Board index Košarka Košarkaški miks

Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Re: Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Postby Nowitzki.ct » 06 Apr 2014, 22:38

Nebojsa wrote:Duletu zameram veceras sto nije poentirao sa maticnim brojem i pravoj/laznoj Zvezdi i da je privatni klub, koji dobija drzavne pare.

Pa nije odgovorio na to pitanje, jedna i jedinstvena Zvezda kao gnusna laž koju je ponovio 10 puta. Kako raspravljati s takvim čovjekom?
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Nikola » 06 Apr 2014, 22:39

Napredpartizan wrote:Citiram reci Covica

Ma koliko se on cinicno ponasao, cuje on dobro i vidi on dobro, ja mu ne zelim bolest, ali mislim da je manje bolestan nego sto jeste i da je to samo deo marketinga

Djubre..

Cak je i Dule bio zacudjen da je ovaj to izjavio..

Dule je, zapravo, odreagovao smekerski. Ja sam do tada gledo emisiju opusteno, ali u tom trenutku nisam mogao da verujem sta je rekao, koliko me iznervirao.
Sve mogu da razumem, ali ovo normalna osoba ne moze da izgovori
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby NEDJA » 06 Apr 2014, 22:40

Ali kako je samo branio Vucica i njegovog brata na svako njihovo pominjanje.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby rabesandratana » 06 Apr 2014, 22:43

Antipop Antonije wrote:
Bila je velika grupa kao sto sam napisao, ali dva parkinga dalje..ka Sava centru...pod kontrolom je to..ne bih da objasnjavam

To su onda Hijene, njihov blok.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby mikajlo » 06 Apr 2014, 22:43

NEDJA wrote:Ali kako je samo branio Vucica i njegovog brata na svako njihovo pominjanje.

Kao svaki dobar rektalni uložak.
Nikada ne potcenjujte srce šampiona.
mikajlo

Postby Unexpected » 06 Apr 2014, 22:43

Posle kažu da nemamo marketing... :pop:
The End.
Unexpected

Postby Otac Makarije » 06 Apr 2014, 22:44

Pit Bull wrote:Dule pobedio nokautom...

Ocajna emisija, Covic se osramotio, Dule nije nista posebno dokazao ali se nije osramotio, ostao je covek, nije upadao u rec, korektno sa njegove strane i odradio je ono sto je bilo u njegovoj moci, Covic je poseban slucaj i osoba za analizu

Otprilike. Ništa posebno, Čović je zabio poneki autogol i ponašao se kao tinejdžer. DV nije ni morao bilo šta da kaže. Dovoljno je bilo samo pustiti Nebojšu da priča.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby pick&roll » 06 Apr 2014, 22:44

NEDJA wrote:Ali kako je samo branio Vucica i njegovog brata na svako njihovo pominjanje.

To se zove organizovani kriminal... proslavljeni mašinac brani još proslavljenijeg košarkaša Andreja Vučića... :lollol:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Batman » 06 Apr 2014, 22:44

Posle onakve zavrsnice, Covic je dao OGROMAN autogol sebi, cak i pred onim slabokapirajucima...
Da ne pricam sto je jos na samom startu iole ozbiljnijim ljudima bilo jasno "koliko ima sati"...
Ja jos jednom se pitam, kako je moguce da B92 predstavlja doticni sljam a da mu ispod imena pise Predsednik KK Crvena Zvezda Telekom?? To nije njegova funkcija....
Batman

Postby pick&roll » 06 Apr 2014, 22:45

moguće da je ovo 'theme song' ove emisije... poslušajte reči... :okk:
pick&roll

Postby Nikola » 06 Apr 2014, 22:45

Unexpected wrote:Posle kažu da nemamo marketing... :pop:

Lukavi smo, nema sta.
Ostali prikupljaju sponzore, reklamiraju se, a mi to resimo jednostavno - slazemo da nas trener ima dijabetes i posaljemo ga na VMA da se izlezava.
Doduse, morao je da smrsa 15 kila, ali nije to neka zrtva
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby licimur » 06 Apr 2014, 22:46

pick&roll wrote:To se zove organizovani kriminal... proslavljeni mašinac brani još proslavljenijeg košarkaša Andreja Vučića... :lollol:

Covic jeste bio asistent na masinstvu i bio bi jako uspesan u tome da nije poceo da se bavi politikom. Do sada sam ga smatrao losim covekom, ali posle ovoga sto je izjavio za bolest, vise ga ni ne smatram covekom.

A sta tek da kazem za ovo laganje da je zvezda jedna. Kako mi je krivo sto ne dodje kod nekog kulturnog voditelja koji je potpuno upucen u pricu, da mu objasni neke stvari.
Last edited by licimur on 06 Apr 2014, 22:47, edited 1 time in total.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby harmonica » 06 Apr 2014, 22:47

Na Mondu boldirane "uvrede" dvojice visokih funkcionera u dve porodice. Razgovor je otišao u "alo, bre" pravcu, sa upadima i uvredama, što zapravo nije bilo ništa novo u njihovoj komunikaciji

Naravno, samo jedna uvreda, stoji mrsava na kraju teksta, zatrpana svim boldovima i video klipom, da je slucajno ne bi primetili oni koji prelecu preko teksta. :puke:

Na b92 vec 450+ komentara, u samo jednom se pominje bolest - ? "Dule Vujosevic je bolestan covek, samo Zvezda" :puke:

I onda pogledas reakciju koju je ta podmukla, skandalozna, odvratna, poremecena, zverska izjava izazvala ovde, i zapitas se
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Unexpected » 06 Apr 2014, 22:47

Očekujem da narednih dana krene akcija dokazivanja da DV nije bolestan i da folira. Naravno tu će biti skeniranih kartona sa VMA, klipova koji dokazuju da čovek koji je bolestan ne bi mogao ovoliko da viče, da stoji, da laže da ne vidi dobro jer prigovara za nešto dosuđeno na drugoj strani terena...
Last edited by Unexpected on 06 Apr 2014, 22:48, edited 1 time in total.
The End.
Unexpected

Postby pick&roll » 06 Apr 2014, 22:48

harmonica wrote:Na Mondu boldirane "uvrede" dvojice visokih funkcionera u dve porodice. Razgovor je otišao u "alo, bre" pravcu, sa upadima i uvredama, što zapravo nije bilo ništa novo u njihovoj komunikaciji

Naravno, samo jedna uvreda, stoji mrsava na kraju teksta, zatrpana svim boldovima i video klipom, da je slucajno ne bi primetili oni koji prelecu preko teksta. :puke:

Na b92 vec 450+ komentara, u samo jednom se pominje bolest - ? "Dule Vujosevic je bolestan covek, samo Zvezda" :puke:

I onda pogledas reakciju koju je ta podmukla, skandalozna, odvratna, poremecena, zverska izjava izazvala ovde, i zapitas se

Šta imaš da se pitaš, jednostavno - WELCOME TO SERBIA! :puke:
pick&roll

PreviousNext

Return to Košarkaški miks