Choda wrote:Gledao sam, ali na moju zalost imam pravo samo na 3 izmene

Inace ovo mi je tim iz forumske lige, gde nisam bas najsrecnije startovao, pa sam zato sad primoran da ispravljam krive Drine, recimo kupio sam Spanulisa iako mu treba 20+ kredita da odrzi cenu, ali zato Oly sledeca 2 kola igra sa Z.Gorom i Sienom kupovina njega je povukla Hezonju jer sam ostao bez kredita, dok sam Dadlija zadrzo zbog silnih povreda u Galatasaraju, planiram da sledece kolo prodam Heketa kad jos malo nabije cenu i da uzmem 2 jaka centra, to je neka moja filozofija ove igra, jaka unutrasnja linija, koju skoro i da ne menjam dok ove ostale vrtim po potrebi..
Moja filozofija ove igre je sledeca :
Jedan vrhunski plej, koji uvijek moze da ide preko 15+ indeksa. Svakome se desi los dan, ali u vecini slucajeva opravda ime.
Drugi plej , koji ima nisku cijenu a koji svako trece kolo moze da eksplodira. Od njega mi treba 5-6 indeksa po utakmici.
Dva ubitacna beka, koji nisu veliki potrosaci lopti i koji uz to ne igraju po potrebi pleja, tu se gubi puno lopti.
Jaka trojka koja pokriva sve ( tu prije svega gledam skokove pa poene- primjer Sarica i Bjelice)
Bilo koja trojka koja igra 20min po utakmici a koji odlikuje dobar defanzivni skok, zbog mogucnosti pravovremene asistencije
Cetvorka koja je izraziti suter i koja je lako pokretljiva
Druga cetvorka u vidu teskog centra koja kupi defanzivne skokove i koja u prosjeku ima od 5-10 poena u rukama. Sa greskama , to je pristojan ucinak od nekih 7-10 indeksa
Petica koja je dominantna pod kosem i koja ima u prosjeku od 15-20 poena u rukama ( Marjanovic). Kad na to dodas skokove i greske, i vise nego dobar indeks izadje na kraju
Druga petica, oko 40-ak kredita koja je pa cak i drugi centar u svom timu. Tu nikako ne smije da se pogrijesi, jer njenih 10-ak indeksa, sve kad se sabere, dolazimo do nekih 150+ indeksa, sto je sasvim korektan rezultat.
Nekad to bude bolje, nekad losije, ali neki prosjek je oko 150 indeksa.
E ovo je moja filozofija