ОГИ wrote:Od kada FMP igra evroligu? Oni jos uvijek nemaju priliku ni da se kvalifikuju za tako nesto..
Nema potrebe za ovakvim provokacijama, pa cak ni u kontejneru...
Od kada je i predzadnji navijac Crvene Zvezde na ovom forumu izgubio moje postovanje imenujuci tim za koga ja navijam svakakvim i uvredljivim imenima, koje veze sa mozgom nemaju. Sem toga, taj tim o kome ja pisem je stvarno FMP, koji je promenio ime, sto je i sam vlasnik FMP izricito potvrdio, sto je taj FMP najveci poverilac KK Crvena Zvezda, a sam sebi nikako ne mozes da budes poverilac, jer sam sebi ne mozes da dugujes. ( dokazi o tome su predoceni na ovom forumu bar 10 puta)
Sem FMP-a, ja koristim i ove termine: Marsala Tita, Save Kovacevica, Bulevar Revolucije, Soko Stark itd... i svi znaju o cemu se radi, bez obzira sto nijedno od tih imena nije zvanicno u upotrebi i sva su promenjena , pa se nijedan stanovnik tih ulica ili preduzeca zbog toga ne buni. Samo vase protivljenje originalnom nazivu i znacaj koji tome pridajete , ustvari potvrdjuje necasnost namera i motiva zbog kojih to radite, ja niti imam obavezu niti imam nameru da u tome ucestvujem. Ti mozes da lazes samog sebe koliko god zelis, mozes i druge koji na to pristanu, ali kako mislis da nateras mene da i ja lazem zbog tebe, ako ja na to ne pristajem.?
(ovo obracanje sa TI, ne shvataj licno, ono je imaginarno i upuceno bilo kome ko deli iste stavove)