Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Premijer liga BiH

Re: BHT Premijer liga BiH & Niže lige

Postby DIFovac » 27 Nov 2013, 00:40

Legendarni golman Borca Slobodan Karalic veceras je preminuo u 57.godini, koji je poznat po odbranjenom penalu Piksiju Stojkovicu u finalu Kupa Jugoslavije 1988. godine, u kojem je Borac slavio sa 1:0.

Slika Karalica sa jos jednom legendom Borca Jovom Smanjom

Image

Pocivaj u miru!
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby grobar_Zvornik » 29 Nov 2013, 13:04

DIF wrote:Nisam gledao danasnju utakmicu Borac-Olimpik, ali sve mi se cini da Borac posustaje i da ako zeli konkurisati za vrh tabele mora se dobro pojacati u zimskom prelaznom roku, u protivnom nemaju sta ni u borbi za evropu. Liga mislim da nije nikad bila izjednacenija, jer je 6 ekipa u 3 boda razlike. Zeljo jer uhvatio dobar ritam mislim da je cak i po prvi put ove sezone preuzeo celo tabele potpuno zasluzeno. Sto se tice dna tabele, Leotar je vec ispao, a drugi put za nizi rang ce biti jedan od timova Travnika, Rudara ili Mladosti iz Velike Obraske. Samo mi ovi iz saveza nisu jasni, kako je moguce da prvenstvo jos ne zavrsava. Nema mi logike da se izvlace na to SP, jer iz nase lige mislim samo nastupa Avdukic iz Borca, ali svejedno on nece biti prva opcija Susica, a tereni su u katastrofalnom stanju, pocev od Trebinja i Travnika, pa preko Bijeljine, I. Sarajeva.

Борац је у гадним проблемима и руку на срце до прије пар кола све је за њих било чаролија имајући све у виду... Морају се прво структурално стабилизовати, џабе им и титула ако немају лиценце, прошле године су извисили за Европу због проблема, иначе би играли квалификације за Лигу Европе..

Што се Премијер лиге тиче, лига јесте занимљива у погледу што се више клубова бори за врх, али квалитет из године у годину опада, све је мање публике и све више муљаже.

ФСНСБИХ одавно не зна шта ради, а што се терена тиче сасвим је свеједно, јер иста ситуација буде и у марту, уствари гора...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby DIFovac » 30 Nov 2013, 14:36

Evo na kakvom terenu u Travniku se igra utakmice.

Image
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby grobar_Zvornik » 30 Nov 2013, 15:20

Жељо - Борац 0:0 прво полувријеме.

витез - Радник 3:0
звијезда - Славија 0:0
Рудар - широки 0:0.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 30 Nov 2013, 15:50

Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby DIFovac » 01 Dec 2013, 13:26

Robert Jarni bi mogao preuzeti Sarajevo, jer Musemic ima ozbiljnih problema sa zdravljem i nece biti u mogucnosti da vodi Sarajevo.
DIFovac

Postby ОГИ » 04 Dec 2013, 20:24

Igrači prvog tima FK Sarajevo otpisali trećinu potraživanja

Nakon što je medicinski tim FK Sarajevo otpisao 50% svojih potraživanja od Kluba, rukovodstvo je postiglo dogovor sa igračima prvog tima u kojem su otpisali 1/3 duga Kluba prema njima.
Ovim potezom prvotimci Sarajeva ukazali su veliko povjerenje rukovodstvu Kluba i dali podršku aktivnostima na potpunoj finansijskoj konsolidaciji i rješavanju godinama gomilanih problema, prenosi fcsarajevo.ba.

Inače, objavljeno je i da će se fudbaleri Sarajeva okupiti početkom januara u glavnom gradu BiH, a novi šef stručnog štaba Sarajeva, Robert Jarni, prozivku će izvršiti 10. januara. Prvi dio priprema igrači će odraditi u Sarajevu, te u Hercegovini. U drugom dijelu pripremnog perioda, ekipa će se zaputiti u toplije krajeve, gdje će odigrati nekoliko jakih utakmica kako bi spremni dočekali susret 20. kola BH Telecom Premijer lige u kojem se sastaju sa zeničkim Čelikom.

Odlican gest i primjer drugima.
ОГИ

Postby DIFovac » 25 Dec 2013, 23:05

Vlasnik Kardifa Visent Tan postao je vecinski vlasnik FK Sarajeva.
DIFovac

Postby DIFovac » 12 Jan 2014, 15:21

Miroslav Ciro Blazevic preuzeo Slobodu iz Tuzle.
DIFovac

Postby Pit Bull » 17 Jan 2014, 16:18

DIF wrote:Miroslav Ciro Blazevic preuzeo Slobodu iz Tuzle.

▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby ОГИ » 19 Jan 2014, 21:53

U Bijeljini opasna besparica. Lucic i Jevtic odlaze iz kluba. Jedan od najboljih golmana Premijer lige, Mladen Lucic ce vjerovatno u Slaviju, dok ce iskusni stoper karijeru nastaviti vjerovatno kod Cire Blazevica.

Takodjer, svi ugovori od uprave do igraca ce biti umanjeni..

Ocekuje nas teska borba za opstanak. Nakupili se lopovi bodova pa ce sada puniti svoje dzepove..
ОГИ

Postby ОГИ » 26 Jan 2014, 13:47

Borac zeli da dovede dvojac iz Radnika. Po meni, mozda i najboljeg stopera u ligi, Kataneca i spica Obradovica.

Matija Katanec je odigrao niz fantasticnih utakmica kako na stoperskoj tako i na bekovskoj poziciji, te je postigao i nekoliko vrlo vaznih golova.

Obradovic je proigrao tek ove sezone, prosle je bio na klupi i kada je dobijao sansu nije je bas koristio. Dok je ove godine potpuno druga prica. On je upravo uz Kataneca i Lucica nas najbolji igrac.

Ocigledno je da se Radnik raspada. Borac nastavlja da kupi sve sto valja kod nas, a mi cemo, ne sumnjam ostati bez adekvatnih zamjena.
ОГИ

Postby DIFovac » 26 Jan 2014, 18:24

Veliko pojacanje za Sarajevo, doveli su na posudbu golmana Celzija Mateja Delaca.

Image
DIFovac

Postby ОГИ » 26 Jan 2014, 18:59

Najavljivao se on kao pojacanje cim je napustio Novi Sad. Sasvim realno obzirom da je vec krocio na nase prostore pa da zavrsi sezonu u nekom od klubova koji ima visoke ambicije.
ОГИ

Postby grobar_Zvornik » 26 Jan 2014, 19:08

Наводно биће у Сарајеву још "страних" појачања. Прије Делача доведен је неки Македонац. Све у свему главни су фаворити за титулу, иако би наравно волио да Борац замрси ствари,али тешко имајући све у виду.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal