nolinjo wrote:klasican kurvar ...za razliku od istinske legende dijega forlana ...koji je direktno sa kupa amerike stigao na pripreme atletika -ovaj mali nafurani je izjavljivao da se vise nikada ne vraca u atletiko -klub koji mu je sve dao ..

Ajmo sad realno, pošto znam da si kao i ja ljubitelj Atletika...
I meni je Dijego omiljeniji igrač, ali ako se vratimo na završnicu prethodne sezone, gde je ceo Kalderon odzvanjao od zvižduka Forlanu zbog slabije forme, a čiji je pad bio i više nego realan i neminovan nakon fenomenalne završnice sezone 2010/11, osvojene lige UEFA, zatim neverovatnih partija na WC-u i titule najboljeg fudbalera, i sasvim solidno odrađenog prvog dela sezone, mislim da tako nešto nije zaslužio, s' obzirom kako je uz sebe i svoje pojedinačne i reprezentativne uspehe nosio ime crveno belih.
I onda, dešava se da dotadašnja ikona Kun prelazi u redove Sitija, što je inače i u meni izazvalo tugu, što zbog toga što neću više zajedno gledati možda i najbolji tandem špiceva na svetu, što zbog tima koji je izabrao, a Dijego baš tada slučajno rešava da "pomogne" timu protiv super moćnog Stromsgodseta(jbg. Odine, mojne se ljutiš

).
Kažem, iako obožavam Forlana, a gledajući na prethodnu sezonu, meni je to previše slučajan splet okolnosti...
I da, uz dobar timski rad, Salvio će ove godine da zablista punim sjajem, prognoziram mu 15+ golova u Primeri...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.