Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby mali_buda » 17 Jul 2011, 23:31

Steve Nash izjavio da bi voleo da zaigra i preko okeana, a Jason Kidd najavio da mu je zelja da igra bar jos 3 sezone.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 17 Jul 2011, 23:57

mali_buda wrote:Steve Nash izjavio da bi voleo da zaigra i preko okeana, a Jason Kidd najavio da mu je zelja da igra bar jos 3 sezone.

kid moze slobodne da ide u penziju ...i to pre pocetka ove sezone
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 18 Jul 2011, 00:06

Sad tek moze da uziva u kosarci, sto bi isao u penziju :laugh:
mali_buda

Postby mali_buda » 18 Jul 2011, 14:56

NBPA will meet with an insurance company tomorrow
NBPA will discuss options for contracted NBA players looking to sign overseas during lockout

As reported by Jonathan Givony on Twitter, tomorrow NBPA consuel will meet with an insurance compagny to discuss options for contracted NBA players looking to sign overseas during lockout.
The NBPA's goal is to find an insurance policy that European teams can pay on month to month basis, ragher than upfront for the entire year.
If European teams can pay insurance only for the months NBA players are actually on their roster, a significant hurdle will be cleared.
mali_buda

Postby 1n54jd3r » 19 Jul 2011, 21:43

tek sad vidim ovaj klip sa KB24...a mislio sam da je samo LeBron govno...jbt, koji bolid treba biti pa onako nalozeno se izivljavati na deci...i to deci iz koreje...smrad
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Postby nolinjo » 20 Jul 2011, 01:32

1n54jd3r wrote:tek sad vidim ovaj klip sa KB24...a mislio sam da je samo LeBron govno...jbt, koji bolid treba biti pa onako nalozeno se izivljavati na deci...i to deci iz koreje...smrad

:+1:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 23 Jul 2011, 16:46

Džekson: Brajant opsednut Džordanom
IZVOR: B92 | AK

Najuspešniji trener NBA lige, doskorašnji trener Los Anđeles Lejkersa Fil Džekson potvrdio je da je Kobi Brajant opsednut Majklom Džordanom.

Image

Čovek koji je sarađivao sa oba igrača, verovatno dva najbolja u poseldnje dve decenije, istakao je da je Kobijev cilj da nadmaši Džordana u svim parametrima.

Otkad je 1996. godine došao u NBA ligu, Brajant je stilom igre bio najverniji imitator Džordanove igre i najčešće je pominjan kao njegov naslednik.

"Kobijev cilj je da na listi najboljih strelaca NBA lige svih vremena pretekne Džordana", dorektno je rekao Dćekson koji je po završetku protekle sezone okončao svoju trenersku karijeru.

Kada je god upitan da li mu je cilja da prestigne Džordana, Brajant je odgovarao da ga to ne interesuje, već da želi da nadmaši Bila Rasela po broju titula, a nekadašnja zvezda Boston Seltiksa ih je osvojila 11, šest više od “crne mambe”.

Image

S obzorom da će za mesec dana da napuni 33 godine, nerealno je očekivati da će Brajant uspeti u toj nameri, pa mu preostaje da na mestu prvog strelca “ganja” Džordana.

MJ23 je tokom karijere postigao 32.292 poena i treći je na večnoj listi strelaca, dok je Brajant šesti sa 27.868 poena. S obzirom da je u dosadašnjem toku karijere po sezoni prosečno postizao 1.857,6 poena, Kobiju će za to biti neophodne najmanje 2.3 sezone. Ono što bi dodatno moglo da ga poremeti je trenutni “lokaut” u NBA ligi i eventualne povrede, kojima je skloniji s obzirom na godine.

Džordan je do svog učinka u NBA ligi došao sa mnogo manje sezona “u nogama” od Brajanta. On je tri godine igrao na koleždu Severna Karolina pre dolaska u NBA, dok je Brajant stigao kao 18-godišnjak iz srednje škole. Dakle, Brajant je u NBA već 15 sezona, dok je Džordan uz dva prekida odigrao “samo” 14.

mali_buda

Postby nolinjo » 23 Jul 2011, 21:00

mali_buda wrote:
Džekson: Brajant opsednut Džordanom
IZVOR: B92 | AK

Najuspešniji trener NBA lige, doskorašnji trener Los Anđeles Lejkersa Fil Džekson potvrdio je da je Kobi Brajant opsednut Majklom Džordanom.

Image

Čovek koji je sarađivao sa oba igrača, verovatno dva najbolja u poseldnje dve decenije, istakao je da je Kobijev cilj da nadmaši Džordana u svim parametrima.

Otkad je 1996. godine došao u NBA ligu, Brajant je stilom igre bio najverniji imitator Džordanove igre i najčešće je pominjan kao njegov naslednik.

"Kobijev cilj je da na listi najboljih strelaca NBA lige svih vremena pretekne Džordana", dorektno je rekao Dćekson koji je po završetku protekle sezone okončao svoju trenersku karijeru.

Kada je god upitan da li mu je cilja da prestigne Džordana, Brajant je odgovarao da ga to ne interesuje, već da želi da nadmaši Bila Rasela po broju titula, a nekadašnja zvezda Boston Seltiksa ih je osvojila 11, šest više od “crne mambe”.

Image

S obzorom da će za mesec dana da napuni 33 godine, nerealno je očekivati da će Brajant uspeti u toj nameri, pa mu preostaje da na mestu prvog strelca “ganja” Džordana.

MJ23 je tokom karijere postigao 32.292 poena i treći je na večnoj listi strelaca, dok je Brajant šesti sa 27.868 poena. S obzirom da je u dosadašnjem toku karijere po sezoni prosečno postizao 1.857,6 poena, Kobiju će za to biti neophodne najmanje 2.3 sezone. Ono što bi dodatno moglo da ga poremeti je trenutni “lokaut” u NBA ligi i eventualne povrede, kojima je skloniji s obzirom na godine.

Džordan je do svog učinka u NBA ligi došao sa mnogo manje sezona “u nogama” od Brajanta. On je tri godine igrao na koleždu Severna Karolina pre dolaska u NBA, dok je Brajant stigao kao 18-godišnjak iz srednje škole. Dakle, Brajant je u NBA već 15 sezona, dok je Džordan uz dva prekida odigrao “samo” 14.

jedan jako zanimljiv tekst ...

http://nbacro.com/kolumne/povratak-u-bu ... rdana-6838
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 25 Jul 2011, 01:40

http://www.twitvid.com/CACJB naslucujemo li mi to jedan strasan duo :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby KKP » 26 Jul 2011, 09:50

Leri Braun možda novi trener Minesote...
KKP

Postby mali_buda » 26 Jul 2011, 10:32

Minesota obavlja razgovore sa nekoliko kandidata za trenera. Jedan od njih je i LB.
mali_buda

Postby 1n54jd3r » 26 Jul 2011, 14:23

Ahahaha...teska je Darkova sudbina :D
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Postby kocic » 27 Jul 2011, 01:28

odlican trener... bas bi bilo interesantno videti kako bi to funkcionisalo... sad i nema neku alternativu.
vratite kezu!!!
kocic

Postby bekrinjo » 27 Jul 2011, 10:06

Kevin Love ce malo promeniti sport pa ce ucestvovati na turniru u odbojci na pesku dok ce Kleiza glumiti u litvanskoj seriji...
bekrinjo

Postby Nebojsa » 30 Jul 2011, 01:22

http://espn.go.com/nba/story/_/id/67935 ... r-movement

Svi transferi NBA igraca na jednom mestu. ;) Menja se svakodnevno, vec su napisali da je Law stigao u Partizan.
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

PreviousNext

Return to Američka košarka