Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: ФК Црвена звезда 2013/14

Postby Zigara » 14 Nov 2013, 14:45

Samo sam cekao kada ces ga ispraviti. :lol:
Zigara

Postby ОГИ » 14 Nov 2013, 15:06

Dobro je pa imam lektora koji me uredno prati i ispravlja. Zahvaljujem. :okk:

Inace, Laza bi nam se mogao brzo vratiti. Ja ga ocekujem vec na pocetku proljeca.

Spoiler: pokaži
Moras procesljati malo svrsene i nesvrsene glagole. :biggrin:
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby harper lee » 14 Nov 2013, 15:14

ОГИ wrote:Dobro je pa imam lektora koji me uredno prati i ispravlja. Zahvaljujem. :okk:

Inace, Laza bi nam se mogao brzo vratiti. Ja ga ocekujem vec na pocetku proljeca.

Spoiler: pokaži
Moras procesljati malo svrsene i nesvrsene glagole. :biggrin:

I ja bih jednog takvog, ako moze. Nauci se brze.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Zlaja » 14 Nov 2013, 15:16

može, nauči, brže.
Zlaja

Postby ОГИ » 14 Nov 2013, 15:20

Sta ce tebi? Ja bi tebi prije neku kokerku nasao da ti skrene paznju sa nekih drugih stvari... :biggrin:

To gradivo je odavno preslisano, greske se desavaju misleci na nesto sasvim drugo dok se pise post.
ОГИ

Postby harper lee » 14 Nov 2013, 15:21

Zlaja wrote:može, nauči, brže.

To je drugo. 90% stvari koje pisem su na engleskom pa me mrzi da stalno menjam tastaturu, pogotovo sto mi se najcesce desava da post napisem izmedju dve recenice ili dva pasusa teksta kojeg trenutno pisem. No, hvala na trudu. Cenim.
harper lee

Postby harper lee » 14 Nov 2013, 15:22

ОГИ wrote:Ja bi tebi prije neku kokerku nasao da ti skrene paznju sa nekih drugih stvari... :biggrin:

Nemam nista protiv. :biggrin:
harper lee

Re: Kontejner

Postby Cuburac » 20 Nov 2013, 19:40

Dakle, tu sam, na pravom mestu.
Kafane mi dojadile, glavnu rec vode mentalno impotentni, priblizno toliko i duhoviti, istinoljubivi kad su drugi u pitanju, logikom neoptereceni, a sve to nadoknadjuju vestinama u samoobmanjivanju. Kako sam izgubio zelju da budem ucitelj u pacijoj skoli, a resen da ponesto napisem i da to ostane upamceno negde, da posle mogu sam sebi da se smejem, resio sam da pis(j)em sam pored kontejnera . Savako ko se priblizi da deli cugu i pljugu bez poziva, cini to na svoju ruku i na svoju odgovornost i rizikuje da ga macka kontejnerka izgrebe , i da mu neko kuce pocepa caksire.
Nadam se da ce moderatori ceniti to sto im ne pravim posao oko selidbe postova i da nece remetiti moju diskusiju sa samim sobom.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Baron » 20 Nov 2013, 21:50

Bolje sam nego u losem drustvu....
Baron

Postby Cuburac » 20 Nov 2013, 23:26

Lawrence wrote:Bolje sam nego u losem drustvu....

Neces verovati, ali ti si bas dobrodosao, (dokle god drzis ruke dalje od sekretarice). :biggrin:
Cuburac

Re: Navijači

Postby nbgg » 27 Nov 2013, 11:35

Burke wrote:
neza wrote:obicno nesto nemam kontrolu sta pisem kada dobijem informacije o "junackim" poduhvatima na decu, izvinjavam se ako se neko od _____________ osetio uvredjenim... :hathello:

Ако немаш контролу, сачекај мало, смири се, па лепо онда напиши на форуму шта мислиш да треба да напишеш. Нико се није нашао увређен овим твојим постом, већ једноставно на овом форуму постоје нека правила којих би сви требало да се придржавамо. У супротном би све за један дан отишло бестрага...

burketu da se zabrani pisanje crvenom bojom :okk:
nbgg

Re: Navijači

Postby Burke » 27 Nov 2013, 11:47

nbgg wrote:burketu da se zabrani pisanje crvenom bojom :okk:

Црвену боју користим каад пишем као модератор и то само из разлога да би се лакше уочила разлика у односу на постове које пишем као форумаш.

А сада ово селим на одговарајући топик. :biggrin:
Burke

Postby Cuburac » 03 Dec 2013, 16:37

Samo da kazem, da FMP nije bez sansi u Atini i da se slazem sa Airovom analizom u vezi te utakmice. Domacin ce imati publiku, za koju je pitanje koliko ce biti bucna, bez sumnje i domacinsko sudjenje i Dijamantidisa. Neki bi rekli, to je mnogo, slazem se, ali nije nenadoknadivo. Mislim , da ce teze biti sa Kahom kuci, nego u Atini, jednostavno Pao nije ni senka onog timaod pre par godina, na kraju krajeva Gist I Lazme su standardni, iako nisu na onom nivou na kome su bili u Partizanu, sto otprilike govori u kakvoj su situaciji.
Naravno problem moze biti pocetna zbubjenost i dvocifrena razlika posle prve cetvrtine, ali ako tu pregurate, bice neizvesno do kraja.
Na krajum sve bajbolje Luki, stvarno me je obradovala vest, da je prossao skoro pa najbolje moguce u odnosu na ono sto smo svi pomislili neposredno posle povrede.
Cuburac

Postby ОГИ » 03 Dec 2013, 22:11

Od kada FMP igra evroligu? Oni jos uvijek nemaju priliku ni da se kvalifikuju za tako nesto..

Nema potrebe za ovakvim provokacijama, pa cak ni u kontejneru...
ОГИ

Postby Cuburac » 03 Dec 2013, 22:48

ОГИ wrote:Od kada FMP igra evroligu? Oni jos uvijek nemaju priliku ni da se kvalifikuju za tako nesto..

Nema potrebe za ovakvim provokacijama, pa cak ni u kontejneru...

Od kada je i predzadnji navijac Crvene Zvezde na ovom forumu izgubio moje postovanje imenujuci tim za koga ja navijam svakakvim i uvredljivim imenima, koje veze sa mozgom nemaju. Sem toga, taj tim o kome ja pisem je stvarno FMP, koji je promenio ime, sto je i sam vlasnik FMP izricito potvrdio, sto je taj FMP najveci poverilac KK Crvena Zvezda, a sam sebi nikako ne mozes da budes poverilac, jer sam sebi ne mozes da dugujes. ( dokazi o tome su predoceni na ovom forumu bar 10 puta)

Sem FMP-a, ja koristim i ove termine: Marsala Tita, Save Kovacevica, Bulevar Revolucije, Soko Stark itd... i svi znaju o cemu se radi, bez obzira sto nijedno od tih imena nije zvanicno u upotrebi i sva su promenjena , pa se nijedan stanovnik tih ulica ili preduzeca zbog toga ne buni. Samo vase protivljenje originalnom nazivu i znacaj koji tome pridajete , ustvari potvrdjuje necasnost namera i motiva zbog kojih to radite, ja niti imam obavezu niti imam nameru da u tome ucestvujem. Ti mozes da lazes samog sebe koliko god zelis, mozes i druge koji na to pristanu, ali kako mislis da nateras mene da i ja lazem zbog tebe, ako ja na to ne pristajem.?

(ovo obracanje sa TI, ne shvataj licno, ono je imaginarno i upuceno bilo kome ko deli iste stavove)
Cuburac

PreviousNext

Return to Fudbalski miks