Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Fudbalska kladionica

Postby kotrljko » 07 Aug 2011, 23:02

au,jedva dobi ovaj Porto :huh:

posle dugo vremena,danas sam odigrao i bilo je dobro :teacher:

singl pogodjen :

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 690524-901

i 1 tiket :

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 134120-901

i jedan sam promasio :

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 245944-901

inace,krenuo sam u kladionicu sa namerom da odigram dubl Ajaks 2-2&3+ i Bajern M. 1-1&3+ ...medjutim posto nisam imao dinare,a nisu hteli da mi promene evre,zakasnim na Ajaks,i resim da Bajern prebacim na sporedni tiket a za pare koje sam hteo dubl stavim na singl Mancester 4+ :jupi: :jupi: :jupi:
kotrljko

Postby Maki » 07 Aug 2011, 23:08

E hvala Bogu da i ti nesto pogodis. :jupi:
Maki

Postby Tajler » 08 Aug 2011, 22:42

AirBall wrote:Ma nema to nikakve veze, samo nastavi da dajes tipove, jer su po mom misljenju odlicni...

Ja sam samo kivan na sebe, jer te sve one dane kad si pogadjao nisam pratio, a danas je to moralo da se slomi...

Idemo dalje za iste pare... :D

Obično to tako biva. :D
Ušao sam u dobru seriju i onda te taj pobednički niz ponese, pa se onda brutalno supustiš na zemlju.
Tako da ću napraviti pauzu od par dana, od kada su krenule evro-kvalifikacije svaki dan analiziram mečeve. Par dana da se razbistri
glava.
Samo da ne naleti neki "must take" meč. :tap:
Izvinjavam se što na ovom pod-forumu nekada koristim engleske termine, ali ne znam kako da ih prevedem, tako sam navikao, a i glupo bi mi drugačije zvučalo. :smile:
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby Pinkerton » 10 Aug 2011, 07:56

Felipao wrote:Meridian je najgora kladionica sto se kvota tiche!!! Bar za fudbal.

malo bih korigovao ovu, u suštini tačnu, konstataciju...
Meridian je najpljačkaškija kladionica, tj. njihove margine znaju biti nenormalno drske... na primer, oni će bez blama za igru tim2+ dati kvotu 1.50, a za igru tim0-1 takođe 1.50 :biggrin:
uobičajeno je da je odnos između 2 događaja (od kojih se jedan mora desiti) 1.85/1.85, mada je i ta margina od 0.15 pljačkaška, ako se uzme u obzir da neke online kladionice daju odnos čak do 1.95/1.95...
dakle, Meridian jeste jedno dno od kladionice, ali ih nije pametno odbaciti sasvim, jer im se potkradaju greške...
ja ih trenutno lovim na švedskoj trećoj ligi, u igri G2+... naime, ako je kvota na domaćina (običan kec) 2.00, kvota na D(domaćin)2+ je bezobrazno dampigovana na 1.4 ili 1.5... ali ako je kvota na gosta (obična dvojka) 2.00, onda je kvota na G(gost)2+ celih 2.10 :biggrin: za istu tu igru je u Mozzartu (btw, ljudi koji prave kvote za mozz su ubedljivo najprofesionalniji u konkurenciji kladionica u lokalu) je kvota 1.7
tako da svakako treba prelistati i Meridianovu listu, jer im se dešavaju greške...
u poslednje vreme daju odlične kvote na igru 1 i D2+ ili 2 i G2+, što je odlična igra na favorita u ligama u kojima pada dosta golova... recimo, teško da će Lugano pobediti Araua tačno sa 1:0, ako ga bude pobedio... a kvota na običnog keca je bila 1.55, a na 1 i D2+ 2.07
Pinkerton

Postby Pinkerton » 12 Aug 2011, 10:49

ne znam gde da napišem jednu preporuku za klađenje, nije tip za danas nego za nedelju, tako da ne mogu na temi Tipstersko takmičenje.... a budući da će kvota verovatno biti smanjena, napisaću ovde, pa ko želi neka proba...

reč je o utakmici Okajama - Verdi, japanska 2. liga, početak u nedelju u 12:00
igra gg, kvota u meridianu je 1.92 (u mocartu 1.55)
igra gg3+, u meridianu 2.28 (mozz 1.8)
igra G2+, u meridianu 2.25 (mozz 1.7)

objašnjenje je prosto: japanska 2. liga je tvrda, ali izuzetak je taj Verdi koji se redovno tovari sa svima... Meridian nije to uzeo u obzir, i kvote su iste kao i za ostale mečeve te lige... tako da je rezonski pokušati ove tri opcije koje sam naveo...
Pinkerton

Postby Tajler » 15 Aug 2011, 15:52

Odigrao sam jedan od retkih comboa, morao sam da iskoristim rane kvote u EL jer smatram da će padati.
Partizan -0.5 x Hapoel -0.5 x Rennes +0.5 x Man City (večeras) @7.5, stake izuzetno veliki, s obzirom da je combo, i s obzirom na kvotu, 8/10.
Bet 365 nudi 1.36 da će se Ren kvalifikovati dalje, što je sjajno i za ogromne uloge, ali na žalost ne mogu da zarobim novac na 20 dana. :crybaby:
Ali ću zato do četvrtka verovatno odigrati Partizan +0.5 x Hapoel +0.5, jako veliki ulog.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby Tajler » 15 Aug 2011, 16:49

Za 15 min počinje
Molde 2 -Jevnaker,
Molde 2, ah-1.5 @1.73,10/ 10
Tajler

Postby kotrljko » 15 Aug 2011, 21:54

kotrljko

Postby nolinjo » 15 Aug 2011, 22:08

STJARNAN FRAM REYKJAVIK 1-2 2-2 hrrrrrrrrrrrrr :trtmilojka: gde ga dadose tek u 88 :(
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 17 Aug 2011, 08:10

Felipao wrote:Maccabi Haifa FC vs Racing Genk @2.05 (bet3000)

Stake 8/10

Uzdam se u jak domaci teren Izraelaca...Genk smo videli,nista posebno,De Brujn polomio nogu,trener zapalio,ocekujem da se Haifa opet nadje u LS.

Koliko sam razumeo 4 startera ne igraju za Genk i to kao sto je napisao Felipao De Bruyne, napadac Ogunjimi, dok su Anele i Vanden Borre suspendovani...

Uz to izraelci mnogo bolje igraju na domacem terenu... Uzeo sam ja jos juce 2,10 na Haifu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby CRNO BELI SVET » 17 Aug 2011, 08:11

Koja sam ja konjina! :tap:

Juče rešim da u singlu odigram Gojas-Bragantino GG3+, i malo pregledao kvote i uvideo da mi je najbolje da odigram u millenniumu, gde je kvota bila 2.2 na tu igru...
Međutim, zaglavio nešto dok sam plaćao račune u pošti, i pošto sam žurio na posao(radio drugu smenu) odustao sam od odlaska do millenniuma jer mi nije usput, na'vatao gradski, i pravac posao.
Međutim, đavo mi nije dao mira, a pošto pored posla imam mozzart, ipak svratih tamo.

Kvota na ovaj meč u mozzartu 2.05, i naravno ja alavac odigrao 4+.
Pogađajte rezultat:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 296699-904

Ne kaže se džabe: "Ko menja-kenja" :colera:

Ali, srećom sam odigrao još jedan tiket u koji nisam polagao puno nade:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 210780-904

Na kraju pozitivna 0, sreća...

Inače, kada se kladim na golove, i kada mi tiket izađe, sve utakmice mi preteraju sa golovima u odnosu na igru koju sam ja odigrao, nikad da mi dođe knap!
Dobro, na ovom tiketu Duke de Kašias-ASA jeste došlo taman 2-1 za GG3+, ali to je bio rezultat u 15. minutu.
Ovo ostalo je debelo preteralo, i uvek je tako, a koliko puta sam pao po gol...
Prekjuče sam riknuo 6 tiketa po jedan gol. :nisamodavle:

Inače, imao sam još jedan lep tiket koji sam odigrao sa ortakom:

Kina-Australija 141-
Lion-Rubin 1
Santos Laguna-Real Espanja 4+
I naravno, kao i većina tipstera padoh na Arsenal-Udine 3+...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby AirBall » 17 Aug 2011, 08:13

CBS, sta mislis o opkladi na Fluminense danas?

Figuirense je domacica, a Flu je jedan vrlo skup tim koji ima krizu rezultata...

Da li ce Fred i drugovi da ih ugaze?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby CRNO BELI SVET » 17 Aug 2011, 08:21

Trebalo bi da dođe 1, međutim meni se uopšte ne sviđa ekipa Fluminensea, i prava magija na koji način su oni uspeli da osvoje titulu prošle sezone, pored daleko jačih Korintijansa, Kruzeira, Santosa i Palmeirasa...Cele sezone ih je nosio ludi Dario Konka, a njega su prodali Gvanžuu za nenormalnu lovu, a drugi bitan šraf Deko je malo malo pa povređen.

Brazilci su jako nepredvidljivi za konačne ishode, jer im nikad ne znaš kakav će tim da izvedu, te čuvaju pola igrača za kopa libertadores, pa reprezentativci su na kopa Amerika i slično. Klasičan primer za to je Santos, tavore na dnu(istina sa dva meča manje), iako imaju verovatno najjaču ekipu u Brazilu.

Vidim da pada kvota na Flu, a pre dva kola su ugazili Searu koja je u odličnoj formi 4-0, kontam da bi trebali ovo da dobiju...
CRNO BELI SVET

Postby Tajler » 17 Aug 2011, 14:16

Felipao wrote:Maccabi Haifa FC vs Racing Genk @2.05 (bet3000)

Stake 8/10

Uzdam se u jak domaci teren Izraelaca...Genk smo videli,nista posebno,De Brujn polomio nogu,trener zapalio,ocekujem da se Haifa opet nadje u LS.

Kako se Genku sve namešta da uđe u Ligu Šampiona, to je neverovatno. Oba centralna odbranbena ne igraju za Haifu (povreda i suspenzija), mi smo bar imali jednog. Doveli su sada jednog centralnog koji će debitovati danas. Kapiten, Katan, takođe povređen. Na sve to ne igraju u Haifi na svom stadionu, već ovaj meč igraju u Ramat Ganu, tako da ni stadion neće biti pun. Genk ima velike probleme, ali uz sve ove informacije ja ne mogu da igram na Haifu.

Edit: Juče sam dosta novca izgubio na Santos Lagunu..trebalo je da izvedu kombinovani sastav, ali se trener odlučio da ipak ubacio ceo rezervni tim. A ja sam odavno uplatio hendikep. :colera: Dali 3, ali primili 2...kako su igrali nisu zaslužili ni da pobede.

Stvarno moram da se manem tih hendikepa, silujem bez potrebe. :mukica:
Tajler

Postby CRNO BELI SVET » 17 Aug 2011, 16:22

Ovo što je Tajler napisao sam i ja pročitao na BettingAdvice-u, ali sam ipak ostao tvrdoglav uveren u fanatizam Izraelaca kada igraju na domaćem terenu, a takođe se pouzdajući na probleme koji muče Genka, kao i bleda slika koju imam o belgijskim timovima, koju je izdanje Genka u dvomeču protiv nas upotpunilo.

Tako da sam uzeo kombo:

Makabi 1 2.1
Bajern 1 1.2

ukupna kvota 2.52, u duploj šansi bet

A odigrao sam još 4 singla: :biggrin:

Avai-Vasko da Gama GG3+ 2.07, dupla šansa bet
Santos-Koksa GG3+ 2.22 millenniumbet
Barsa-Real GG3+ 2.09 millenniumbet
Bajern daje 3+ golova na meču, 1.87 balkanbet
Ovaj poslednji par sam hteo da odigram 1H na Bajern, koji sam ostavio gore na tipsteraju, ali mi nisu dali u singlu(kvota na netu je 1.5), ali može na tiketu od 4 para da se igra, pa sam uzeo ovu igru koju inače retko igram, zato što je svuda kvota na Bajern daje 3+ golova oko 1.6 do 1.75, tako da je ovih 1.87 premija...

Popizdeo sam više od padova tiketa ne na jedan par, već za jedan gol, pa 'aj da uđem malo više para na sve singlove, pa da vidim kako ću proći, otprilike sa dva pogođena ću biti skoro na 0...

Srećno mi bilo... :ajdejebote:
CRNO BELI SVET

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje