DIF wrote:Nisam gledao danasnju utakmicu Borac-Olimpik, ali sve mi se cini da Borac posustaje i da ako zeli konkurisati za vrh tabele mora se dobro pojacati u zimskom prelaznom roku, u protivnom nemaju sta ni u borbi za evropu. Liga mislim da nije nikad bila izjednacenija, jer je 6 ekipa u 3 boda razlike. Zeljo jer uhvatio dobar ritam mislim da je cak i po prvi put ove sezone preuzeo celo tabele potpuno zasluzeno. Sto se tice dna tabele, Leotar je vec ispao, a drugi put za nizi rang ce biti jedan od timova Travnika, Rudara ili Mladosti iz Velike Obraske. Samo mi ovi iz saveza nisu jasni, kako je moguce da prvenstvo jos ne zavrsava. Nema mi logike da se izvlace na to SP, jer iz nase lige mislim samo nastupa Avdukic iz Borca, ali svejedno on nece biti prva opcija Susica, a tereni su u katastrofalnom stanju, pocev od Trebinja i Travnika, pa preko Bijeljine, I. Sarajeva.
Борац је у гадним проблемима и руку на срце до прије пар кола све је за њих било чаролија имајући све у виду... Морају се прво структурално стабилизовати, џабе им и титула ако немају лиценце, прошле године су извисили за Европу због проблема, иначе би играли квалификације за Лигу Европе..
Што се Премијер лиге тиче, лига јесте занимљива у погледу што се више клубова бори за врх, али квалитет из године у годину опада, све је мање публике и све више муљаже.
ФСНСБИХ одавно не зна шта ради, а што се терена тиче сасвим је свеједно, јер иста ситуација буде и у марту, уствари гора...