Unexpected wrote:Koliko sam razumeo 1,7M je sa tim, moguće je da grešim... Takođe, koliko sam razumeo, rečeno je da su neše tranše obustavljene kada se mlada uvredila... Ne kažem da je tačno, ali ne kažem ni da nije...

Gresis. Na Vladi je dogovoreno da Partizan dobije 1.7 a Zvezda 1.5 miliona, razlika od 200.000 je na konto boljih Partizanovih rezultata. Posto Partizan nije mogao da se zakrpi kukali su Vucicu i on je obezbedio dodatnih 200.000 jednokratne pomoci (mislim od Komercijalne bande

ali nisam siguran). Da li su transe zaustavljane ili nisu to stvarno ne znam ali cenim da Vujosevic ne bi propustio da to kaze sinoc.
Generalno, Vujosevic sinoc nicim nije dokazao svoj cuveni aparthejd drzave prema KK Partizan, zato je i bezao sve vreme prema fudbalskim klubovima gde je mislio da ima kakvu-takvu argumentaciju. Kljuc je po meni u onome sto je Zlaja pitao a tice se ostatka para kojima se zatvaraju budzeti. Ako jedan klub sa 1.5 miliona drzavne pomoci ima najveci budzet u istoriji a drugi sa 1.9 miliona je u nikad vecoj finansijskoj krizi, i ako izuzmemo Partizanova dugovanja za porez, onda je logicno pretpostaviti da negde postoji mehanizam visemilionskih ulaganja koji je ostao u senci ove price o drzavnim parama. Odgovor na pitanje zasto taj mehanizam nije dostupan Partizanu a jeste Zvezdi je ujedno i odgovor na pitanje da li je Partizan prosto nesposoban ili Zvezda ima finansijsku podrsku u sivoj zoni preko politicara koji joj sede u UO. Ili je i jedno i drugo.
Grba wrote:Pa cak i da nas nateraju, u znatno smo boljoj poziciji nego sto je bila KKCZ...
Uzmimo da cemo na kraju godine isplati polovinu dugovanja na ime poreza (ne znam koliko je to tacno, ali recimo da jeste). Ostaje nam nam jos polovina (valjda 750k), i ostali dugovi (koji su, ako je verovati Danilovicu znatno manji od ovih poreskih; zaboravio sam cifru, ali cini mi se da se kretala oko 1 milion). Sa par prodaja, i namirenjem najurgentnijih dugovanja, verujem da bi Dule bio blizu vecinskom poveriocu, uz pomoc par bivsih igraca (npr. Macvan, Dragan, Tepic; ne znam sad kome sve dugujemo, valjda ce se naci neko ko ce biti raspolozen za saradnju, na kraju krajeva mozda i Misku ponuditi nesto). A ako on dodje do takvog statusa u eventualnom postupku reorganizacije, mnogo ce zavisiti od njega.
I da, trebalo bi da budemo u blokadi godinu dana da bi se pokrenuo stecajni postupak.
Meni iskreno nije jasno zasto Partizan sam od sebe ovo ne uradi, sad kad zna da je moguce.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.