Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby вређај » 23 Sep 2013, 00:43

Pit Bull wrote:Gledam raspored za sledeci vikend sto se Arene tice...

22:30 - Denver - Filadelfija
02:30 - Atlanta - Nju Ingled

Naravno da nema prenosa u 19:00

gomila totalnih imbecila..

odlične tekme ind i majamija
вређај

Postby John Doe » 24 Sep 2013, 02:57

Denver izuva :D
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby вређај » 24 Sep 2013, 03:27

Rekao bih na osnovu ova 3 kola da je AFC mnogo dublja konferencija sa više kvalitetnih timova..

Kod NFC-a mi već sad deluje izvesno nekako mnogo stvari tipa da je istok rezervisan za Dalas,zapad za Sijetl,na jugu NO već ima 2 tekme ispred ATL,sever bi mogao biti zanimljiv i sigurno pratiti timove koji su krenuli sa 1:2 a među favoritima su,znači SF,GB i ATL.
вређај

Postby Felipao » 25 Sep 2013, 15:35

Andrija jesi spreman za divizijski okrsaj :D

Uvodnu tekmu ovog kola,cetvrtak na petak,igraju Ramsi i San Francisko.San Francisko nije pobedio Ramse vec 633 dana,odnosno od 1 januara 2012-e.Prethodne sezone smo u obe utakmice imali produzetke,u jednom su Ramsi izasli kao pobednici a u jednom je ostao neresen skor.Obe utakmice su bile fantasticne,obilovale su preokretima,sjajnim potezima i velikom borbom pa se nadam da ce tako biti i ove godine iako oba tima ulaze sa ozbiljnim problemima u mec.

St Luis je najavljivan kao moguce iznenadjenje ove godine,cak se pricalo i o plejofu ali pocetak sezone ne deluje obecavajuce.Problemi postoje i u napadu i u odbrani.
Problem sa napadom po meni najvise lezi u ocajnom vodjenju utakmice Brajana Shotenhajmera.Trcanje prakticno ne postoji,u samom smo dnu po svim kategorijama,istrcanim jardama,proseku jardi po nosenju (nesto preko 3 jarda) kao i broju pozvanih napada trcanjem.Mislim da je u utakmici protiv Dalasa za celo prvo poluvreme 3 ili 4 puta radjen hendof.Od pasa se pozivaju iskljucivo kratke rute,brzina i sposobnost Givensa,Austina i Kuka da sire protivnicke odbrane kao da se nedovoljno koristi.Ono sto raduje jesu dosta dobra izdanja Bredforda.Pas protekcija se u proslom kolu totalno raspala,pre svega raningbekovi moraju mnogo bolje da rade protekciju,tu je Stiven bio cale...
Sto se tice odbrane-to je busno ko svajcarski sir.Ne zna se sta je gore...Jedini igrac koji je nesto igrao u odbrani jeste ruki sejfti Mekdonald.

Sa druge strane SF ima problema sa povredama i suspenzijama (pre svega Vernon Dejvis i Aldon Smit) dok je duo Kapernik-Gore totalno zaustavljen u prethodna 2 kola.Isti recept za zaustavljanje read optiona koji je Harboro uspesno furao u drugom delu prethodne sezone mogao bi da primeni i Dzef Fiser.Ipak i pored toga SF su defnitino favoriti da izadju kao pobednici iz duela u kojem obe ekipe jure povratak u pozitivan skor.

I dodao bih jedan detalj od prethodne godine koji je odredio dalji tok San Franciska-trenutak kada Danbar (koji je pocetkom godine otpusten zbog suspenzije od 6 meceva) povredjuje Aleksa Smita.Nakon toga Kapernik postaje prvi QB a Alex sada uziva u KC :D

Felipao

Postby John Doe » 25 Sep 2013, 17:04

Ja sam spreman, al ovi moji nisu :D
John Doe

Postby Felipao » 26 Sep 2013, 21:03

Andrija jel ostajes budan nocas :D
Felipao

Postby John Doe » 26 Sep 2013, 22:13

Ne znam... Do sada sam sve gledao. Ovo ce da bude zesce pucanje, jos ako Vernon Dejvis ne bude igrao, dovoljno ce biti pokriti Boldina i to je to. Jedino ako Gor ne poludi...
John Doe

Postby Golden Warrior » 26 Sep 2013, 22:29

Andrija wrote:Ne znam... Do sada sam sve gledao. Ovo ce da bude zesce pucanje, jos ako Vernon Dejvis ne bude igrao, dovoljno ce biti pokriti Boldina i to je to. Jedino ako Gor ne poludi...

Od kad je Kaepernick preuzeo mesto QB on vise ne postoji na terenu, to je nekako palo u drugi plan prethodne sezone jer je ovog sralo i bio je iznenadjenje za celu ligu sada kada su ga delimicno provalili i adaptirali se, SF se blago raspada. Za vreme Smitha je bio princip da Gor cesto trci prva dva dauna i onda ide pas na 3rd and short...

Mislim da bi morali vise da se vrate trcanju, lepo je to sto je Kaep upgrade u odnosu na Smitha ali je daleko od ovih elitnih QB tipa Manning, Brees,Rodgers itd. koji iz pocketa mogu da dobijaju utakmice sa lakocom...
Golden Warrior

Postby John Doe » 26 Sep 2013, 22:54

On dalje od 10 jardi ne moze da ubode i nemam pojma sto ga sad forsiraju... Videlo se iz aviona da fali Krebtri, sad nema Dejvisa, ona budaletina na lecenju, cak je i Dastin Smit cini mi se nesto trenirao smnjenim intenzitetom kao i Patrik Vilis. Raspad...

edit: Dejvis igra...
Davis says he will play against Rams

Ian Rapoport is reporting Niners tight end Vernon Davis said that even though he is not 100 percent, he will play against the Rams in Week 4 on Thursday Night Football.

Izgleda da cu da gledam :wacko:
John Doe

Postby Felipao » 27 Sep 2013, 01:42

Spavao od 23:00 do 2:30 , i am ready to go :D
Felipao

Postby Felipao » 27 Sep 2013, 01:56

O stativu 3:0 :D

Opet nam odbrana deluje ocajno,masimo teklove ali ovaj napad SF deluje josh ocajnije.Sa druge strane u napadu Bredford vrlo dobar,i dalje ne uspevamo da mu damo dovoljno vremena dok nam trcanje i dalje donosi samo minus...
Felipao

Postby Golden Warrior » 27 Sep 2013, 01:57

Verovatno u ligi nema ekipe koja imaju losiju igru trcanjem od Ramsa, kakva beda...
Golden Warrior

Postby Felipao » 27 Sep 2013, 02:00

A sto glupe prekrsaje pravimo,nevera jbt.I tu smo medju najgorima...Poklonismo im ovaj interference,okreni glavu covece,pa to su osnove...
Felipao

Postby Felipao » 27 Sep 2013, 02:03

Evo opet kazne u specijalnom timu,moram naci podatak koliko kazni u specijalnom timu smo imali u ova 4 kola pa smo kretali sa pola razdaljine kazne.Cenim jedno 15,ne preterujem!
Felipao

Postby John Doe » 27 Sep 2013, 02:04

Kapernik ne moze da se sastavi...

Ocemo sejfti :truce:
John Doe

PreviousNext

Return to Američki fudbal