Nedovic i Micic imaju igracki smek + su fizicki dorasli ozbiljnoj kosarci.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Grba » 04 Aug 2013, 17:37

MorningGlory wrote:Musli juce sasvim dobro odradio ono malo minuta sto je dobio. Gagic je katastrofa.

Mislim da mi Musli mogao znatno da pomogne na skoku. Defanzivno mi deluje znatno bolje od svih konkurenata...

Ocekujem da Gagic medju prvima otpadne...
Grba

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 17:38

Miljenko wrote:
MorningGlory wrote:Musli juce sasvim dobro odradio ono malo minuta sto je dobio. Gagic je katastrofa.

Mislim da mi Musli mogao znatno da pomogne na skoku. Defanzivno mi deluje znatno bolje od svih konkurenata...

Ocekujem da Gagic medju prvima otpadne...

Slazem se.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby StefNS » 04 Aug 2013, 17:40

Katić i Gagić su sigurniji od Muslija i Štimca, pre svega zbog razloga što njih dvoje može da spusti na četvorku, što je i radio na ovim utakmicama. Doduše to zavisi i od situacija sa Lučićem, ako sve bude ok sa njim, on će pomagati na četvorci.
Last edited by StefNS on 04 Aug 2013, 17:41, edited 1 time in total.
StefNS

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 17:41

Gagic je zapravo najnesigurniji.
Ja bih recimo pokusao sa kombinacijom Musli na 5, a Krle na 4. Gde bi Musli bio rudar.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

PreviousNext

Return to Reprezentacije