Kantona wrote:Ne znam kakve je situacija kod Pizona, ali kod Radomira i Antica nije Vidic bio taj
Aha, a ko je trazio da Subotic ne igra, jer ne moze sa njim?
Burke wrote:Управо као што си рекао, разлика је све мања, а ускоро је неће и бити. Кад не буде те разлике, не знам зашто би навијао за Србију поред Партизана?
Што се мене тиче, већ сам написао, и да Клео не заигра за репрезентацију, а да позову Евандра, опет не бих навијао за тај тим. Ти стварно мислиш да несрећни Пижон саставља списак репрезентативаца? И да, имамо ми још једног етничког Србина којег су ти састављачи репрезентације отерали, гурајући на списак Кекиног малог чак и када нигде није играо, а који је сигурно квалитетнији од њега.
Valjda zato sto predstavljaju Srbiju....Ne znam, odsustvo kulta reprezentacije nije mimoislo ni mene, ne zanima me previse. Mada, svakako ne iz razloga da li Kleo ili Evandro igraju za nju. Ja ne bih imao nista protiv da zauzmu mesta ovdasnjih goveda
Pa ja i tvrdim da Pi(z)on ne sastavlja tim...
Vec si pominjao tu pricu, pa nam otkri koji je taj bolji u izgnanstvu, kao i na osnovu kojih kriterijuma si utvrdio da je bolji?