Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby Southern Comfort » 25 Jul 2011, 13:32

Ovo je ponižavanje saigrača, trenera (koji, ruku na srce, to zaslužuje :D) i publike koja se odriče mnogo čega da bi gledala njega i slične sivonje. Dečko nema gram mozga, što akcijanjima van terena i potvrđuje.
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby mali_buda » 25 Jul 2011, 14:24

Dodao bih i ponizavanje protivnika.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby losmi » 25 Jul 2011, 21:27

Aston Vila dovodi Charlesa Nzgobiju, najboljeg igraca Wigana i zvezdu svih prelaznih rokova u poslednje dve sezone. Sada se definitivno zna da ce Wigan da ispadne sledece sezone. Nzgobia im je vise od pola tima bio

Fulam nastavlja da ulaze u buducnost. Posle Ceha Gecova, doveli su makedonskog siptara, mladog reprezentativca Svajcaske Pajtima Kasamija. Fulam je sa ova dva igraca konacno malo povecao fond fudbalera na raspolaganju. Menadzeru Diku Jolu javilo se 17 igraca iz prosle sezone plus neki klinci na pripremama. Ubedljivo najkraci roster u PL. Nedostaje im jos najmanje tri kvalitetna igraca da zatvore rotaciju i nastave sa dobrim igrama i ove godine. Fulam je jedna od mojih omijlenih PL ekipa zadnjih sezona
losmi

Postby nolinjo » 27 Jul 2011, 12:18

slazem se za nzonbiju i wigan ..ispadaju provereno

a true story about balotelli:

when he first arrived at manchester city in the first few weeks, one day he was driving home from training and was stopped by a young boy who wanted his autograph.. mario then realised he wasnt in school and ask the boy why...

the boy replied "i get bullied in school so i dont go anymore"

mario then drove the boy to his school and helped sort out the bullying problem..
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Southern Comfort » 27 Jul 2011, 17:59

José Mourinho lepo sumirao priču o Baloteliju - “He has a single brain cell, he's impossible to work with."

Inače i Nzogbia je poprilično problematičan tip i prava tempirana bomba u svlačionici.
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby nolinjo » 27 Jul 2011, 22:06

kun aguero presao u siti ...
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby lord_slawe_ » 29 Jul 2011, 20:05

ovo jeste velika cast.

Anri sa Vidićem u idealnih 11 PL
IZVOR: B92, WWW.EUROSPORT.COM
Sajt ’Eurosporta’ kompletirao je idealni tim Premijer lige svih vremena. Mesto u odbrani zauzeo je Nemanja Vidić.

Poslednji je u idealnu postavu ušao legendarni napadač Arsenala Tijeri Anri.

Predstojeća sezona biće 20. u istoriji Premijer lige, pa je ’Eurosport’ tokom leta organizovao izbor za idealan tim lige od 1992. godine.

S obzirom da je ekipa Mančester junajteda od prethodnih 19 šampionata osvojila čak 12, u idealnom timu su se našla čak sedmorica igrača ’crvenih đavola’. Na golu je legendarni Peter Šmajhel, u odbrani je pored Vidića i Gari Nevil, na sredini su Pol Skols, Kristijano Ronaldo i Rajan Gigs, dok je u napadu nezamenljivi Erik Kantona.

Preostala četiri mesta rezervisana su za Ešlija Kola koji je nastupao za Arsenal i Čelsi, Tonija Adamsa koji je nekada bio stub odbrane Arsenala, legendu Liverpula Stivena Džerarda i Tijerija Anrija.

Srpski reprezentativac i nekadašnji kapiten Crvene zvezde je tako dobio još jedno veliko priznanje, ali je ovo veoma značajno jer su u izboru učestvovali i eksperti i navijači.

Idealan sastav Premijer lige: Peter Šmajhel, Gari Nevil, Ešli Kol, Toni Adams, Nemanja Vidić, Kristijano Ronaldo, Pol Skols, Stiven Džerard, Rajan Gigs, Erik Kantona, Tijeri Anri.
lord_slawe_

Postby Tyrone Spong » 29 Jul 2011, 21:33

nolinjo wrote:kun aguero presao u siti ...

extra.
Tyrone Spong

Postby nolinjo » 29 Jul 2011, 23:49

Tyrone Spong wrote:
nolinjo wrote:kun aguero presao u siti ...

extra.

klasican kurvar ...za razliku od istinske legende dijega forlana ...koji je direktno sa kupa amerike stigao na pripreme atletika -ovaj mali nafurani je izjavljivao da se vise nikada ne vraca u atletiko -klub koji mu je sve dao .. :banghead:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby CRNO BELI SVET » 30 Jul 2011, 00:00

nolinjo wrote:klasican kurvar ...za razliku od istinske legende dijega forlana ...koji je direktno sa kupa amerike stigao na pripreme atletika -ovaj mali nafurani je izjavljivao da se vise nikada ne vraca u atletiko -klub koji mu je sve dao .. :banghead:

Ajmo sad realno, pošto znam da si kao i ja ljubitelj Atletika...
I meni je Dijego omiljeniji igrač, ali ako se vratimo na završnicu prethodne sezone, gde je ceo Kalderon odzvanjao od zvižduka Forlanu zbog slabije forme, a čiji je pad bio i više nego realan i neminovan nakon fenomenalne završnice sezone 2010/11, osvojene lige UEFA, zatim neverovatnih partija na WC-u i titule najboljeg fudbalera, i sasvim solidno odrađenog prvog dela sezone, mislim da tako nešto nije zaslužio, s' obzirom kako je uz sebe i svoje pojedinačne i reprezentativne uspehe nosio ime crveno belih.

I onda, dešava se da dotadašnja ikona Kun prelazi u redove Sitija, što je inače i u meni izazvalo tugu, što zbog toga što neću više zajedno gledati možda i najbolji tandem špiceva na svetu, što zbog tima koji je izabrao, a Dijego baš tada slučajno rešava da "pomogne" timu protiv super moćnog Stromsgodseta(jbg. Odine, mojne se ljutiš :navodno: ).

Kažem, iako obožavam Forlana, a gledajući na prethodnu sezonu, meni je to previše slučajan splet okolnosti...

I da, uz dobar timski rad, Salvio će ove godine da zablista punim sjajem, prognoziram mu 15+ golova u Primeri...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby nolinjo » 30 Jul 2011, 00:07

salvio je jedan prosecan brzinski fudbaler ...a to zvizdanje forlanu je kao zvizdanje sasi ilicu (iole pametan covek sasi-ili dijegu zvizdati nece )-jes da je i forlan trazio klub svo vreeme i da ga "niiko" ,nije hteo iliti nije hteo da plati odredjenu svotu novca ...mali sisoe je zasluzio najvece uvrede (ono sto su bile na utakmici protiv norvezana) - ja sam ga voleo al ajmo realno prosle sezone ,kad je trebalo da se kida on je fuseerio ...a tek pred kraj dao nekoliko golova cisto da se dobro uvalja
*(al mislim da ce atletiko opet napraviti dobre kupovine-ko kad je prodao toresa -a doveo sisoja i diega)
a i mislim da ce u atletiko ove godine da bjesne onaj brazilac Costa
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby CRNO BELI SVET » 30 Jul 2011, 00:23

nolinjo wrote:salvio je jedan prosecan brzinski fudbaler ...a to zvizdanje forlanu je kao zvizdanje sasi ilicu (iole pametan covek sasi-ili dijegu zvizdati nece )-jes da je i forlan trazio klub svo vreeme i da ga "niiko" ,nije hteo iliti nije hteo da plati odredjenu svotu novca ...mali sisoe je zasluzio najvece uvrede (ono sto su bile na utakmici protiv norvezana) - ja sam ga voleo al ajmo realno prosle sezone ,kad je trebalo da se kida on je fuseerio ...a tek pred kraj dao nekoliko golova cisto da se dobro uvalja
*(al mislim da ce atletiko opet napraviti dobre kupovine-ko kad je prodao toresa -a doveo sisoja i diega)
a i mislim da ce u atletiko ove godine da bjesne onaj brazilac Costa

Jbg. svi imaju svoj interes, ako je po meni nešto dobro, nije otišao u Real ili Barsu, čega sam se ja iskreno bojao...

Isto kao i Tores, ma koliko se ti i ja ne slagali sa ovom činjenicom, dečko je jednostavno prerastao sredinu.

Kosta me je prošle godine u par mečeva izludeo svojim promašajima, mada je to i Salvio činio sezonu ranije, ali mi se svideo kako je odigrao u Benfikinom ofanzivno nastrojenom sistemu. U svakom slučaju, neka obojica odrade svoj deo, jedino tako mogu da nadomeste Kunov učinak...

I da, po meni najveći hendikep ovosezonske ekipe će biti ne odlazak Kuna, već De Hee... Dečko me je fascinirao svojom sigurnošću i konstantnošću, mada se ne bunim puno, jer je pojačao ekipu čiji sam navijač nekih 15-ak godina... :biggrin:
CRNO BELI SVET

Postby mali_buda » 30 Jul 2011, 09:39

Viljaš-Boaš: Nije fer to što Siti radi na tržištu

Trener Čelsija Andre Viljaš-Boaš smatra da ponašanje Mančester sitija na fudbalskom tržištu "nije fer" i da će "građani" sa pravom moći da se nadaju tituli u sledećoj sezoni.

Image

Portugalac smatra da ekipa sa Istlendsa zbog bogatstva svojih vlasnika i neverovatnih ulaganja u prelaznim rokovima ima "neprirodnu prednost" u odnosu na sve ostale učesnike trke u Premijer ligi.

"Mislim da to što oni rade nije fer. Ipak, jasno je da oni prave tim koji će ići na titulu. Manćinijev posao je da kaže šta je njihov cilj, ali ja mislim da su njihova pojačanja odlična i da mogu da krenu na sam vrh", rekao je Viljaš-Boaš.

On smatra da će ovo biti najneizvesnija sezona u Premijer ligi ikada.

"Mančester junajted brani titulu i on je uvek referentna ekipa, tu je i Siti koji je izuzetno aktivan na tržištu, Liverpul se takođe dosta pojačao, a Totenhem želi da ponovo bude među četiri najbolja. Arsenal je uvek pretnja", rekao je Viljaš-Boaš.

blic
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby CRNO BELI SVET » 30 Jul 2011, 23:57

CRNO BELI SVET

Postby Napredpartizan » 31 Jul 2011, 00:33

Goool 1-0 Nani :bliss: :bliss: :bliss:
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal