mali_buda wrote:VMJunior wrote:Nazalost ,SP 1994 se ne secam
Ja sam odgledao skoro sve utakmice na tom SP u direktnom prenosu, ali se vecine ne secam, jer su igrane kasno nocu, pa kad budes budan celu noc, pa ujutro zaspis, posle budjenja nemas pojma da li si sanjao ili gledao te utakmice. Tada su Bugari i Rumuni igrali opasan fudbal. Stoickov i Hadzi briljirali.
Ja tad 7 i po godina i posto sam leta provodio u selu, cale donese album sa slicicama i tako cekao kad ce moji da dodju vikendom da donesu hrpu slicica, preko toga se zainteresujem i krenem da pratim celo to prvenstvo na crnobelom televizoru...pisem u album rezulate a pojma nemam o drzavama

tek sam brojeve naucio
jos su prenosi bili kasno ako se ne varam, cini mi se da sam na penalima u finalu zaspao...i da sam ujutru trcao na drugi kraj sela da od rodbine saznam i zabelezim u album
skoro sam trazio taj album i nikako da nadjem
vec za euro 96 sam vodio statistike u svesci
inace ja sam od polovine 90ih samo reprezentacije pratio, Partizana se skoro niceg ne secam(nesto malo Lacio i Njukasl)....jedino sam pratio Engleze i Italijane, imali smo neki satelit pa sam vatao prenose...to su i ostale jedine dve lige koje pratim, ostali me ne zanimaju
jos sam tad krenuo i da se zaludjujem sa kosarkom i nba...eh, koja su to vremena bila