AirBall wrote:Bez obzira sto je CSKA pobedio utakmicu nalazi se u velikom problemu, jer je najbolji igrac Siskauskas povredio levo koleno i postoji mogucnost da ce propustiti citavu seriju(igra se do 3 pobede)...
Daleko je Siskauskas od najboljeg igraca ove sezone,ako ga uporedimo sa Smodisem i Lengdonom,onda i mozda

ali realno u Cska nema najboljeg,previse losa sezona za njih,ja bih rekao bezobrazno losa.A sto se tice povrede,to je recidiv stare povrede zbog koje je propustio dosta ove sezone i osetio je bol jos protiv Krila tako da ce verovatno odmoriti malo.Prednost Cska je duga klupa i veliki broj ruskih igraca u timu,zbog pravila o dva "Rusa" na parketu oni su bez obzira kako lose izgledaju ipak glavni favoriti za titulu.Pisao sam jos pred seriju Loko sa Enisejom da su Suvorcev i ostale ruje iz Loko u padu forme,danas kada su se stranci imorili,Cska je stisnuo u 4/4 odbranu i odmah su se odlepili na 8 i to je bilo to.Sutra cemo videti sta ce biti,Loko ima sansu ako Calmersa krene sut za 3,ali Kazlauskas ga je danas sve vreme na parimetru cuvao sa visokim igracima i imao je dosta ishitrenih suteva preko ruke.Mada tesko,upravo zbog lose forme ruskih igraca,Lokomotivi 80% koseva daju legioneri i stvarno ce biti uspeh za njih ako uzmu jednu pobedu u seriji.
Himki je na foru i debilizam Sarfa i Pankrasova prosao Spartak,protiv Uniksa i fenomenalnog Lampea po meni nemaju sta da traze,ali jedna stvar moze da ih izvadi iz magle je da ih krene sut za tri,Monja i Kelati su danas imali 0 trojki,jedna ili dve bi odvele tekmu u drugom pravcu.U stvari ima jos jedna stvar,mozda jos vaznija,a to je da Uniks ima fakticki 2,5 ruska igraca,a Pasutin je danas igrao 39 minuta,Samojlenko i Zamanski su podelili ovih drugih 40 uz nekog Amirhanova.Kako ce oni izdrzati ovaj ritam s obzirom na godine,tu lezi kljuc i ove serije i eventualno finala.A ovako,Lampe,Popovic,Lajdej +Veremenko su u fantasticnoj formi,veseli Slavko je sklonjen i sa klupe da ih nebi promajom od peskira uznemiravao,tako da imaju sve uslove da igraju,znaci ostaje samo pitanje koliko ce imati svezine i snage