Lawrence wrote:Mozda bude na onom od juce, do sada je bilo ?
Glede Tea, on kod mene ima rezervu da do kraja karijere igra samo sa levom rukom i da sutira trojke..posle partije protiv Slovenije i trojke preko Garbajose. Decko nije propustio reprezentativno leto godinama, za razliku od nekih..dolazi sad polupovredjen, i opet ce biti jedan od nasa 3 glavna igraca. Mi generalno u Dudinom mandatu smo igrali odlicno, sem meca protiv Rusije, kada je Teodosic osakacen neigranjem saigraca morao da podnese sav teret (Ocekivati da mu Paunic prenese loptu ili sl ? ) Tepic i Rasic su to solidno radili..al' su bili povredjeni, uz to ruska odbrana od p'n'r je jedna od najboljih na svetu sa Hrijapom i Kirilenkom..to je jedan od retkih slabih meceva uz fijasko protiv Grcke..al' nismo imali dubok roster.
Kvalifikacije su splet nesrecnih okolnosti, trojka Ivanovica nas je unistila. Videcete da ce ovi momci da zablistaju, imamo sjajne atlete u timu posle duze godina...Duda je jos uvek mag..
Ja sam svestan da je Teo jedan od naša dva najbolja igrača, ali sam svestan da ne zna da se nosi sa pritiskom i da pod pritiskom počne sa nerezonskim potezima i divljanjem po terenu, on jednostavno u tim trenutcima ne zna da stane na loptu. Jednom je to donelo pozitivan rezultat, u meču sa slovencima, ali daleko više puta je to sahranjivalo njegove timove, zato što nema neku konstantu u tim trenucima. Pogotovo što je došao u godine kada bi te dečije bubice trebalo da počne da rešava. Zato sam i napisao da treba skinuti taj pritisak sa njega, a ovaj oporavak od povrede i neka limitirana minutaža na EP je najbolji način za tako nešto.
I naravno slažem se da su povrede tokom i pre EP u Litvaniji glavni razlog zašto nismo stigli do polifunala i OI.